Η εμπειρία ενός switcher (από PC σε Mac)

Στο Tiger ή στο Leopard ? Δεν ξέρω αν διαφέρει μεταξύ τους αλλά όταν έχεις εγκαταστήσει πολλές γλώσσες, αλλάζει το πληκτρολόγιο πατώντας το μηλαράκι + το space. Αν τυχόν σου κάνει conflict κ ανοίγει το spotlight, τότε πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου από τα systems settings και να αλλάξεις τους συνδυασμούς των πλήκτρων.

Ευχαριστω Μιχαλη, αυτο ειναι!
Το καινουργιο πληκτρολογιο(αλουμινενιο), δεν εχει το μηλαρακι

Ευχαριστω Μιχαλη, αυτο ειναι!
Το καινουργιο πληκτρολογιο(αλουμινενιο), δεν εχει το μηλαρακι
Δεν μπορεί να μην έχει το μηλαράκι το νέο πληκτρολόγιο φίλε μου....:BDGBGDB55:

Κοίτα στην εικόνα στα συνημμένα ! Το έχω κυκλώσει !

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    31.6 KB · Views: 123
Last edited:
τα παλια απο οτι ειδα ειχαν το μηλαρακι
Any way, σε ευχαριστω πολυ

Attachments

• MCmdKey.jpg
    MCmdKey.jpg
    26.3 KB · Views: 75
Αφού δώσω συγχαρητήρια για το άρθρο - τυφλα να χουν οι reviewers του εξωτερικού!!!- θα ήθελα να ρωτήσω το εξής :
Περιμένω σε λίγες μέρες μια τηλεόραση LCD η οποία θα μπεί στην κρεββατοκάμαρα και αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλό ενα Mini Mac στο να παίξει το ρόλο ενός ΗΤΡC και μιας παιχνιδομηχανής κατά δεύτερο ρόλο...
Εχει κανείς εμπειρία πάνω σε αυτά τα δύο?
Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Η ΤV θα είναι 32" , ανάλυσης 1366 χ 768.

Απάντηση: Re: Η εμπειρία ενός switcher (από PC σε Mac)

Αφού δώσω συγχαρητήρια για το άρθρο - τυφλα να χουν οι reviewers του εξωτερικού!!!- θα ήθελα να ρωτήσω το εξής :
Περιμένω σε λίγες μέρες μια τηλεόραση LCD η οποία θα μπεί στην κρεββατοκάμαρα και αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλό ενα Mini Mac στο να παίξει το ρόλο ενός ΗΤΡC και μιας παιχνιδομηχανής κατά δεύτερο ρόλο...
Εχει κανείς εμπειρία πάνω σε αυτά τα δύο?
Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Η ΤV θα είναι 32" , ανάλυσης 1366 χ 768.
Ευχαριστώ φίλε Trueno για τα καλά σου λόγια. :Banane0:
Όσον αφορά το mac mini, καλό είναι για htpc, φτάνει όμως να μην θες να παίξει αρχεία 1080 progressive κ ειδικά με h.264. Εκεί η δύναμη της κάρτας γραφικών του δεν αρκεί, ξεκάθαρα. Επίσης, στα παιχνίδια που εγώ δοκίμασα, για mac καταρχήν, warcraft, call of duty, έπαιζαν σε ανάλυση 800*600 πολύ καλά, πιο πάνω πάλι η κάρτα γραφικών δεν... Παιχνίδια για windows, όπως pro evolution, agr of empires, colin mcrae, πάλι ίδια ανάλυση με λίγο 'παιχνίδι' στις ρυθμίσεις.
Αν αυτά σε καλύπτουν τότε αγόρασέ το, διαφορετικά θες κάτι πιο δυνατό...

Ρε παιδιά το αντίστοιχο ctrl+a ( select all ) των windows ποιό είναι για να επιλέγουμε όλα τα στοιχεία ενός φακέλου ?

καλημερα, να ρωτησω και εγω για παιχνιδι, δοκιμασα στο μινι μακ μου να παιξω μεσω του crossover το guild wars on line game και ενω εκανε κανονικα εγκατασταση και αρχισε να τρεχει, το εκοψε η καρτα γραφικων γιατι λεει ειναι 64αρα. Γινεται αναβαθμιση καρτας γραφικων στο μινι ή υπαρχει καμια αλλη πατεντα να τρεξει, σημειωνω μονιτορ εχω Σονυ τηλεοραση Bravia 29αρα. Α και με hdmi καλωδιο που δοκιμασα φυσικα δε δειχνει σωστα, μαλλον παλι λογω καρτας γραφικων.

Παρακαλω λυστε μου μια απορια
Οταν εχει πολυ μα πολυ ησυχια, ακουγεται ο imac πολυ λιγο(ελαχιστα) η ειναι εντελως αθορυβος?

Σε απόλυτη ησυχία και στους 20 πόντους από την οθόνη ακούγεται ελάχιστα κάτι που πρέπει να είναι ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή. Πρέπει να είναι ο πιο ήσυχος υπολογιστής που υπάρχει.

ειναι απλα καταπληκτικος εχω 17' οθονη imac G5, μετα απο 3 χρονια πηρα και το imac intel core 2 duo 24' οθονη και τα δυο πετανε τον ενα τον εχω κανει server ! και μεσω αυτου και εξωτερικο σκληρο δισκο μεσω δικτυου wifi ΑΨΟΓΑ ΟΛΑ !!! το laptop και το dsktop τα εχω να κοιμουνται ...δεν μου χρειαζονται πλεον , αρκετα μου εσπασαν τα νευρα οι μπλε οθονες, τωρα απλα δημιουργω τα κατσαβιδια ξεχασα που ειναι !

με to 20 στην δουλειά πάντως όλα γίνονται ταχύτατα και απροβλημάτιστα ,η καλύτερη αγορά με διαφορά

απίστευτη περιγραφή, συγχαρητήρια είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει (από όλα τα forum που αφορούν mac)
Είμαι σε διαδικασία switch. Σκέφτομαι να πάρω iMac 2.4GHz 20" LCD από systemgraph.
Μιχάλη είσαι η αιτία, με όλα αυτά που έγραψες να πάρω την τελική απόφαση.
Σ ευχαριστώ.

Άλλη μια φορά συγχαρητήρια :grinning-smiley-043

Καλώς σας βρήκα!!!!

Απάντηση: Re: Η εμπειρία ενός switcher (από PC σε Mac)

απίστευτη περιγραφή, συγχαρητήρια είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει (από όλα τα forum που αφορούν mac)
Είμαι σε διαδικασία switch. Σκέφτομαι να πάρω iMac 2.4GHz 20" LCD από systemgraph.
Μιχάλη είσαι η αιτία, με όλα αυτά που έγραψες να πάρω την τελική απόφαση.
Σ ευχαριστώ.

Άλλη μια φορά συγχαρητήρια :grinning-smiley-043

Καλώς σας βρήκα!!!!
Καλώς ήρθες. Για μένα καλύτερα να πάρεις τον 24". Δεν έχουν καμία σχέση
η μία οθόνη με την άλλη. Αξίζει 100% τα παραπάνω λεφτά που ζητάει.