οποτε ας μας βοηθησει καποιος..ας ανοιξουμε τα χαρτια εδω...μην κρυβομαστε..ολοι θελουν να δουν..τι περιμενουμε..αν ηξερα εγω θα το ανακοινωνα εδω..δεν θα το κρατουσα για την παρτη μου
καποιος που δεν ξερει πολλα πρεπει να τον βοηθησετε εδω μεσα......
οποτε ας μας βοηθησει καποιος..ας ανοιξουμε τα χαρτια εδω...μην κρυβομαστε..ολοι θελουν να δουν..τι περιμενουμε..αν ηξερα εγω θα το ανακοινωνα εδω..δεν θα το κρατουσα για την παρτη μου
Sufnwnw kai egw me to Niko.. As afisoume ta paidia na kanoun tin douleia tous.. Mono min mas ksexasete!!!
@kblachos: Αρχίζει να κουράζει αυτή η επανάληψη. Σε παρακαλώ πολύ, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου, να μας εξηγήσεις ποιοι κανόνες παραβιάζονται με τη δημοσίευση κλειδιού BISS για το feed της Digea...
Πάνο, να το θέσω αλλιώς.
Αντί να παιδεύεσαι με την αποκρυπτογράφηση γιατί δε ζητάς απευθείας από τη Digea να σου δώσουν το κλειδί?
Εννοείται ότι θα εκθέσεις την επιχειρηματολογία σου και τους λόγους για τους οποίους κάθε Ελληνας πολίτης θα πρέπει να έχει πρόσβαση στα κανάλια.
Θα είχε ενδιαφέρον η απάντηση τους..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.