Η Digea στον Εurobird 33E

Απάντηση: Re: Η Digea στον Εurobird 33E

Εμενα τωρα μου κατεβαζει καναλια η 11161 με σημα 6.5db αλλα χωρις να ανοιγουν,ενω στην 11181 δεν εχω καθολου σημα.Περιοχη Χιος με 1μ και δεκτη DM800
Και μενα το ιδιο

Last edited:
καλησπερα κυριοι! μια ερωτηση : απο περιοχη χερσονησου κρητης εχω σημα με 1.40 σχετικα πολυ καλο! υπαρχει περιπτωση ο δεκτης μου να φαει μπισκοτακι και αν ναι πως? εχω : humax icord hd

ευχαριστω

Τα μπισκοτακια μας τελειωσαν φίλε μου
Tώρα μόνο κανα σαντουιτσάκι χορταινουνε:eating: πολυ καλυτερα:food-smiley-005:

Παιδιά σήμα έχει τώρα ή χάθηκε; Εμένα πριν λίγες μέρες μου άνοιγαν κανονικά, αλλά σήμερα που το είδα δεν έχουν καθόλου σήμα οι δύο συχνότητες.

Last edited by a moderator:
Παιδιά βρήκα ότι άλλαξε το SR σε 13960 αλλά μόνο alpha, alter, ant1 και Μακεδονία..... τα κατεβάζει χωρίς εικόνα όμως.

Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω από εμένα, αν ανοίγουν αυτά τώρα; Μήπως άλλαξε το κλειδί;

Last edited by a moderator:
@NIKOS1979:

Από χθες έχεις γράψει post σε 2 νήματα χρησιμοποιώντας greeklish. Στα διόρθωσα, δεν μπορεί όμως να γίνεται αυτή η δουλειά συνέχεια. Οπως όφειλες να γνωρίζεις τα greeklish απαγορεύονται απ' τον κανονισμό του forum. Θα σε παρακαλέσω τα επόμενα post σου να είναι στα Ελληνικά. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.

Ευχαριστώ.

Σε dreambox παίζουν με εικονα κανονικά αλλά σε άλλους αινιγμα2 δέκτες οχι, πως τώρα γίνεται αυτό δεν ξέρω.

Σε dreambox παίζουν με εικονα κανονικά αλλά σε άλλους αινιγμα2 δέκτες οχι, πως τώρα γίνεται αυτό δεν ξέρω.
δηλαδη ειναι ελευθερα ?? dreambox εχω αλλα εικονα μαυρη

Αυτή τη στιγμή παίζουν τα Alpha, mega skai , τα υπόλοιπα δεν ανοίγουν σήμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται με τα ίδια μπισκότα Biss στου γείτονα τον 7020 hd να παίζουν και σε μένα σε Vu uno να μήν παίζουν. Τι να πω, τύχη;