Αν είναι καλή θα τη δω, αρκεί να μην είναι περιπετειώδης σαπουνόπερα. η μόνη που κατάφερα να δω είναι πέρισυ το Game of Thrones και η μόνη που μου άρεσε Man in the High castle.Στο Expanse .... οι σοφιστικε φασιστες ειναι οι earthers, οι στρατοκαυλοι ειναι οι martians
και οι αριστεροι ειναι οι Belters.
Παιδια, βαλτε τον Αντρεα να την δει .... να του αλλαξει τα φωτα η σειρα (οχι εγω) σε ανατροπες
που δεν μπορει να αντεξει. Στο Expanse, οταν ολες οι ταμπελες πεσουν το μονο που μενει ειναι
ποιος σταθηκε διπλα σου, ποιος ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ. Tα υπολοιπα, τα ιδεολογικα και ταξικα ...
τα ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙ η σειρα.
Οποιοσδηποτε τεινει προς ιδεολογικα ακρα, σκεπαζει την μοναξια του κατω απο αυτα ...
θα μισησει την σειραroud: .... εφ'ορου ζωης !
Αν είναι καλή θα τη δω, αρκεί να μην είναι περιπετειώδης σαπουνόπερα. η μόνη που κατάφερα να δω είναι πέρισυ το Game of Thrones και η μόνη που μου άρεσε Man in the High castle.
Μου τη σπάνε τόσο οι σειρές που την εποχή των βίντεο κλαμπ νοίκιασα το 24 και το επέστρεψα χωρίς να δω το τέλος.
Aν δεν την έχεις δει μια σειρά που σου προτείνω ανεπιφύλακτα είναι το babylon 5.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.