Η Digea στον Εurobird 33E

τελικα το βρηκατε το κλειδι η αδικα τσακωνομαστε εδω μεσα?αν ναι εστω με pm ας το παρει οποιος θελει και ας μην αναρτηθει εδω μεσα

Το βρήκαμε και δε στο λέμε γιατί μας έπρηξες τα συκώτια. Έλεος πια.

παντα σεβασμος στην προσπαθεια σας αλλα ασχολειστε με το αν θα πρεπει η οχι να το ανακοινωσετε εδω...ελεος..δεν ειναι αυτο το θεμα αλλα να ανοιξουν...απλα κανουμε υπομονη...τιποτα αλλο

Απάντηση: Re: Η Digea στον Εurobird 33E

Το βρήκαμε και δε στο λέμε γιατί μας έπρηξες τα συκώτια. Έλεος πια.

Για λίγα λεπτά, μετά που έβαλα το κλειδί, η οθόνη ήταν μαύρη :BDBDG54: .Από τότε που μου ήρθε η εικόνα όλα παίζουν ρολόι. :party:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Digea στον Εurobird 33E

Το περιοδικό Digital TV Info ζήτησε τα στοιχεία μετάδοσης και το κλειδί, αλλά δε το γνώριζαν από την Digea αφού την μεταφορά του σήματος την έχει αναλάβει ο ΟΤΕ.
Ζήτα την (γραπτή) άδεια τους να το αναζητήσεις από τον ΟΤΕ. Αν δεν έχει αντίρρηση η Digea που είναι ο φορέας του δικαιώματος, δεν εγείρεται κανένα ζήτημα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Digea στον Εurobird 33E

βρε φιλε ΝΙΚΟΣ1979 μαλλον δεν διαβιαζεις η μας δουλευεις.
εδω καποιοι φιλοι αγωνιζονται να το βρουνε και εσυ ετοιμο το κλειδι στο πιατο θελεις.
λιγο υπομονη δεν βλαπτει...

Re: Απάντηση: Η Digea στον Εurobird 33E

Το περιοδικό Digital TV Info ζήτησε τα στοιχεία μετάδοσης και το κλειδί, αλλά δε το γνώριζαν από την Digea αφού την μεταφορά του σήματος την έχει αναλάβει ο ΟΤΕ.
ΕΛΕΟΣ. στο τηλεφωνικό κέντρο της DIGEA δεν ξέρουν τι τους γίνεται και μάλιστα έχουν βάλει και τηλ με χρέωση!!!
ααα ρε δεν θαρθουν οι εκλογές...? πολλά θα αλλάξουν από όπως τα ξέραμε!
και σιγά μην το δώσει το κλειδί ο ΟΤΕ. αφού τώρα θέλει να πιάσει πελάτες, το χει παμφθηνα αλλά τώρα που ο κοσμάκης δεν έχει λεφτά δεν ανεβαίνουν οι συνδρομητές του. ήθελε να παντρέψει και την κάρτα...δηλ όσοι έχουν καλύτερους δέκτες απτον ΚΑΟΝ να τους πετάξουν???
πάντως νομίζω ότι νομικά ο Παναγιώτης έχει δίκιο και για έναν ακόμα λόγο. τα DIGEA εκεί που είναι τώρα ούτε μπορείς να αγοράσεις συνδρομή με κάρτα ούτε δέκτη δικό τους (βλέπε Αγγλία), οπότε οποιος μπορεί τα ανοίγει. πχ το κανάλι του ΟΠΑΠ στις 13 είναι για τα πρακτορεία του. πχ το ΑΝΤ1 EUROPE για τους ομογενείς στην Ε.Ε. πληρώνεις συνδρομή και βλέπεις. η DIGEA γιατί δεν κάνει κάτι δικό της ανεξάρτητα από τις 9 και τις 13 για ΟΣΟΥΣ θέλουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ???
γιατί αυτά που κάνουν ΝΟΒΑ & ΟΤΕ είναι εκβιασμοί...πάρε αυτό θαχεις τα ελληνικά και μερικά άλλα. ποοόσο κάνει??? τόοοοοοσο! :-) μαααα εγώ μόνο τα ελληνικά θέλω! ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ=ΧΟΥΝΤΑ

Αγαπητέ φίλε αν γράφτηκες εδώ μόνο και μόνο γι αυτό που αναφέρεις στο 1ο σου post, μάλλον θα μείνεις με την επιθυμία.

Επίσης θα σου υπενθυμίσω πως τα greeklish απαγορεύονται στο παρών forum.....

Ως νέο μέλος ζήτησα κάποια βοήθεια. Αν δεν προτίθεσαι να μου την δώσεις, τουλαχιστον θα παρακαλούσα να αποφύγεις την ειρωνεία..

Οσο για τα greeklish.. Ζήτησα ήδη συγνώμη απο όλο το Φόρουμ.

Στα τέλη Αυγούστου η ΕΡΤ στον Eurobird 33 east

Στο αφιέρωμα του περιοδικού Digital tv info (τευχος Μαιου) για τις εξελίξεις στη επίγεια ψηφιακή τηλεόραση,ο κος Δημήτρης Γαζιδέλλης, διευθυντής 'Ερευνας και τεχνολογίας της ΕΡΤ στην συνέντευξη που παραχώρησε στον συντάκτη του άρθρου Κωνσταντίνο Παπαβασιλόπουλο αναφέρει μεταξύ των άλλων:''H ΕΡΤ για την τροφοδοσία των αναμεταδοτών της θα ανάβει απο τέλος Αυγούστου στον Eutelsat 3A-33 east και θα χρησιμοποιήσει τις συχνότητες 11679H,11683H,11667H με SR 10284, FEC 2/3, DVB-S2/8QPSK.H ΕΡΤ δηλώνει πρόθυμη για δημιουγία δορυφορικού πακέτου τύπου freesat μαζί με την digea για την κάλυψη των περιοχών που θα μείνουν εκτός ψηφιακής λήψης'' (η digea δια στόματος του κ.Μαθιού δε θεωρεί σκόπιμη μια τέτοια υπηρεσία και και προκρίνει πυκνότερο δίκτυο αναμεταδοτών).

(Eutixis - sdtv.gr forum)

η DIGEA δεν θεωρεί σκόπιμη μια τέτοια υπηρεσία γιατί θέλει να τα παίρνει από ΟΤΕ+ΝΟVA

Ως νέο μέλος ζήτησα κάποια βοήθεια. Αν δεν προτίθεσαι να μου την δώσεις, τουλαχιστον θα παρακαλούσα να αποφύγεις την ειρωνεία..

Οσο για τα greeklish.. Ζήτησα ήδη συγνώμη απο όλο το Φόρουμ.

Πραγματικά απορώ πως έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα. Καμία ειρωνία, ούτε ήταν αυτός ο σκοπός μου. Σε δικαιολογώ καθότι είσαι νέο μέλος εδώ.

Το post μου ήταν απλή απάντηση σε μέλος που με την 1η του ανάρτηση εδώ, ζητάει κλειδιά για αποκωδικοποίηση δορυφορικής εκπομπής.

Χαίρομαι που πλέον γνωρίζεις τους κανόνες του forum.

Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια!

Μια ερώτηση τι διάμετρο πιάτο θα χρειαστώ για Σποράδες?
Σας ευχαριστώ

Δεν ξέρω ακριβώς για Σποράδες τι χρειάζεται, αλλά γενικά θα έλεγα όχι μικρότερο από 1.10 με βάση το σήμα που: α) είναι γενικά χαμηλό, β) διακυμαίνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πάντως δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς να βάλεις κάτοπτρο στις 33Ε, δεν θα δεις τίποτα για την ώρα.

Μια ερώτηση τι διάμετρο πιάτο θα χρειαστώ για Σποράδες?
Σας ευχαριστώ
με ένα πιατάκι 80άρι και ένα καλό LNB (κατ'εμέ inverto! ή το edision που δίνει γνωστό περιοδικό αυτές τις μέρες δώρο) και καλή στόχευση θα είσαι μια χαρά όλη την διάρκεια της μέρας. μακάρι να μπορέσετε να τα δείτε και σεις στην επαρχία κάποια στιγμή ΤΕΛΕΙΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΑ...