Η Digea στον Εurobird 33E

αγαπητέ φιλε< nikosvr > πρόσεχε τι γραφεις μην εκθέτεις το forum....πρόσεχε πως το γραφεις.....

Εννοεί ότι σύμφωνα με τους κανόνες του forum απαγορεύεται οτιδήποτε αφορά emu κλειδιά και άλλα.Αλλά αν ψάξεις στην google όλο και κάτι θα βρεις

παρόλα που είμαι πολύ παλιός στη πιάτσα..έχω "δοκιμασει" τα πάντα..ο scorpion801hd κοιμάται στο σκοτάδι.

Η συγκεκριμένη εκπομπή δεν είναι συνδρομητική. Ο μόνος λόγος που δε γίνεται ελεύθερα είναι ότι δεν έχουν δικαίωμα αυτά τα κανάλια για πανευρωπαϊκή μετάδοση. Από τη στιγμή που είμαστε στην Ελλάδα και λαμβάνουμε το σήμα τους στην Ελλάδα, δε βλέπω που είναι το μεμπτό να δημοσιεύεται το κλειδί BISS σε ένα φόρουμ σαν κι αυτό. Μη συγχέουμε αυτό και άλλα κλειδιά, είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

μάλον διαφεύγει σε μερικούς ότι υπάρχουν δύσκολες περιοχές που δεν είναι εφικτή η ψηφιακή λήψη .... ούτε και θα είναι ποτε .. .. με αλλα λόγια να "αγασπιομαστε"..

Εγώ το κλειδί το βρήκα. Το θέμα είναι πως θα το περάσω. Είμαι τελείως άσχετος. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε βοηθάει κανείς... Τι;; Θα κάνει μήνυση η Digea στο φόρουμ; Όπως είπε και ο φίλος malakudi παραπάνω, δεν είναι παράνομο...

Εγώ το κλειδί το βρήκα. Το θέμα είναι πως θα το περάσω. Είμαι τελείως άσχετος. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε βοηθάει κανείς... Τι;; Θα κάνει μήνυση η Digea στο φόρουμ; Όπως είπε και ο φίλος malakudi παραπάνω, δεν είναι παράνομο...

Τι δέκτη έχεις ??? Με λίγο google θα βρεις πως περνάει.

Δεν έχω καθόλου εικόνα από κανένα κανάλι του δορυφόρου μάλλον τα πολλά μποφόρ μου γύρισαν το πιάτο:bigcry:

Last edited:
υπαρχει κλειδι που ανοιγει ακομα ολα τα καναλια
ενημερωτικα ρωταω δεν το ζηταω απλα για να μην παιδευομαι

Τι δέκτη έχεις ??? Με λίγο google θα βρεις πως περνάει.

Δεν έχω καθόλου εικόνα από κανένα κανάλι του δορυφόρου μάλλον τα πολλά μποφόρ μου γύρισαν το πιάτο:bigcry:

Έχω τον Venex 3602 HD. Το γκουκλαρα αλλά δε βρήκα κάτι...

Αγαπητέ συντονιστή,

Τι το μεμπτό υπήρχε και αφαιρέσατε τρία μηνύματα τα οποία ήταν απλά παραπομπές σε τεχνικές λεπτομέρειες αναβάθμισης λογισμικού ενός δορυφορικού μηχανήματος με καθόλα νόμιμο τρόπο και επίσημο λογισμικό?

γνωρίζει κανεις αν ο Εντίσιον προγρεσσιβ έχει τα "προσόντα" να πιάσει τα εν λόγω κανάλια;

Για τον φιλο με τον venex 3602HD,ξεχασα να κανω quote.....

Eγω, απο εδω, http://www.onlien.eu/downloads/index.php?dir=OnLien SATELLITE /Firmware/ ,εχω το firmware για τον 4070 (ειναι το ιδιο μηχανακι),δεν ξερω αν υπαρχει πιο καινουργιο.Το φλασαρεις πολυ ευκολα, με ενα usb στκακι (προσοχη παρε πρωτα, backup τα settings σου),για να μην τα ξαναπερνας απο την αρχη.Βλεποντας ενα οποιοδηποτε καναλι,πατας 9339 στο τηλεκοντρολ και μπαινεις στο emulation menu,πας εφορμογη κλειδιων και μετα στα biss.Eκει με edit αλλαζεις οτι θελεις.Δεν ξερω ουτε ποιο ειναι το κλειδι της digea,ουτε πως πρεπει να το γραψεις εκει μεσα,δεν το εχω κανει,γιατι δεν μου χρειαζεται.Παντως ο δεκτης σου ειναι παρομοιος, με τον argus mini 2 in 1 (οχι τον ip,που συνδεεται και στο ιντερνετ),οποτε διαβαζεις για τον παραπανω που ειναι πιο γνωστος,αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να βαλεις firmware δικα του στον venex.

Last edited: