Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν εχω δει μια γελοιογραφια που να εχει θεμα την Νεα Δημοκρατια συν οτι δεν υπαρχουν μονο πολιτικες γελοιογραφιες.

Re: Απάντηση: Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Δηλαδη εσυ εξισώνεις τους φασιστες με τους αριστερούς ή τους ολυμπιακούς;
Το να ειναι δολοφονοι δεν σου περναει καν από το μυαλο;
Άλλο το να μην πάω κάποιον και άλλο το να μην πάω και θέλω να τον εξοντώσω από τον πλανήτη

Το ποιους θέλει να εξοντώσει οι καθένας δεν αποτελεί γελοιογραφία, και μάλιστα δεν μπορεί να αναρτάται εδώ. Για εμένα πχ οι φασίστες είναι οι αριστεροί, για άλλον είναι οι ολυμπιακοί, για άλλον οι μελαχρινοί και πάει λέγοντας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ να προτρέπεις στο τσάκισμα και στην εξόντωση ΚΑΝΕΝΟΣ ανθρώπου.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γελοιογραφία, δεν είναι πλάκα. Το μίσος του ο καθένας για συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων να το βγάζει στο σπίτι του και μόνο, όχι δημόσια.

Το αστειο ειναι μεχρι που εφταδαν να το γραψουν οι αντιφα που δρν εχουν αφησει τοιχο.
Χαλαρωστε. Τι προτροπες σε βια.

Ρε παιδιά, το νήμα ελεύθερο είναι να ανεβάζει ο καθένας ότι θέλει.
Χαλαρώστε...
Προτροπή σε βία δεν είναι ούτε να πει κανείς ό,τι "αν είχα ένα πιστόλι θα τους καθάριζα όλους" στην εποχή μας...
Λογοκρισία στις γελοιογραφίες, θα ήταν λίγο γελοίο καθαυτό!
Ότι είναι με χιούμορ καλοδεχούμενο.
Η ζωή είναι πολύ μικρή για να στεναχωριέται κανείς για τους φασίστες, αυτοί δεν στεναχωριούνται για μας...

4ecda26d4f12f689865bde3cc9d27a9e.jpg

Θεωρώ μια γελοιογραφία πετυχημένη όταν η ποιότητα του χιούμορ ξεπερνά την ποσότητα της εμπάθειας.

Επίσης θεωρώ ανόητο να τσακίζουν τους φασιστες στον Άρη. Θα ήταν μια καλή λύση να μην τους ενοχλήσει κανεις εκεί. Τελική λύση 😜

Απάντηση: Re: Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Είναι η μόνη Sci fi σειρά που δεν έχω δει. Και ορίστε τι έπαθα :p

Στο Expanse .... οι σοφιστικε φασιστες ειναι οι earthers, οι στρατοκαυλοι ειναι οι martians
και οι αριστεροι ειναι οι Belters.

Παιδια, βαλτε τον Αντρεα να την δει .... να του αλλαξει τα φωτα η σειρα (οχι εγω) σε ανατροπες
που δεν μπορει να αντεξει. Στο Expanse, οταν ολες οι ταμπελες πεσουν το μονο που μενει ειναι
ποιος σταθηκε διπλα σου, ποιος ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ. Tα υπολοιπα, τα ιδεολογικα και ταξικα ...
τα ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙ η σειρα.

Οποιοσδηποτε τεινει προς ιδεολογικα ακρα, σκεπαζει την μοναξια του κατω απο αυτα ...
θα μισησει την σειρα :proud: .... εφ'ορου ζωης !

Re: Απάντηση: Re: Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Οποιοσδηποτε τεινει προς ιδεολογικα ακρα, σκεπαζει την μοναξια του κατω απο αυτα ...
θα μισησει την σειρα :proud: .... εφ'ορου ζωης !
Α ωραία. Εγώ που είμαι με το Ποτάμι θα την λατρέψω :idea:

Για καθιστε ρε παιδια.
Τους Αρειανους τους ρωτησε κανενας?
Τι μας φταινε δηλαδη οι φουκαριαρηδες να ξεφορτωνομαστε τα αποβλητα μας στην καμπουρα τους?

Οι αρειανοι ειναι στρατοκαυλοι.
Και καθε σταροκαυλος ειναι ιδεα ... δεν νιωθει ως σωμα.
Σε οτι σκ@τ@ και αν κολυμπησει ... δεν τον αγγιζει τιποτα.

(μεταφερω οτι μας διδασκε ο υπολοχαγος εκπαιδευσης ... 33 χρονια πριν)

Re: Απάντηση: Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

Δηλαδη εσυ εξισώνεις τους φασιστες με τους αριστερούς ή τους ολυμπιακούς;
Το να ειναι δολοφονοι δεν σου περναει καν από το μυαλο;
Άλλο το να μην πάω κάποιον και άλλο το να μην πάω και θέλω να τον εξοντώσω από τον πλανήτη

Το πρόβλημα Σωτήρη είναι ότι μεγάλη μερίδα της κοινωνίας εξισώνει τους φασίστες με τους μη αριστερούς. Οπότε, αν το διαβάσει το σύνθημα ένα απ'τα πολλά λοβοτομημένα ούγκανα, τότε είναι όντως προτροπή σε βία, και όχι απλά προς δολοφόνους.

Κατά τα άλλα, για φασίστες μαύρους και κόκκινους, συμφωνώ απόλυτα με PanMan:

Επίσης θεωρώ ανόητο να τσακίζουν τους φασιστες στον Άρη. Θα ήταν μια καλή λύση να μην τους ενοχλήσει κανεις εκεί. Τελική λύση 😜