Η "Football League" στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Re: Η "Football League" στο πακέτο του ΟΤΕ

Η πλάκα είναι πως αν η NOVA είχε δώσει λιγότερα πέρυσι (σχεδόν 2εκ ΜΟΝΟ για τα εντός έδρας παιχνίδια σε ένα πολύ υποδεέστερο πρωτάθλημα) τότε σίγουρα ο ΟΤΕ θα έδινε λιγότερα. Βέβαια, αν φανταστεί κανείς ότι με 2,5 εκ θα δείξει πολλά περισσότερα παιχνίδια και ότι πλέον ο ΑΕΚτσής θα έχει και την ομάδα του στο κύπελλο (αλήθεια τι γίνεται με αυτό ; ) τότε προβλέπω νερό +50000 συνδρομητές (πιστεύω όμως ότι θα είναι παραπάνω) οπότε αμέσως έχει καλύψει το μισό της αρχικής επένδυσης.

Μιλάμε ότι ,αν κλείσει η συμφωνία, τα παιχνίδια που θα δείξει της ΑΕΚ, θα είναι γύρω στα 50 (26 για πρωτάθλημα,14 για play off και ίσως 10 κύπελλο και φιλικά).

Το ποσον που θα παρει η ΑΕΚ είναι 2,5 εκατομυρια ευρω και για την συμμετοχη της στη Football league αλλα τριακοσια χιλιαρικα.

Οριστικά στον ΟΤΕ TV η ΑΕΚ

Οι αγώνες της ΑΕΚ στην Football League θα μεταδοθούν από τον ΟΤΕ TV και την ύπαρξη συμφωνίας επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της Ένωσης στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από το κανάλι θα υπάρχει μια σημαντική προσφορά για τους κατόχους διαρκείας της Ένωσης. Συγκεκριμένα, όλοι οι κάτοχοι θα δικαιούνται δωρεάν εξοπλισμό συν τρεις μήνες δωρεάν συνδρομή σε 12μηνο συμβόλαιο full pack.

gazzetta.gr

Τον Σεπτέμβρη που κλείνω τον χρόνο μου στον ΟΤΕ ΤΒ, θέλω να πιστεύω πως θα έχει δοθεί το αντίστοιχο ποσό και στην άλλη μεγάλη ομάδα της κατηγορίας, τον ΑΡΗ.

@SNIPER-3

Μακάρι φιλαράκι να είναι ανάλογο το ποσο όπως της ΑΕΚ αλλα ρε φιλε ποιος θα πάει από την ομάδα σου να βαρέσει το χέρι στο τραπέζι? ο Σκόρδας,η ο Στεφανίδης?

Αν γνωρίζεις λόγο ότι δεν καλύπτεσαι νομικά βλέπε άρθρο 99 το δημόσιο σου εχει δεσμευμένα τα έσοδα οποια έσοδα κανεις δηλ.

Ο Άρης έπρεπε να κάνει αυτο που έκανε η ΑΕΚ και έπεσε στη γ. αν έδωσαν τόσα λεφτά όντως στην ΑΕΚ, μονο στον ΠΑΟΚ θα είχε νόημα να δώσουν ανάλογα λεφτά αν ήταν στη β....

Απάντηση: Η "Football League" στο πακέτο του ΟΤΕ

Χωρις παρεξηγηση στην αλλη μεγαλη ομαδα της κατηγοριας...αν βεβαια παιξει στην β δεν ειναι ιδιο μεγεθος με την ΑΕΚ.Αλλη αγορα τα 1.5 μυρια των οπαδων της και αλλα των 200.000 και αν των κιτρινων του βορρα.
Ομοιως θα συμφωνησω για να μην φαινομαι αλαζονικος οτι ενας Παοκ ναι θα μπορουσε να ζητησει τα ιδια.Οπως και ενας Παναθηναικος περισσοτερα κιολας ;)
Δεν ειναι κακο αλλα ειναι διαφορετικες μαζες

Αυτό δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμό ς μεταξύ ίσων, ποδοσφαιρικά, αντιπαλων; Γιατί να επιδοτείται μια ομάδα με πoσο τεράστιο για την κατηγορία, δίνοντάς την τη δυνατότητα να υπερενισχυθει; Θα μου πείτε πως ο ιδιώτης (ΟΤΕ) κοιτάζει το συμφέρον του και δίνει εκεί από όπου ελπίζει να τα πάρει, ΟΚ. Η ΕΠΟ ή η ένωση ομάδων β εθνικής δεν μπορούν να επεμβουν έστω και εκβιαστικα; Πως; Για κάθε αγώνα εντός με την ΑΕ να ζητούν έξτρα χρήματα. Αλλά ποιος, αφού ειδικά στον όμιλό της αμφιβάλλω αν υπάρχει καμία ομάδα που να μην δίνει και την παρθενιά της στον Τιγρη

Καλά ο ΟΤΕ ξέρει τι κανει. Δινει χορηγια στην ΑΕΚ γιατι ξερει οτι θα τα παρει σε κερδος. Μονο ολοι οι Αεκτζηδες να βαλουν ΟΤΕ TV φετος τελειωσε...

Το ότι η ΑΕΚ πέρασε από Γ' έχοντας όλα τα γήπεδα γεμάτα δεν σας λέει τίποτα ? Ποια σύγκριση να γίνει και με ποια ομάδα ?

Το ίδιο θα γίνει και στη Β'. Εκεί φαίνεται η αξία (τηλεοπτικά) μιας ομάδας και εκεί ποντάρει ο ΟΤΕ για να πάρει διαφημίσεις...

Ξέρει που τα δίνει και ξέρει ότι μόνο κέρδος θα έχει από αυτό...

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι.
Δεν ξέρω βέβαια, αν τα δώσει και του χρόνου τα ίδια λεφτά.....:smash:

Του χρόνου δεν θα μπορεί γιατί θα τα δώσει η Νοva... :D

Re: Απάντηση: Η "Football League" στο πακέτο του ΟΤΕ

Αυτό δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμό ς μεταξύ ίσων, ποδοσφαιρικά, αντιπαλων; Γιατί να επιδοτείται μια ομάδα με πoσο τεράστιο για την κατηγορία, δίνοντάς την τη δυνατότητα να υπερενισχυθει; Θα μου πείτε πως ο ιδιώτης (ΟΤΕ) κοιτάζει το συμφέρον του και δίνει εκεί από όπου ελπίζει να τα πάρει, ΟΚ. Η ΕΠΟ ή η ένωση ομάδων β εθνικής δεν μπορούν να επεμβουν έστω και εκβιαστικα; Πως; Για κάθε αγώνα εντός με την ΑΕ να ζητούν έξτρα χρήματα. Αλλά ποιος, αφού ειδικά στον όμιλό της αμφιβάλλω αν υπάρχει καμία ομάδα που να μην δίνει και την παρθενιά της στον Τιγρη

Ειμαι σιγουρος οτι ειχες τις ιδιες αποριες οταν ΜΟΝΟ η ομαδα σου(μια χρονια και ο ΠΑΟ)επαιρνε απο την ερτ 7 εκ. και τα πληρωναμε ολοι μας και χωρις να μας ρωτησουν..

Άστο, μην το πάμε οπαδικά γιατί θα το ξεσκίσουμε το θέμα...

Ας κρατηθούμε στα επιχειρηματικά...

Ο outlaw έχει δίκιο. Στην τελική ο ΟΤΕ είναι ιδιώτης και τα δίνει όπου γουστάρει. Η ΕΡΤ όταν έδινε λεφτά που ήταν σίγουρο ότι δε βγαίνουν από διαφημίσεις, λεφτά δικά μας και όχι δικά τους, ποιον ή ποιους εξυπηρετούσε; Για να μη ξεχάσουμε επίσης τις εκπληκτικές "ουδέτερες" μεταδόσεις των ανθρώπων της ΕΡΤ.

Όσο για τους φίλους του Άρη, ούτε στο όνειρό τους δε θα δουν τέτοια προσφορά από ΟΤΕ για την δική τους ομάδα. Αλλά και να την έβλεπαν, τα λεφτά θα πήγοιναν στα χρέη. Ο Άρης έπρεπε να πέσει Γ, δεν έχει καμία ελπίδα στη Β.

Οκ και για να μη προκαλουμε το δημοσιο αισθημα σε αυτη την ηθικη χωρα που ζουμε να πουμε οτι η ΑΕΚ θα παρει τα ιδια ακριβως λεφτα με τις αλλες ομαδες...τα υπολοιπα θα τα παρει απο χορηγιες...

Ειμαι σιγουρος οτι ειχες τις ιδιες αποριες οταν ΜΟΝΟ η ομαδα σου(μια χρονια και ο ΠΑΟ)επαιρνε απο την ερτ 7 εκ. και τα πληρωναμε ολοι μας και χωρις να μας ρωτησουν..
Παρα το ειρωνικό της απάντησής σου (που δεν είναι βέβαια απαντηση), αφ' ενος η ομάδα μου ποτέ δεν πήρε 7 εκ. (ήταν εκτός κυκλώματος Μαρινακη, Ραινιέ του Βόλου και λοιπών μαμουθ, και γι αυτό χαντακώθηκε, μα κ@λ@ δεν εδωσε)),και αφού ετερου μιλώ για ομάδες που ξεκινούν από κοινή αφετηρία. Χωρίς έξτρα επιδοτήσεις, χωρίς 20 εκατομμύρια που απαιτεί ο Υπόδικος για ιδιωτικό γήπεδο (ενώ άλλος τα έχασε όλα για ένα γηπεδο) κλπ κλπ. Αυτά ως προς το οπαδικό. Ως προς την ουσία, βεβαίως όποιος τα "φερνει" θα τα παίρνει κιόλας, μα όταν θα παίζει μαζί μου (σημείωση: δεν παιζει) δεν θα τα παίρνει μόνο αυτός ως νταβατζής της κατηγορίας αλλά κι εγώ ως...πορνη.
Πόσα εισιτήρια έκοβε η ΑΕΚ στην Α' εθνική τελευταία χρονια; έτσι για να δούμε αν έχει 1,5 εκατομ. φιλαθλους! παρντόν οπαδούς...

σημ. Αυτά τα μοντέρνα ταμπλετ έχουν μια ηλίθεια συνήθεια "αυτόματης συμπληρωσης", οπότε δείξτε κατανόηση σε κανένα χονδρο

Εχεις το 7 στο ονομα σου γιαυτο σε εκανα ολυμπιακο...εγω αν δεν ημουν ολυμπιακος δεν θα βαζα ΠΟΤΕ το 7 γιατι παραμπεμπει αλλου...ειπαμε τα ιδια λεφτα θα παρει...εισαι καλυμενος;

Στη Γ εδωσε τα πιο πολλα διαρκειας με τιμες σουπερλιγκατες...με το μπαρτον..