Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

Εγώ πάλι απολαμβάνω (και μαθαίνω) τα "άπλυτα" που έχουν βγει στη φόρα από τους "πρώην" και την προσπάθεια κατευνασμού τους από τους "νυν".
Συνεχίστε, μην σας διακόπτω...

Εσύ μήν χαίρεσαι γιατί τουλάχιστον τα ζήσαμε και τα ευχαριστηθήκαμε.-bye- Οχι πάντα ασφαλώς,αλλά προσωπικά δεν αλλάζω εκείνη την εποχή με τίποτα.
Το θέμα είναι όμως να αρχίσει κανείς να βλέπει τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα ηθελε να είναι.Δεν γίνεται να ζούμε με αναμνήσεις
Για ρώτησε Mc αρκετούς απο τούς σημερινούς ηγέτες και στελέχη τους τι γνώμη έχουν ,π.χ.,για τον πράσινο Γιόσκα Φίσερ υπέρμαχο κάθε ανθρωπιστικού βομβαρδισμού και για πολλούς τέτοιους αντίστοιχους ηγέτες τής Ευρώπης.??
Ο μιμητισμός και η ανάγκη να το παίξουν Ευρωπαίοι τούς έχει μετατρέψει σε απλούς γραφειοκράτες επαρχιωτες και όχι κοσμοπολίτες όπως νομίζουν.
Ο αληθινός κοσμοπολίτης ,πρωτα ενδιαφερεται για την χωρα του και ως εκ τούτου και για τον κόσμο.Αλλοιώς μετακομίζει στο Λιχτενστάϊν...
Τελευταίο παράδειγμα η επίθεση τής ´Αυγής´εναντίον τού Τσάβες,επειδή καποια αμερικάνικα και ευρωπαϊκά μορμολίκια πειράχτηκαν επειδή έκλεισε το φασιστικό κανάλι.Βεβαια τόσα χρόνια οταν η Λατινική Αμερική στέναζε απο πολύ σκληρές χούντες κανείς δεν μιλούσε.
Και παραθετω το Link γιατί επώνυμοι Βρετανοί υποστήριξαν τον Τσάβες.
www.greenleft.org.au/2007/712/36966

Re: Απάντηση: Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

Πρόσεχε μήν ξανακούσεις Μπάχ .Ηταν Χριστιανός και μάλιστα Προτεστάντης.-bye- -bye-

Α δεν έχω τέτοιες προκαταλήψεις εγώ.:cool:
Κάνω φίλους μου ακόμα και πατριώτες :speechless-smiley-0
Και οικογενειάρχες
Και θρησκευόμενους βεβαίως βεβαίως...πρέπει να τά έχεις με όλους καλά σήμερα γιατί η Δεξιά του Κυρίου δεν ξέρεις από Πού θα σού'ρθει.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

Α δεν έχω τέτοιες προκαταλήψεις εγώ.:cool:
Κάνω φίλους μου ακόμα και πατριώτες :speechless-smiley-0
Και οικογενειάρχες
Και θρησκευόμενους βεβαίως βεβαίως...πρέπει να τά έχεις με όλους καλά σήμερα γιατί η Δεξιά του Κυρίου δεν ξέρεις από Πού θα σού'ρθει.-bye-

Εκεί κόλλησες.Αυτά τα γράφουν οι Πρετεντέρηδες.
Στα άλλα που καταλογίζω αναλυτικότατα στο ´κόμμα´απάντηση δεν πήρα.
Και συμφωνώ για την Δεξιά τού Κυρίου.Απ´αλλού´την περιμέναμε και απ´αλλού μάς έρχεται.;)
Και οι Πρετεντέρηδες που μιλάνε για δεξιά τού κυρίου έχουν κάνει φίρμες τα στελέχη του ΛΑΟΣ μπας και μπούνε στην Βουλή και πάμε για ακυβερνησία.
Μετά θα αρχίσουν και οι ´κεντροαριστερές αγάπες´οπότε που ξέρεις,μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο δικηγόρος τού Κόκκαλη ,πρώην πρόεδρος,να μάς το παίξει υπερκομματικός αριστερός.-bye- -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

ο δικηγόρος τού Κόκκαλη ,πρώην πρόεδρος,να μάς το παίξει υπερκομματικός αριστερός.-bye- -bye-

...δεν το ξέραμε να φέρουμε τον Κίτσο να χορηγεί πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης -bye-

Μα ο Κίτσος,μακαρίτης πιά ,τα χορηγούσε.Και η εφημερίδα του εξακολουθεί να τα χορηγεί.Και ένας απο τούς αγαπημένους του ήταν ο δικηγόρος τού Κόκκαλη ο και επιλεγόμενος ´Κοιτάξτε με στα μάτια´όταν παρακαλούσε για καμία ψήφο για το 3%.Απο την κυρά Μαρία στον δικηγόρο και σήμερα στον ´αμήχανο´.Και αύριο στον αγαπημένο τού Nitro και τού Downtown Αλέξη πού η Α.Αθήνας το αγάπησε το παιδί.Τίγκα στο προλεταριάτο το Φίλιον και το Da Capo.:flipout: :flipout:

α μάλιστα, δεν έχουν και αρκετό προλεταριάτο.

θάθελα να δώ τα μούτρα του προλεταριάτου, γιατρέ, όταν τους πείς Τι ακούς σπίτι σου :flipout: -bye-

Απάντηση: Re: Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

α μάλιστα, δεν έχουν και αρκετό προλεταριάτο.

θάθελα να δώ τα μούτρα του προλεταριάτου, γιατρέ, όταν τους πείς Τι ακούς σπίτι σου :flipout: -bye-

Eπειδή προέρχομαι εξ´επαρχίας,αλλά ούτε ντρέπομαι για την καταγωγή μου,ούτε γιατί γεννήθηκα σε αυτόν τον τόπο ,και επειδή οι πρόγονοί μου μάστορες ήταν απο την Πυρσόγιαννη(και οι υπόλοιποι κάτοικοι τής χώρας ,ως επι το πλείστον ανάλογες καταγωγές είχαν) καί όχι Μαρκήσιοι και Κόμισσες όπως θέλουν να πιστεύουν οι Δαμανακισσες,οι Κωνσταντόπουλοι και οι καρεκλοκένταυροι τού ΣΥΝ ,μαζί με το αντίστοιχο life style,μιά χαρά θα είμασταν .
Αλλως τε το γνωρίζω οτι είτε στο ένα κόμμα τής αριστεράς ,είτε στο άλλο να ανήκα επισήμως ,τούς πρώτους που θα ´τρώγανε´ θάταν κάποιους σαν και σένα και μένα:flipout: :flipout: .Απλά μήν βαυκαλίζεσαι εσύ ότι θα γλύτωνες απο τούς Ταλιμπάν τής ´προόδου´.-bye- -bye- Mπορεί να έβγαζαν φιρμάνι κάποια στιγμή,π.χ.,οτι δεν πρέπει να ακούς Μπάχ συνέχεια γιατί είναι ρατσιστικό εις βάρος τών άλλων συνθετών,και οφείλεις να κάνεις ποσόστωση στίς ακροάσεις σου:flipout: :flipout:

To σημερινό κύριο άρθρο τής Κυριακάτικης ´Ε´που υπογράφεται απο τον κυριο Τεγόπουλο έχει τιτλο ´Δικαιοσύνη και λιντσάρισμα´.
Αρθρο ,που ουσιαστικά αμφισβητεί τήν απόφαση,που αντιτίθεται στο μή ανασταλτικό τής ποινής για ορισμένους πρωτοδίκως ενόχους,μέχρι την έφεση και μιλάει έμμεσα για επιροή τών ραδιοτηλεοπτικών μέσων στην απόφαση.
Επίσης ότι δεν έπρεπε να φέρουν χειροπέδες οι καταδικασθέντες.Και όπως γράφει και στον τίτλο,μιλάει για λυντσάρισμα(έτσι θεωρούνται οι ποινές).Το άρθρο υπάρχει και στην διαδικτυακή διεύθυνση τής εφημερίδας.
Επιτέλους.Η γενιά μου σήμερα δικαιώνεται,όπως και η αμέσως προηγούμενη.
Γενικό σύνθημα:Mίζες και αρπαχτή ποτέ στην φυλακή.
Υ.Γ
Οταν βγήκε στην φόρα το σκάνδαλο τού καρτέλ του γάλακτος,δεν θυμάμαι αντίστοιχες διαμαρτυρίες για τίς χειροπέδες που είχαν περαστεί στούς κατηγορουμένους................

Δεν πειράζει ...
Σε μιά συνέντευξη με τίτλο "Χρειάστηκαν 14 χρόνια για να έλθει η κάθαρση" , στον Κυριακάτικο Ε.Τ , η χήρα του πρωην πρυτάνεως της Παντείου , Χριστίνα Σιδηροπούλου , το λέει ξεκάθαρα

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν πιστεύει ότι η απόφαση του δικαστηρίου αποτελεί μιά ηθική δικαίωση για την οικογένεια της ( ο άντρας της ήταν αυτός που εντόπισε τα "προβλήματα" ) απαντά : "Οχι . Και ξέρετε γιατί ; Γιατί σε τρείς εβδομάδες όλοι θα είναι έξω επικαλούμενοι λόγους υγείας . Στον τάφο ο Ηλίας Σιδηρόπουλος και οι άλλοι "γυρολόγοι" στα κανάλια" ... και συνεχίζει " Οχι δεν είναι μεγάλες οι ποινές για καθηγητές Πανεπιστημίου.

Στην ίδια συνέντευξη λέει και πολλά άλλα , για τις παρακολουθήσεις του άντρα της , τις απειλές κατά της ζωής των παιδιών τους , τους μπράβους του κυκλώματος που τους είχαν γίνει σκιά κατά κυριολεξία ... και το απίστευτο ότι από την πρωτη στιγμή που ανέλαβε ο άνδρας της , ανεκάλυψε ότι ήχαν 7 χρόνια να πληρώσουν το νερό .

Εδώ όμως τα λαμόγια ήταν "διανοούμενοι" , καθηγητές κλπ . Και ενώ θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται ως όνειδος για την πανεπιστημιακή κοινότητα και την κοινωνία και για το ειδικό τους βάρος , τα χαϊδέματα άρχισαν με το ανεκοινώθη η απόφαση . Σιγά μην στεναχωρήσουν τον Αιμίλιο ....

Nα συμπληρώσω στα παραπάνω οτι ο πρύτανης Ηλίας Σιδηρόπουλος,που αναφέρει ο Δημητρης,στο προηγούμενο post,και ο αντιπρύτανης Ονούφριος Φαρμακίδης,μαζί με τον καθηγητή Γιώργο Κουκουλέ,προχώρησαν μονάχοι τους στίς καταγγελίες,μέσα σε κλίμα γενικού ωχαδελφισμού,βασισμένοι στό πόρισμα τού ορκωτού ελεγκτή Α.Ρήγα.
Οι δύο πρώτοι δεν βρίσκονται σήμερα εν ζωή.Τον Φαρμακίδη,τον χτύπησαν έξω απο το σπίτι του,´άγνωστοι´ τραυματίζοντάς τον βαρύτατα.Οπως αναφέρει η ´Κ´και οι τρείς δεχόντουσαν απειλές για την ζωή τους..
Το δημοσιευμα τής Καθημερινής,απ´όπου και τα στοιχεία,αναφέρει οτι είχαν επιστρατευτεί εταιρείες-μαϊμούδες καθώς και ότι φαινόταν το Πάντειο να έχει υπογράψει πληρωμές για μάρμαρα αξίας 291 εκατ.δρχ για τζακούζι,τζάκια,μοκέτες κ.λ.π.,που κατέληξαν σε βίλες τών Β.Προαστείων ,τής Γλυφάδας και τού Ωρωπού..Επίσης οτι ενώ δικαιωμα σίτισης είχαν μονον 177 φοιτητές,οι διατεθείσες μερίδες φαγητού στούς φοιτητές του Παντείου,για εναμισυ μονον χρόνο φαινεται ότι κόστισαν 532 εκατ.δρχ.Χρέωθηκε το Παντειο 1,3 εκατ μερίδες φαγητού
Αξίζει να μνημονευτούν οι δύο νεκροί πιά Πανεπιστημιακοί επειδή τίμησαν τον τίτλο τους και έπεσαν εν ώρα καθήκοντος(γιατί έτσι συνέβη).
Ψιλά γραμματα αυτά για τη Ελλάδα.
Ωστε αυστηρές oι ποινές ε???Χαθηκε η τσίπα εντελώς απο ορισμένους,που αλώνιζαν με μοναδικό κριτήριο την πολιτική τους τοποθέτηση..............

Last edited:
ένας απο τούς αγαπημένους του ήταν ο δικηγόρος τού Κόκκαλη ο και επιλεγόμενος ´Κοιτάξτε με στα μάτια´όταν παρακαλούσε για καμία ψήφο για το 3%.Απο την κυρά Μαρία στον δικηγόρο και σήμερα στον ´αμήχανο´.Και αύριο στον αγαπημένο τού Nitro και τού Downtown Αλέξη πού η Α.Αθήνας το αγάπησε το παιδί.

ξέχασες να αναφέρεις ότι δέρνει και τη γυναίκα του :speechless-smiley-0 :popcorn:

Αλλως τε το γνωρίζω οτι είτε στο ένα κόμμα τής αριστεράς ,είτε στο άλλο να ανήκα επισήμως ,τούς πρώτους που θα ´τρώγανε´ θάταν κάποιους σαν και σένα και μένα

Χμμμμ...τώρα, δεν εμπιστεύεσαι όλους τους αριστερούς, συλλήβδην.
Βέβαια: 8% συνολικά και θέλουν και κυβέρνηση.:blink:
Ασε που, άμα την πάρουν, εκεί να δείς τι μας περιμένει :eek:

βρε σύ...μήπως έχει δίκιο τελικά ο Αρχιεπίσκοπός σου;:popcorn:

μου φαίνεται θα γίνω Πατριώτης τελικά...:bang:

Last edited:

Χμμμμ...τώρα, δεν εμπιστεύεσαι όλους τους αριστερούς, συλλήβδην.
Βέβαια: 8% συνολικά και θέλουν και κυβέρνηση.:blink:
Ασε που, άμα την πάρουν, εκεί να δείς τι μας περιμένει :eek:

βρε σύ...μήπως έχει δίκιο τελικά ο Αρχιεπίσκοπός σου;:popcorn:

μου φαίνεται θα γίνω Πατριώτης τελικά...:bang:

Μετά την επίθεση Χριστόδουλου(είπαμε είναι ο μεγαλύτερος οπαδός τού Συν)υποθέτω ότι στα γραφεία θάχουν φορέσει στολές Μαρά,Δαντών και Ζαν-Ζακ Ρουσσώ.Θα φαντασιώνουν καμιά νέα Γαλλική Επανάσταση.:flipout: :flipout:

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ. Γαλλική Επανάσταση.:flipout: :flipout:

Φάουλ!-bye- :BDGBGDB55:
ο Ζαν Ζακ είχε πεθάνει 11 χρόνια πριν...

κανέναν άλλο διανοητή θα ήθελες να πείς, που διάβαζε ενώ γύρω του καιγόταν το σύμπαν.
σαν τον Αρχιεπίσκοπό σου...:silly:

Last edited:
Σουρλας απο αριστερα, τριπλαρει, Λυμπεροπουλος κοβει. βγαινει απο αριστερα,προχωραει, Σουρλας κοβει απο αριστερα, παει να βγει αριστερα, Λυμπεροπυλος κοβει απο αριστερα... Μια περιεργη μονομαχια κυριες και κυριοι αν αναλογιστει κανεις οτι η μπαλα βρισκεται στο κεντρο...

Σουρλας απο αριστερα, τριπλαρει, Λυμπεροπουλος κοβει. βγαινει απο αριστερα,προχωραει, Σουρλας κοβει απο αριστερα, παει να βγει αριστερα, Λυμπεροπυλος κοβει απο αριστερα... Μια περιεργη μονομαχια κυριες και κυριοι αν αναλογιστει κανεις οτι η μπαλα βρισκεται στο κεντρο...

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Μια περιεργη μονομαχια κυριες και κυριοι αν αναλογιστει κανεις οτι η μπαλα βρισκεται στο κεντρο...

Αυτοί λένε ότι είναι στο κέντρο.:lehrer:
Αλλά Αυτούς δεν είναι να τους πιστεύεις ούτε στο μετεωρολογικό δελτίο φίλε Παναγιώτη :SFGSFGS5:

Re: Απάντηση: Η Δικαιοσύνη Μίλησε για το Πάντειο

Και αύριο στον αγαπημένο τού Nitro και τού Downtown Αλέξη πού η Α.Αθήνας το αγάπησε το παιδί.Τίγκα στο προλεταριάτο το Φίλιον και το Da Capo.:flipout: :flipout:

Εγώ πάντως θεωρώ τον Τσίπρα ως κεφάλαιο για το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και θα μου άρεσε πολύ να τον δω πρόεδρό του.