Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

Σημερα αποφυλακισανε τον Πρυτανη γιατι δε μπορουσε λεει αλλο μεσα....σταναχωριοτανε....
Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ με τα ωραια σου!!!!

ντου ρεεεεεεεεεεε ντου απο παντου ρεεεεεεε

Αποφυλάκιση για τη διασπάθιση στο Πάντειο

05/09/2007

Αποφυλακίζεται με απόφαση του πενταμελούς Εφετείου Αναστολών ο πρώην αντιπρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Παναγιώτης Γετίμης, ο οποίος είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 16 ετών για την υπόθεση διασπάθισης 8 εκατομμυρίων ευρώ από το Πάντειο την περίοδο 1992 - 1998.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της 16ετούς κάθειρξης που υπέβαλε ο κ. Γετίμης, επικαλούμενος μεταξύ άλλων σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας του εγκλεισμού του.

Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών διέταξε την απόφυλάκισή του με την καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Το δικαστήριο δεν του επέβαλε τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, καθώς η ακαδημαϊκή του δραστηριότητα απαιτεί μετακινήσεις και εκτός συνόρων.

http://www.skai.gr/master_story.php?id=58785

Μερικές φορές δεν αντέχω να διαβάζω τις ειδήσεις γιατί μου προκαλούν μεγάλο εκνευρισμό...

Πόσο μεγάλη ΑΛΗΤΕΙΑ υπάρχει τελικά ακόμα και στη δικαιοσύνη...

Τελικά φαίνεται λόγω debate χαρίζονται τά πρόστιμα για κράνη,ζώνες ασφαλείας και ......μικροποσά.:flipout::flipout::flipout:
Αλλά δέν μάς λένε τώρα ορισμένοι τί χρώμα έχει τελικά η δικαιοσύνη??Γιατί με τήν Φωφη λυσσάγανε για ´μαύρη δικαιοσύνη´.Τωρα τι έπαθε??Μπήκε στό πλύσιμο και έγινε πράσινη-ρόζ??Μάλλον λοιπόν το θέμα είναι συνολικότερο...
Γιατί στήν συγκεκριμένη υπόθεση τούς κατηγορουμένους τούς υποστήριξαν συγκεκριμένες εφημερίδες και συγκεκριμένοι πολιτικοί καί μάλιστα φανατικά.
Μερικά είναι γραμμένα και στήν αρχή του παρόντος thread..

Να αλλάξουμε και τόν τίτλο τού thread θάπρεπε...
Η Δικαιοσύνη έβηξε γιά το Πάντειο...

Ερώτηση: ο κύριος διατηρεί ακόμα την ακαδημαϊκή ιδιότητά του; :slapface:

Σπέκουλα: Σοβαρά οικογενειακά προβλήματα λόγω του εγκλεισμού; Δηλαδή τον συμφέρει περισσότερο να δώσει 50 χιλιάρικα και να έχει τη γυναίκα του από κοντά; Τόσα πολλά ξοδεύει μακριά του; :beee:

[...]
Κοιτάω καλά στην πρώτη γωνιά
Το ξέρω μου την έχουν στημένη
μα λίγο πιο κει σα στρίβουν αυτοί
Κάποιος τους σταματά
Οι αστυνομικοί δίνουν αναφορά
στον κύριο δικαστή που απόψε ξενυχτά
κι αυτός με την σειρά του
πληρώνει ακριβά για κάποιο αγοράκι
στη μαύρη αγορά
[...]

Το παιχνίδι, Μωρά στη φωτιά, 1987

Μαυρίστε τους τους π*!στες.
Σα δε ντρεπόμαστε!
Δυο τρεις μήνες για δεκάξι χρόνια; Επειδή είχε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα; Και είναι ακόμα καθηγητής Πανεπιστημίου;
Τύφλα να'χει ο Φερεντίνος...SUPER DEAL!!!
Ζω στη χώρα της ΞΕΦΤΙΛΑΣ.
Γ@μ#σι και πρόστιμο είναι το μόνο που τους αξίζει.

Απάντηση: Re: Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

[...]
Κοιτάω καλά στην πρώτη γωνιά
Το ξέρω μου την έχουν στημένη
μα λίγο πιο κει σα στρίβουν αυτοί
Κάποιος τους σταματά
Οι αστυνομικοί δίνουν αναφορά
στον κύριο δικαστή που απόψε ξενυχτά
στη μαύρη αγορά
[...]

Το παιχνίδι, Μωρά στη φωτιά, 1987

έτσι , έτσι ... ισοπεδώστε τα πάντα με πιασάρικα τσιτάτα ... και μετά περιμένετε να έρθει να σας απελευθερώσει από τα δεσμά της εξουσίας και του συστήματος ο ... αντιεξουσιαστικός χώρος .

Εμείς τα ισοπεδώνουμε;
Καταχράσου και εσύ αν μπορείς χρήματα του δημοσίου και έλα να μας πεις μετά αν έχει ή αν δεν έχει υγρασία το κελί....

Απάντηση: Re: Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

έτσι , έτσι ... ισοπεδώστε τα πάντα με πιασάρικα τσιτάτα ... και μετά περιμένετε να έρθει να σας απελευθερώσει από τα δεσμά της εξουσίας και του συστήματος ο ... αντιεξουσιαστικός χώρος .

Δηλαδη Δημητρη, ολα οκ με την αποφυλακιση του πρυτανη? Εμενα γιατι μου θυμιζει την αποφυλακιση του Μακη Ψωμιαδη, μετα απο 12 ημερες, λογω αναπνευστικων προβληματων? Εχεις δει τι πουρακλες καπνιζει ακομα?

Φαντάσου και να μην έκανα quote το στιχάκι των "Μωρά στην Φωτιά" , τι θα λέγατε . Θεωρώ ισοπεδωτική την φράση
"στον κύριο δικαστή που απόψε ξενυχτά
στη μαύρη αγορά"

αν δεν γίνεται αντιληπτό το γιατί , καθώς και το ότι δεν μίλησα για την αποφυλάκιση του ...καθηγητού , τι να κάνω δεν φταίω εγώ .

Αυτό που έγινε (γινόταν και θα γίνεται) έχει όνομα και το όνομα αυτού ΑΔΙΚΙΑ.
Και όσο για τους...αντεξουσιαστές (και τα όσα συμφέροντα κρύβονται πίσω τους) τους δικαιώνουν (αν και δεν θα έπρεπε) τέτοιες πράξεις.
Οι θεσμοί της Δημοκρατίας αποκτούν σεβασμό και αξία όταν σέβονται τον εαυτό τους. Αυτό και μόνο αρκεί. Όταν δεν σέβονται τον εαυτό τους η απαξίωση και ο χλευασμός τους είναι άμεσο αντανακλαστικό επακόλουθο.
Αν είναι δυνατόν!
Κλέβεις το κράτος (δηλαδή εμάς) και εξακολουθείς να πληρώνεσαι από το ίδιο το κράτος, διατηρώντας τη θέση σου ως πανεπιστημιακός καθηγητής.
Πώς μπορείς να σεβαστείς ένα τέτοιο κράτος; Μόνο να το φοβηθείς μπορείς. Να το σεβαστείς όμως δε γίνεται με καμία δύναμη.

Re: Απάντηση: Re: Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

Μην καταπιέζεσαι άλλο, άσε τον συντηρητισμό σου να ξεχειλίσει...Δεν θα είναι δα και η πρώτη φορά. Πες μας κι άλλα όμορφα...

ΥΓ. Μήπως να αποσυρθεί και ο δίσκος που προσβάλλει την "δικαστικήν εξουσίαν"?

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

Μην καταπιέζεσαι άλλο, άσε τον συντηρητισμό σου να ξεχειλίσει...Δεν θα είναι δα και η πρώτη φορά. Πες μας κι άλλα όμορφα...

δεν καταπιέστηκα ποτέ αγαπητέ μου . Ούτε και υποστήριξα ληστές τραπεζών όμως . Ελπίζω να μπορούμε να έχουμε δικαίωμα γνώμης .

Re: Απάντηση: Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

[...]Και όσο για τους...αντεξουσιαστές (και τα όσα συμφέροντα κρύβονται πίσω τους) [...]

Τη Ντόρα εννοείς?:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

Δεν θελω να προκαλεσω τριβες, ουτε να κανω τον δικηγορο κανενος, αλλα
τo πρωτο "Μωρα της Φωτιας" ηταν δισκαρα, και φυσικα πολυ επικαιρο μετα απο 20 χρονια...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

δεν καταπιέστηκα ποτέ αγαπητέ μου . Ούτε και υποστήριξα ληστές τραπεζών όμως . Ελπίζω να μπορούμε να έχουμε δικαίωμα γνώμης .

Συγχαρητήρια. Ούτε εγώ παρόλο που είναι ασφαλισμένα...
Το ίδιο δικαίωμα το αναγνωρίζεις σε όλους ή μόνο σε όσους συμφωνούν με τις απόψεις σου?

Re: Απάντηση: Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

Φαντάσου και να μην έκανα quote το στιχάκι των "Μωρά στην Φωτιά" , τι θα λέγατε . Θεωρώ ισοπεδωτική την φράση
"στον κύριο δικαστή που απόψε ξενυχτά
στη μαύρη αγορά"

αν δεν γίνεται αντιληπτό το γιατί , καθώς και το ότι δεν μίλησα για την αποφυλάκιση του ...καθηγητού , τι να κάνω δεν φταίω εγώ .

Ευτυχώς για εμένα και δυστυχώς για εσένα, την "ισοπέδωση" θεσμών και αξιών την έχουν αναλάβει οι ίδιοι οι υπηρέτες τους. Δεν προλαβαίνουμε να βοηθήσουμε σε αυτό, ούτε ο αντιεξουσιαστικός χώρος, ούτε τα "Μωρά στη φωτιά".
Υπάρχουν βέβαια ακόμα και κάποιοι που βαυκαλιζόμενοι εξακολουθούν να πιστεύουν χωρίς να ερευνούν...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

[...] Ούτε και υποστήριξα ληστές τραπεζών όμως .[...]

Κι ο κλέφτης σκαρφαλώνει τον τοίχο
στου πρίγκιπα το σπίτι να μπει
και μέσα από την καπνοδόχο
να του κλέψει τα λεφτά και να βγει
Μα λεφτά δεν υπάρχουν
κι ο κλέφτης τον πρίγκιπα ψάχνει να βρει
κι ο πρίγκιπας λέει στο ζητιάνο
Κλέφτη μου του λέει σ' αγαπώ
Αλήτη μου του λέει σ' αγαπώ
σ' αγαπώ, σ' αγαπώ, σ' αγαπώ, σ' αγαπώ

Σκέφτομαι πως ο θρόνος θα χαθεί
και πως κανείς δεν έμεινε εκεί
γιατί ακούω τον κλέφτη να λέει στον πρίγκιπα
Αδελφέ στην κόλαση μαζί από τώρα λοιπόν πρίγκιπα
Αδελφοί στην κόλαση, αδελφοί στην κόλαση, αδελφοί στην κόλαση.

Αδέλφια στην κόλαση, Μωρά στη Φωτιά, 1987