greekBruin
Senior Member
- 6 November 2011
- 558
Γιατί όχι;
Γιατί όχι;
Καλά μην μιλήσουμε για Ζαμπέτα...
ΕΣΣΟ ρώτησα. 93Α; 93Β; Εγώ πχ ήμουν 93Ε (παρουσιάστηκα Σεπτέμβρη).εγω ήμουν Μάρτιο 94 και ήμουν 29 ετών. Επομένως κι αυτός μπορεί να ήταν 29 ή και 30 ετών το 1993.
Μέχρι το 1995 τουλάχιστον η ηλικία κατάταξης ήταν μέχρι 30 ετών. Στο Χαιδάρι μπορούσες να είσαι μεγαλύτερος από 30 ετών, αλλά προερχόμενος από το εξωτερικός και σχετικός με τις τηλεπικοινωνίες ή απίστευτο βύσμα.
Γιατί θα ήταν γαϊδουριά. Ο Αρκάς έχει μείνει ανώνυμος επί 38 χρόνια. Θα έχει τους λόγους του. Φαντάζεσαι να πάθει τέτοιο σοκ απο τη δημοσίευση του ονόματός του που να σταματήσει να γράφει;
ΕΣΣΟ ρώτησα. 93Α; 93Β; Εγώ πχ ήμουν 93Ε (παρουσιάστηκα Σεπτέμβρη).
94 Ε ήμουν εγώ..Θήβα-Αλεξανδρουπολη-Σουφλι...Τεχνικαριοι και διαβιβαστες έπαιζαν με τις τάπες των βαρελιών όταν εμείς πηγαιναμε για πορείες και βολές στην Αλεξανδρουπολη..![]()
Δεν είναι τίποτα..Στα πρότυπα του Αρκά,κατακεραυνώνει την πολιτική ορθότητα..Απλά το κάνει με μουστάκια και όχι με χοντρές,ανάπηρους κλπ.
Τους δυο πρώτους τους κατάλαβα, στον τρίτο κολλάω.
Αν είχες πέσει "αλεξιπτωτιστής" σαν εμένα στους διαβιβαστές που 8-9 στους 10 λόγω βύσματος ήταν "δημόσιοι υπάλληλοι" (ειδικά στο κέντρο ακόμη χειρότερα) και οι υπόλοιποι 1,5 έκαναν την δουλειά για 10, τότε μπορεί και να ήσουν ευχαριστημένος εκεί που είσουν...
Ο μέσος θαυμαστής τους.
Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που είναι ταυτόχρονα θαυμαστές και του Στάλιν και του Χίτλερ;
Πάντως εμένα όλα σχεδόν όσα ανεβάζεις μου φαίνονται χωρίς καθόλου ταλέντο και βέβαια ούτε και γέλιο βγάζουν. Ατάλαντοι που προσπαθούν δήθεν να κάνουν "πολιτικό" χιούμορ, και δεν τα καταφέρνουν ούτε και σε αυτό. Είναι τραγικό πόσο η αριστερά έχει μείνει με τους άχρηστους...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.