Από γερμανικό e-shop τις είχα αγοράσει πέρυσι. Μπορείς να βρεις και στο εσωτερικό πάντως.
Όσο πηγαίνουμε προς τα άκρα η λήψη είναι δυσκολότερη εν σχέσει με τους δορυφόρους που βρίσκονται πιο κοντά στο κέντρο. Ασφαλώς οι οριακές συχνότητες, δύσκολες και σε κεντρική στόχευση, δε θα είναι εφικτής λήψης. Σύντομα θα γράψω αναφορές λήψης για τις τροχιακές θέσεις που λαμβάνω, ώστε να γίνω πιο συγκεκριμένος.Με το δικό σου με τόσα παράκεντρα lnb και τόξο 40 μοίρες, έχεις κάλή λήψη σε όλους τους δορυφόρους του τόξου σου? Για παράδειγμα συχνότητες που πιθανώς να είναι οριακές για ελλάδα, στο παράκεντρο λογικά δεν θα πιάνονται?
Να είσαι καλά!:ernaehrung004:Τέλος να σου δώσω συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που έχεις κάνει στο στήσιμο!
Στέλιο, για 4 lnb είναι η μεγαλύτερη δυνατή που έχω πάρει κι εγώ. Απλά έχω ενώσει βάσεις για μεγαλύτερο τόξο.Αγορασα και εγω μια τετοια απο την Ελλαδα η οποια ηταν για 4 lnb, μηπως θα μπορουσες να μου στελεις το site διοτι με ενδιαφερει να τοποθετησω παραπανω lnb στο Gibertini μου.
Θα ήταν χρήσιμο να ξανανεβάσεις την δεύτερη φωτο, σημειώνοντας πάνω της τον δορυφόρο και τον τύπο του κάθε lnb.
Για βελτίωση της λήψης της fixed δέσμης του eurobird (λαμβάνω πλέον αρκετές συχνότητες), ενίσχυση των badr και ικανοποιητική λήψη του Astra 5A χωρίς να χάσω τίποτα από τα βασικά.Η επιλογή του κεντρικού δορυφόρου με βάση ποια κριτήρια έγινε?
Λίγο skew έχει το lnb που "βλέπει" τους badr.Τα Lnb έχουν καθόλου skew?
Συγκεκριμένα δε λαμβάνω τις συχνότητες 12523H και V, 12560H και V, 12607V και 12643H και V. Όλες οι υπόλοιπες είναι ok!:smile: Σημειώνω πως με κέντρο 19,2E λάμβανα μόνο την 11224V.Για βελτίωση της λήψης της fixed δέσμης του eurobird (λαμβάνω πλέον αρκετές συχνότητες)
Σεραφείμ με Τ90 Toroidal στην Θεσ/νίκη κατεβαίνουν όλες οι παραπάνω συχνότητες. Οι Η οριακά και οι V αρκετά καλά.Συγκεκριμένα δε λαμβάνω τις συχνότητες 12523H και V, 12560H και V, 12607V και 12643H και V. Όλες οι υπόλοιπες είναι ok!:smile: Σημειώνω πως με κέντρο 19,2E λάμβανα μόνο την 11224V.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.