Ευχαριστω Magellan!!Ξεκολλάτε με τα dac ρε παιδιά..
Εχει καταντήσει το κάθε θέμα να καταλήγει σε συγκριτικό
για dac..
Υπάρχουν ήδη πολλές αναφορές σε άλλα treads, που μπορεί να
μελετήσει ο φίλος που άνοιξε το θέμα οπότε ας κάνουμε τις
προτάσεις μας και για ηχεία, που επίσης τον ενδιαφέρουν.
Είναι κορυφαίο στη κατηγορία της ψυχοακουστικής (διαφωνώ με όσους θέλουν να μετατρέψουν τον όρο σε ψυχιατρική ακουστική.):2thumb22sup:
καλό είναι να μιλάμε για πράγματα τα οποία έχουμε δοκιμάσει και οχι για πράγματα για τα οποία έχουμε διαβάσει μόνο. Έτσι μπορεί να φανούν οι γνώμες μας χρήσιμες. Άμα είναι να έχουμε εμπειρία από dac της Πλάκας και να διατυπωνουμε απόψεις για πράγματα που δεν έχουμε σχέση απλώς γελάει ο κόσμος μαζί μας
καλά ρε παιδιά πως έγινε κορυφαίο το stylos ??? το ξέρει κανένας άνθρωπος εκτός του Srejan ??? μην τρελλαθούμε κιόλας ..... επειδή το λένε στη Νέα Ερυθραία μεταξύ 25ου και 26ου Malt ???
Ωραίο avatar ρε...![]()
καλό είναι να μιλάμε για πράγματα τα οποία έχουμε δοκιμάσει και οχι για πράγματα για τα οποία έχουμε διαβάσει μόνο. Έτσι μπορεί να φανούν οι γνώμες μας χρήσιμες. Άμα είναι να έχουμε εμπειρία από dac της Πλάκας και να διατυπωνουμε απόψεις για πράγματα που δεν έχουμε σχέση απλώς γελάει ο κόσμος μαζί μας
Τι να σου πω είσαι αδιόρθωτος είπες και το Orpheus Dac της Πλάκας(μάλλον εννοείς και τiς μπουάτ εκεί)
Ευχαριστω Magellan!!
PRICE 8-15000!!!
Αscendo system f.Θετικα reviews all over!!Φιλος ομως που τα ακουσε στο Μοναχο,μου ειπε να τα ξεχασω!Βρηκε οτι δεν εχουν"μεγαλο" ηχο.Τα εχω ομως στο προγραμα να τα ακουσω στην εκθεση(αν υπαρχουν)Θα σου πρότεινα να ακούσεις και Ascendo. Πολύ οργανικά- ξεκούραστα ηχεία
με μεσουψηλές για σεμινάριο και πολύ καλό( όχι αχανές) χαμηλό είναι απ´αυτά που μπορείς να ακούς με τις ώρες..Αξίζει μια ακρόαση..
Τοτε φιλε Χιουστον τι επιλογες εχω?(φυσικα θα τα ακουσω πρωτα)Eννοείται.
Έτσι μπορείς άνετα να πειραματιστείς κρατώντας μία σταθερά, το ηχείο.
Τοτε φιλε Χιουστον τι επιλογες εχω?(φυσικα θα τα ακουσω πρωτα)
1) Τidal
2) Hansen
3) Ayon
4) ΥG
5) Marten
Βαλε και κανα TAD μεσα...
Nα βάλουμε και κανα jblάκι?![]()
Kαλημερα THEMILOC.Βρε Γιάννη είναι σπουδαία ηχεία αλλά προς θεού την αρετή του αχρωμάτιστου δεν την είχαν ποτέ, γιατί και δεν σκόπευαν προς αυτή την κατεύθυνση. Αντίθετα τα διάσημα Κlipschorn θεωρούνται από τις πιο χρωματισμένες και ιδιοσυγκρατικές κόρνες της κατηγορίας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.