Η Digea στον Εurobird 33E

Να είστε καλα παιδιά για την προσφορά σε εμάς που μένουμε σε ακριτικά νησιά επιτέλους βλέπουμε καθαρά τηλεόραση.;-)

vu...αν εχει καποιος τετοιο δεκτη ας μου στειλει να τον ρωτησω κατι που θελω

Παιδιά είστε καταπληκτικοί... Ενα μεγάλο ευχαριστω :BDGBGDB55:

Το σήμα είναι καμπάνα και πραγματικά είναι μια ευχαρίστηση και σε μένα στο εξωτερικό...

Να είστε καλα και αν μπορώ να συμβάλω στην προσπάθεια σας, είμαι στη διάθεση σας..

Μπορεις. Αν μας πεις που βρησκεσαι και με τι μεγεθος κεραιας λαμβανεις τις δυο συχνοτητες. Αν ο δεκτης σου δειχνει και dB ακομα καλυτερα να ξερουμε ποσο πανω εισαι απο το οριο.

Μακάρι να επιβεβαιωθεί η πληροφορία. Η λήψη από τις 3Ε είναι πολύ πιο εύκολη, και το σήμα ισχυρότερο.

Και εδω πρεπει να πουμε οτι η επιλογη ειναι εξυπνη. Ειναι κοντα σε δημοφιλεις δορυφορους οπως 0.8W/4.8E. Παρακεντρα επιτρεπει να ενταχθει σε πολλες κεραιες. Και ας μη ξεχναμε προκειται για τον Hotbird 10 η προην Atlantic Bird 4A. Αναμενεται να δουμε ο επομενος Eutelsat 3B τι καλυψη θα προσφερει.

οι 33 με βόλευαν φοβερά παράκεντρα με τις 28... αν το LNB Που έχω για τις 4,8 με καλύψει έχει καλώς διαφορετικά πολύ δύκολα χωράει άλλο LNB εκεί! ίσως με μια μικρή στροφή του κατόπτρου να γίνεται λήψη!

με τα "μπισκοτακια" βλεπω μονο τα STAR SKAI και τα τεστ !! τα αλλα καναλια ..μαυριλα!! τι γινετε? υπαρχει κατι λαθος? αλλος τα βλεπει? ευχαριστω και περιμενω καποια απαντηση!!

σε dreambox τα βλεπεις? και εαν ναι με πιο cam? ή με ποιον δεκτη τα βλεπεις? εννω στο αρχειο υπαρχουν ολα τα "μπισκοτακια"!! οτι καλυτερο στο μειλ μου !!

με τα "μπισκοτακια" βλεπω μονο τα STAR SKAI και τα τεστ !! τα αλλα καναλια ..μαυριλα!! τι γινετε? υπαρχει κατι λαθος? αλλος τα βλεπει? ευχαριστω και περιμενω καποια απαντηση!!

Εδω με εναν edision Argus classic τα βλεπω ολα κανονικα.
Sent from my LG-E900 using Board Express

green13 δοκίμασε να πετάξεις τα ληγμένα μπισκότα από το κουτί και να κρατήσεις μ'ονο αυτά που δεν έληξαν.