Η "Euroleague" στη NOVA μέχρι το 2017

Τα συγκεκριμένα ματς ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ή ΠΑΟ-ΟΣΦΠ (για να μην παρεξηγηθώ) για τον Ευρωπαίο μπασκετόφιλο, είναι ότι ήταν πριν 3 χρόνια το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ στους "8" του CL, όσο και να μην το αντιλαμβανόμαστε.Για αυτόν και μόνο το λόγο, θα έπρεπε να τύχουν HD παραγωγής και οι 2 βραδιές.

Re: Απάντηση: Η "Euroleague" στη NOVA μέχρι το 2017

Για οποιον εχει νοβα, οπου για αυτον συζηταμε, εχω την εντυπωση οτι η γεωγραφικη καλυψη ειναι η ιδια.

Τωρα αν ειμαι ο μονος που θα προτιμουσε καλυτερη ποιοτητα εικονας απο εναν καλυτερο sportcaster παω πασο.

Παντως για να το κλεισουμε, γιατι πραγματικα η απορια μου εχει καθαρα επειχειρηματικο ενδιαφερον και το πως λειτουργει το μαρκετινγκ, καταληγουμε οτι η νοβα επιλεγει να μεταδοσει εναν αγωνα με υποδεεστερη ποιοτητα εικονας εχοντας σαν προσον οτι θα εχει το δικο της ποιοτικο σχολιασμο. Με pre game κτλ κτλ

Κατα τη γνωμη δεν ειναι συγκριτικο πλεονεκτημα ουτε προαγει το μπουκετο με καποιο τροπο το αντιθετο μαλιστα.

Το να δειχνεις ενα παιχνιδι σε χειροτερη ποιοτητα εικονας προωθοντας τον καλυτερο σχολιασμο, την ιδια ωρα που το ιδιο παιχνιδι το παιζει
1.το ιδιο δορυφορικο μπουκετο που προσφερεις.
2. Ο αμεσος ανταγωνιστης σου για οποιον δεν πιανει digea.
3. Και φυσικα η digea

Θα το κανει upscale απο οσο διαβασα σε προηγουμενο post. Για αυτο αναφερομαι απλα σε καλυτερη ποιοτητα και οχι σε hd.

Δηλαδη δειξτο και εσυ ( νοβα ) σε upscale στο sshd 1 να μην το συζηταμε τοση ωρα.

Για να το κλείσουμε , γιατι δεν θα βγάλουμε άκρη, το δικαίωμα της μετάδοσης το εχει η ΔΤ. Η Νοβα χωρίς κόστος, ήμαλλον με ελάχιστο κόστος , θα προσφέρει στον τηλεθεατή της, το ίδιο προϊόν με τους δικούς της σχολιαστές. Πίστεψε με , ο σχολιασμός ειναι βασικότερος της εικόνας.
Τα 3 σημεία , που παραθέτεις, με μπέρδεψαν, γι αυτο θα τα αφήσω ασχολίαστα.

Δεν ειναι οτι θελω να εχω την τελευταια κουβεντα, αλλα δεν ειναι το ιδιο προιον, ειναι υποδεεστερη εικονα με καλυτερο σχολιασμο, δηλαδη ενα πλην και ενα συν.

Την αποψη μου για οτι η εικονα υπερεχει εναντι του σχολιασμου εχει φανταζομαι αρκετους υποστηριχτες, κρινοντας απο το ποσο κρα κανουμε για hd μεταδοσεις. Την διαφορετικοτητα των αποψεων βεβαια την εχει θεσει καλυτερα ο dirty harry καλυτερα απο εμενα.

Τωρα οσον αφοραν τα τρια σημεια μου αφορουν το πιο ακραιο σεναριο.

οπου ενας τυπος στο βουνο που δεν εχει προσβαση σε DIGEA λεει που θα δω τον αγωνα. ?

Μπορει λοιπον να τον δει και στην nova σε δυο καναλια αλλα και στον ote tv στη ΔΤHD. Συγκριτικο πλεονεκτημα των supersports κανενα.

Τελως παντων το ζητημα συνοψιζεται οτι για μενα προσωπικα δεν μου λεει τιποτα το σπικαρισμα, αν ηταν ετσι εβαζα και ραδιοφωνο.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις και το ενδιαφερον. Συγγνωμη για τους τονους γραφω απο ενα παλιο tabletaki που μου κανει τη ζωη δυσκολη

Last edited:
Φίλε woodpecker, θα μου επιτρέψεις να συμφωνήσω με τα υπόλοιπα παιδιά που θέλησαν να σου εξηγήσουν την κατάσταση.
Ο Έλληνας μπασκετικός φίλαθλος που παρακολουθεί σταθερά το άθλημα και όχι ο περιστασιακός που τον ενδιαφέρουν τα σημαντικότερα παιχνίδια έχει πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις πάνω στο άθλημα.
Η nova από την άλλη, μπορεί να την απαξιώνουμε πολλοί για διάφορα ζητήματα, συμφωνούμε όμως όλοι ότι έχει επενδύσει στο κεφάλαιο euroleague και έχει φτιάξει μια εξαιρετική μπασκετική ομάδα από άκρως καταρτισμένους δημοσιογράφους που το κατέχουν το άθλημα και παρέχει εκπομπές, παρουσιάσεις, σχολιασμούς κτλ. που όμοιά της ίσως δεν θα βρεις σε όλη την Ευρώπη. Ας όψεται βέβαια που οι Ευρωπαίοι (κυρίως οι υπερδυνάμεις) δεν έχουν και σε ιδιαίτερη υπόληψη το μπάσκετ.
Έτσι λοιπόν, πλέον υπάρχει μεγάλο δέσιμο ανάμεσα στον αμιγώς μπασκετικό φίλαθλο και τη nova, οπότε αυτός ο φίλαθλος πολύ εύκολα θα προτιμήσει να δει τη nova, θυσιάζοντας ακόμα και την υποτιθέμενη καλύτερη εικόνα του upscaling και σ' αυτό ακριβώς το κομμάτι ποντάρει και η nova και επιδίωξε τη διπλή μετάδοση.

Από εκεί και πέρα, κανένας δεν διαφωνεί ότι θα ήταν το ιδανικό να μπορούσαμε να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια στη nova σε HD.

Οι σχολιαστές παίζουν μεγάλο ρόλο για κάποιον που βλέπει συνέχεια ένα άθλημα και όχι περιστασιακά

Σε αθλητικές μεταδόσεις (π.χ. χθες ο Τσάμπερλαιν έγινε αεροπορική εταιρία στην ΔΤ (Τσαμπερλάιν σύμφωνα με τον σπίκερ) ,πράγμα που με έκανε να ψάχνω εναγωνίως την επιλογή για φυσικό ήχο στο τηλεκοντρόλ) παίζουν μεγάλο ρόλο οι σχολιαστές.

Και σε μπασκετικό επίπεδο,καλύτερα να μην έχω οπαδική μετάδοση HD από ΔΤ (αναφέρομαι στους δύο γνωστούς σχολιαστές) αλλά μία πιο ποιοτική μετάδοση από την Nova με ουσιώδεις παρατηρήσεις.

Ο μόνος που δεν με αρέσει από την Nova είναι αυτός που λέει ''το μπουμπούνισε'' όταν μπαίνει ένα τρίποντο.Τους υπόλοιπους χαίρεσαι να τους ακούς.

Εμείς πάντως στην καφετέρια που θα δούμε τον αγώνα αύριο, έχουμε απαιτήσει ήδη να το δείξει μέσω nova μόνο και μόνο για το σχολιασμό.:music-smiley-005:

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.....μονο και μονο για τον συγκεκρημενο σχολιασμο προτιμω να το δω και ασπρομαυρο.!!!:ADFADF1:

Απλά και μόνο για να αποδώσω τα του "Καίσαρος τω Καίσαρι" και εγώ στο NS3 το είδα το παιχνίδι.

Η εικόνα μια χαρά, (λίγο καλύτερη της ΔΤ αλλά χωρίς να ενοχλεί) και η περιγραφή όπως είπαμε καλύτερη.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.....μονο και μονο για τον συγκεκρημενο σχολιασμο προτιμω να το δω και ασπρομαυρο.!!!:ADFADF1:

+οο
Πιστεύω κανένας Ολυμπιακός που είχε τη δυνατότητα να το δει στη νόβα δεν θα επέλεξε την ΔΤ.
Δεν αντέχεται με τίποτα αυτός ο Χατζηγεωργίου.
Έτσι και εγώ προτίμησα τη νόβα από την ΔΤ με μοναδικό κριτήριο τον σχολιασμό.
Ίσως αν ήταν πραγματικό HD να έμπαινα σε σκέψεις να το γυρίσω στην ΔΤ HD αλλά με το upscale ούτε καν το σκέφτηκα.

ενταξει μωρε, δεν υπαρχει κανεις λογος διαφωνιας, οποιος ειχε νοβα το ειδε στην νοβα (κ δεν θελει κ λογο για να το κανει, αφου την πληρωνει σου λεει, γιατι να μην την εκμεταλευτει; ), οποιος δεν ειχε τον ειδε στην ΔΤ, απλα τα πραγματα

Νίκο,είναι σίγουρο 100% ότι φέτος όλες οι μεταδόσεις θα είναι σε HD?Ξέρεις με βεβαιότητα αν είναι έτσι?

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το Production Book για να σου απαντήσω με σιγουριά. Μόλις το έχω στα χέρια μου θα σου πω.