Η Digea στον Εurobird 33E

Ειναι μονο 2^48 συνδιασμοι. Οταν θα εχουν γινει, οντως καποιος θα το ξερει., αν δεν εχει αλλαξει εντωμεταξυ.

οποτε ας μας βοηθησει καποιος..ας ανοιξουμε τα χαρτια εδω...μην κρυβομαστε..ολοι θελουν να δουν..τι περιμενουμε..αν ηξερα εγω θα το ανακοινωνα εδω..δεν θα το κρατουσα για την παρτη μου

οποτε ας μας βοηθησει καποιος..ας ανοιξουμε τα χαρτια εδω...μην κρυβομαστε..ολοι θελουν να δουν..τι περιμενουμε..αν ηξερα εγω θα το ανακοινωνα εδω..δεν θα το κρατουσα για την παρτη μου

Καλύτερα φίλε μου να διαβάσεις το Post 247 του Πάνου και αν μπορούσες να συμμετέχεις και συ στην προσπάθεια εύρεσης. Μην περιμένουμε πάντα από τους άλλους.
Πάντα φιλικά.

καποιος που δεν ξερει πολλα πρεπει να τον βοηθησετε εδω μεσα......

Διαβάζεις αυτά που σου έχουν γράψει τα παιδιά ή όχι ?????

Έχεις διαβάσει τα προηγούμενα ποστ πριν ξεκινήσεις να γράψεις ?????

Οπως είπα σε προηγούμενο post, δεν επιτρέπεται η ανάρτηση κλειδιών στο παρών forum.....

Διαβάζεις κάτι από αυτά που γράφονται ή απλώς γράφεις για να γράφεις; Το κλειδί από το παλιό 11 00 ... έχει αλλάξει. Δε το ξέρουμε. Ψάχνουμε να το βρούμε με μια διαδικασία που λέγεται brute force και χρησιμοποιούμε καλές κάρτες γραφικών της nVidia για αυτό. Όταν το βρούμε, θα το δημοσιεύσουμε, εδώ ή αλλού. Τέτοιου είδους σχόλια το μόνοι που καταφέρνουν είναι να μας αποθαρρύνουν στην προσπάθειά μας. Μία προσπάθεια εθελοντική που, εκτός από το κόστος του εξοπλισμού που βάζουμε, καταναλώνουμε και το ανάλογο ηλεκτρικό ρεύμα. Μία πλήρη σάρωση για την εύρεση του κλειδιού καταναλώνει χονδρικά 200 KWh. Υπολόγισε πόσο κοστίζει αυτό.

Last edited:
παιδια ας αφησουμε τα παιδια να κανουν αυτο που ξερουν...για το καλο ολων μας δουλευουν...τους ευχαριστουμε για αυτο και ειμαστε μαζι τους

Καλό θα είναι να γράφουμε Ελληνικά, το έχεις υπογράψεις και στον κανονισμό του φόρουμ για να γίνεις μέλος...

Καλώς ήλθες....

Sufnwnw kai egw me to Niko.. As afisoume ta paidia na kanoun tin douleia tous.. Mono min mas ksexasete!!!

Αγαπητέ φίλε αν γράφτηκες εδώ μόνο και μόνο γι αυτό που αναφέρεις στο 1ο σου post, μάλλον θα μείνεις με την επιθυμία.

Επίσης θα σου υπενθυμίσω πως τα greeklish απαγορεύονται στο παρών forum.....

@kblachos: Αρχίζει να κουράζει αυτή η επανάληψη. Σε παρακαλώ πολύ, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου, να μας εξηγήσεις ποιοι κανόνες παραβιάζονται με τη δημοσίευση κλειδιού BISS για το feed της Digea.

Χωρίς να είμαι νομικός, δε νομίζω πως παραβιάζεται οποιοσδήποτε νόμος με την εύρεση και δημοσίευση του κλειδιού BISS της Digea. Οι νόμοι που υπάρχουν είναι είτε περί πνευματικής ιδιοκτησίας είτε περί προστασίας συνδρομητικών υπηρεσιών. Η περίπτωσή μας δεν εντάσσεται σε καμία από τις δύο. Τα κανάλια της Digea ΔΕΝ είναι συνδρομητικά. Είναι κλειδωμένα μόνο και μόνο γιατί αυτό επιβάλλεται από το περιεχόμενό τους σε σχέση με τη δορυφορική τους μετάδοση (δεν έχουν δικαιώματα πανευρωπαϊκής εμβέλειας αλλά μόνο ελληνικής). Συνεπώς, ούτε οι νόμοι περί πνευματικής ιδιοκτησίας παραβιάζονται αν εξασφαλίσουμε ότι το κλειδί θα διανέμεται μόνο σε Έλληνες πολίτες.

Πάνο, να το θέσω αλλιώς.
Αντί να παιδεύεσαι με την αποκρυπτογράφηση γιατί δε ζητάς απευθείας από τη Digea να σου δώσουν το κλειδί?
Εννοείται ότι θα εκθέσεις την επιχειρηματολογία σου και τους λόγους για τους οποίους κάθε Ελληνας πολίτης θα πρέπει να έχει πρόσβαση στα κανάλια.

Θα είχε ενδιαφέρον η απάντηση τους..

Μια "τεχνικη" παρατηρηση. Οχι σε ελληνες πολιτες, αλλα σε κατοικους ελλάδας.. Τωρα πως θα το κανουμε αυτο, μη με ρωτατε.

Αλλα και παλι το ολο θεμα ειναι κουβεντα να γινεται. Μολις η Digea παρει τις οριστικες της αποφασεις και αρχισει να βαζει κριαιμους και κυριως πολλους επιγειους πομπους στο δορυφορικο συστημα διανομης, θα παψει να μπορει να αλλαζει κλειδια οποτε θελει για τον πολυ απλο λογο οτι ταυτοχρονη αλλαγη κλειδιων σε καθε ραχουλα απαιτει ειτε απομακρυσμενη διαχειριση δεκτων, ειτε ενα στρατο απο τεχνικους. ΚΑι επειδη αυτα κοστιζουν δεν το βλεπω να γινεται παρα μονο αν καποιος τους βαλει το μαχαιρι στο λαιμο.
Βεβαια αυτος ο καποιος ειναι ο (Π)οτε και η Nova που ετσι χανουν συνδρομητες απο την επαρχια (των starter pack). Ειδομεν.

Απο την αλλη, βλεπω το διαγραμμα καλυψης του δορυφορου στις 33, διαβαζω και για τις κακιστες ληψεις μολις συννεφιασει/βρεξει/χιονισει κλπ, ακουω οτι για να λυθει το θεμα σκεφτονται να βαλουν πιατα 1,8μ σε κορυφες βουνων και βαζω την Τασουλα να εκφραζεται επαναλαμβανομενα. (το θεμα μυριζει κοπρια, εχει ξεφυγει και ειναι και tragic..)

Εκει στη digea καποια στιγμη αν δεν εχουν, να πληρωσουν κανενα "συμβουλα" να τους πει οτι υπαρχουν ωραιοτατοι δορυφοροι, με φουλ σημα σε πιατακια 60 ποντων που κουβαλανε feeds και εκ των πραγματων ειναι φτηνοι και σαφως καταλληλοι για το εγχειρημα, σε αντιθεση με τις 33 που απλα ΔΕΝ.
Ηδη αποτελει ξεφτιλα τεχνικη οτι επιμενουν να κανουν πειραματα στις 33 και να τροφοδοτουν και πομπους παραγωγης. Κατι με ανακαλυψη του τροχου και της πυρρας μοιαζει το ολο εγχειρημα.

Δεν θα εκπλαγω καθολου να δω την digea συντομα σε αλλο δορυφορο, για να μην πω οτι το περιμενω κιολλας.

Γιαυτο, hold your horses, να σταθεροποιηθει λιγο η κατασταση και μετα συζηταμε και για κλειδωματα.

Ναι, είναι σωστή η παρατήρηση. Είχα στο μυαλό μου τους Ελληνες κατοίκους εξωτερικού οι οποίοι πληρώνουν αρκετά χρήματα για να δουν τα ελληνικά κανάλια.

Επι της ουσίας για να καλύψω τους προβληματισμούς του malakudi αλλά και του Κώστα του Βλάχου.
Η εκπομπή μέσω δορυφόρου των εν λόγω καναλιών με κωδικοποίηση biss μπορεί να μην αφορά συνδρομητικές υπηρεσίες ή να μη θίγονται (υπό προυποθέσεις) πνευματικά δικαιώματα με τοπικά όρια ισχύος. Ομως οι εκπομπές αυτές γίνονται από μια ιδιωτική εταιρία στα πλαίσια της διανομής σήματος ανά την επικράτεια και προστατεύονται από το νόμο. Αποτελούν δηλαδή περιουσιακό στοιχείο που προστατεύεται από το νόμο.
Η δημόσια συζήτηση για την παραβίαση του συστήματος κρυπτογράφησης και της δημοσίευσης του τρόπου λήψης αυτών (κλειδιά) είναι μη νόμιμη. Τέτοια λήψη μπορεί να γίνει μόνο με τη συναίνεση του κατόχου του δικαιώματος.

Μπορεί να μην αρέσει και σε μένα η θέση αυτή, αλλά νομικά ισχύουν αυτά που γράφω.

@kblachos: Αρχίζει να κουράζει αυτή η επανάληψη. Σε παρακαλώ πολύ, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου, να μας εξηγήσεις ποιοι κανόνες παραβιάζονται με τη δημοσίευση κλειδιού BISS για το feed της Digea...

http://www.avclub.gr/forum/faq.php?faq=new_faq_item#faq_rules_2

2.7. Νομικά ζητήματα

Ιδίως, απαγορεύονται αυστηρά:
α) Η ανάρτηση, δημοσίευση, αναφορά συνδέσμων και η εν γένει συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Παραβιάζεται η ανωτέρω παράγραφος του κανονισμού λειτουργίας του forum.

Σε συνάρτηση και με τη νομική διάσταση του θέματος που ανέπτυξε επαρκώς παραπάνω ο Alex, θα παρακαλέσω να μην γίνει επιπλέον αναφορά στον τρόπο εύρεσης του κλειδιού biss της digea στο παρών νήμα.

Aλλωστε υπάρχουν και τα p.m.

Καλημέρα!

Διαφωνώ με τον Αλέξανδρο, και φυσικά διαφωνώ ότι παραβιάζεται το 2.7α του κανονισμού του φόρουμ. Η ανάρτηση ενός κλειδιού BISS δεν αποτελεί παράνομη πράξη. Αλέξανδρε, οι εκπομπές δεν "προστατεύονται". Το περιεχόμενο είναι αυτό που προστατεύεται. Και το συγκεκριμένο περιεχόμενο έχει δικαίωμα κάθε κάτοικος της Ελλάδας να το "ανοίξει". Το ότι τα κανάλια αυτά έχουν βρει τον τρόπο να βγάζουν λεφτά από την μετάδοση του περιεχομένου τους από δορυφορικές συνδρομητικές πλατφόρμες (ΟΤΕ, Nova) μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Στην τελική, αν ενδιαφέρονται για την προστασία του περιεχομένου πραγματικά (και όχι απλώς για να καλυφθούν νομικά τα ίδια) θα πρέπει να διαλέξουν κάτι άλλο από το BISS.

Επειδή όμως δε θέλω να φέρνω το φόρουμ σε δύσκολη θέση, η πληροφόρηση για το εγχείρημα θα συνεχιστεί υπό την αιγίδα και την δημοσιογραφική προστασία του Digital TV Info, στο νήμα:
http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_kunena&Itemid=93&func=view&catid=5&id=6449&lang=el

Εδώ αν θέλετε μπορείτε να μου στέλνετε pm.

Re: Απάντηση: Η Digea στον Εurobird 33E

Πάνο, να το θέσω αλλιώς.
Αντί να παιδεύεσαι με την αποκρυπτογράφηση γιατί δε ζητάς απευθείας από τη Digea να σου δώσουν το κλειδί?
Εννοείται ότι θα εκθέσεις την επιχειρηματολογία σου και τους λόγους για τους οποίους κάθε Ελληνας πολίτης θα πρέπει να έχει πρόσβαση στα κανάλια.

Θα είχε ενδιαφέρον η απάντηση τους..

Το περιοδικό Digital TV Info ζήτησε τα στοιχεία μετάδοσης και το κλειδί, αλλά δε το γνώριζαν από την Digea αφού την μεταφορά του σήματος την έχει αναλάβει ο ΟΤΕ.

τελικα το βρηκατε το κλειδι η αδικα τσακωνομαστε εδω μεσα?αν ναι εστω με pm ας το παρει οποιος θελει και ας μην αναρτηθει εδω μεσα