Η Digea και η ΕΡΤ στον Eutelsat 3Β @ 3.1°E

Απάντηση: Re: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3C @ 3.1°E

.. και να προσθεσω στο παραπανω σχολιο οτι αυτο το FTA καναλι που ειπα προηγουμενως,βλεπω οτι μονο enigma 2 δεκτης το βγαζει στα καναλια,ενω σε αλλο δεκτη,δεν δειχνει τιποτα ουτε φαινεται καθολου.Σε e2 δεκτη,βγαζει σημα ο δορυφορος,αλλα δεν εκπεμπεται τιποτα.

Re: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3C @ 3.1°E

τελικα ανεβηκε κανενα καναλι για το μουντιαλ?

τελικα παρατηρησε κανενας αν στην θεση του γαλλικου tv5 μπαινει το νεριτ σπορτ την ωρα των αγωνων που δεν δειχνει το νεριτ?

και κατι αλλο..κατα τυχη μπηκα στο lyngsat και ειδα οτι οι συχνοτητες της digea εκει ειναι εντελλως λαθος..γιατι τοσο παραπληροφορηση?το king of sat τις εχει σωστα

Last edited by a moderator:

12683,12694 και 12740?ολες λαθος ειναι////εγω τις κατεβαζω στις 12548.12568 και 12715...

αυτες που γραφεις12683,12694 πρεπει να ηταν οι πρωτες συχνοτητες που ειχε η digea

τελικα παρατηρησε κανενας αν στην θεση του γαλλικου tv5 μπαινει το νεριτ σπορτ την ωρα των αγωνων που δεν δειχνει το νεριτ?

Όχι, δυστυχώς δεν γίνεται κάτι τέτοιο, αυτή τη στιγμή απο αυτόν τον δορυφόρο μόνο οι αγώνες της ΝΕΡΙΤ (και όχι το sports ή το HD)

Δεν ξέρω εάν συνέβη μονο σε εμένα, οπότε πρόκειται ΜΟΝΟ για δικό μου πρόβλημα, αλλά χθες για κάποιον λόγο, ξαφνικά σχεδόν μηδενίσητκε το σήμα σε mega ant1 κτλ.. μονο edt έπαιζε....
Το πρόσεξε κανεις? Φταίει κανενα lnb μου ή κάτι άλλο?

Χθες ήταν γενικό το ``κακό´´για κάποιο διάστημα γύρω στο μεσημέρι με τα ιδιωτικά!!

Last edited:
Απάντηση: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3C @ 3.1°E

Στο 73άρι gibertini μου (κεντραρισμένο στο δορυφόρο) δεν παρατήρησα διακοπή λήψης. Είχαμε βέβαια μεγάλη πτώση στο σήμα (έφτασε μέχρι τα 5 dB!) αλλά το κατώφλι λήψης των δύο συχνοτήτων της digea είναι πολύ χαμηλό (ας είναι καλά το dvb-s2 qpsk). Μιλώ για το βράδυ της Κυριακής 15/6.

Εγώ πάλι έχω στην καλύτερη σήμα στο 40% καθόσον παράκεντρο στον wave στα όρια της λήψης αφού είναι τέρμα άκρη.οπότε...

Απάντηση: Η Digea και η επίγεια Nova στον Eutelsat 3C @ 3.1°E

Με 75ρι κεντραρισμενο, εχω μαξιμουμ 9db στα digea kai 10-11db στη νεριτ. Απωλεια εικονας σπανια οταν ριχνει "κουβαδες".
Στα 5db εχω πεσει πολλες φορες, αλλα δεν ειναι προβλημα, οπως λεει κι ο Σεραφειμ ας ειναι καλα το dvb s2 qpsk...

Σημαντικη μειωση σηματο τι τελευταιες μερες στην DIGEA.H ΝΕΡΙΤ χωρις μεταβολη.

Με πιάτο 75 και lnb τις πλάκας δεν κατάφερα απόψε να βγάλω ούτε καν την συχνότητα της νεριτ, ενώ το πακέτο digi tv στις 1w έρχονταν πολύ δυνατό, ο 3D τίποτα. Προσπάθεια από τις 8 εως 10μμ

Νομιζω οτι ειναι σημαντικη η πτωση σηματος που υπαρχει τις τελευταιες μερες. Σε συγγενεις μου στην κεντρικη ελλαδα δεν υπαρχει ληψη εδω και 3-4 μερες.