McZab
Supreme Member
Εγώ πάλι απολαμβάνω (και μαθαίνω) τα "άπλυτα" που έχουν βγει στη φόρα από τους "πρώην" και την προσπάθεια κατευνασμού τους από τους "νυν".
Συνεχίστε, μην σας διακόπτω...
Συνεχίστε, μην σας διακόπτω...
Πρόσεχε μήν ξανακούσεις Μπάχ .Ηταν Χριστιανός και μάλιστα Προτεστάντης.![]()
![]()
Α δεν έχω τέτοιες προκαταλήψεις εγώ.![]()
Κάνω φίλους μου ακόμα και πατριώτες :speechless-smiley-0
Και οικογενειάρχες
Και θρησκευόμενους βεβαίως βεβαίως...πρέπει να τά έχεις με όλους καλά σήμερα γιατί η Δεξιά του Κυρίου δεν ξέρεις από Πού θα σού'ρθει.![]()
ο δικηγόρος τού Κόκκαλη ,πρώην πρόεδρος,να μάς το παίξει υπερκομματικός αριστερός.![]()
![]()
α μάλιστα, δεν έχουν και αρκετό προλεταριάτο.
θάθελα να δώ τα μούτρα του προλεταριάτου, γιατρέ, όταν τους πείς Τι ακούς σπίτι σου![]()
![]()
ένας απο τούς αγαπημένους του ήταν ο δικηγόρος τού Κόκκαλη ο και επιλεγόμενος ´Κοιτάξτε με στα μάτια´όταν παρακαλούσε για καμία ψήφο για το 3%.Απο την κυρά Μαρία στον δικηγόρο και σήμερα στον ´αμήχανο´.Και αύριο στον αγαπημένο τού Nitro και τού Downtown Αλέξη πού η Α.Αθήνας το αγάπησε το παιδί.
Αλλως τε το γνωρίζω οτι είτε στο ένα κόμμα τής αριστεράς ,είτε στο άλλο να ανήκα επισήμως ,τούς πρώτους που θα ´τρώγανε´ θάταν κάποιους σαν και σένα και μένα
Χμμμμ...τώρα, δεν εμπιστεύεσαι όλους τους αριστερούς, συλλήβδην.
Βέβαια: 8% συνολικά και θέλουν και κυβέρνηση.:blink:
Ασε που, άμα την πάρουν, εκεί να δείς τι μας περιμένει![]()
βρε σύ...μήπως έχει δίκιο τελικά ο Αρχιεπίσκοπός σου;opcorn:
μου φαίνεται θα γίνω Πατριώτης τελικά...:bang:
Ζαν-Ζακ Ρουσσώ. Γαλλική Επανάσταση.![]()
![]()
Σουρλας απο αριστερα, τριπλαρει, Λυμπεροπουλος κοβει. βγαινει απο αριστερα,προχωραει, Σουρλας κοβει απο αριστερα, παει να βγει αριστερα, Λυμπεροπυλος κοβει απο αριστερα... Μια περιεργη μονομαχια κυριες και κυριοι αν αναλογιστει κανεις οτι η μπαλα βρισκεται στο κεντρο...
Μια περιεργη μονομαχια κυριες και κυριοι αν αναλογιστει κανεις οτι η μπαλα βρισκεται στο κεντρο...
Και αύριο στον αγαπημένο τού Nitro και τού Downtown Αλέξη πού η Α.Αθήνας το αγάπησε το παιδί.Τίγκα στο προλεταριάτο το Φίλιον και το Da Capo.![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.