Η Γελοιογραφία της Ημέρας...

ο Αρκας ειναι 60φευγα τον ειχε συμφοιτητη καποιος γνωστος που μενει Θεσσαλονικη και ειναι τοσο..μου χε πει και το ονομα του αλλα ουτε που το θυμαμαι καν..

Δεν ξερω αν ειναι για γελια. Μια γελοιογραφια που συνοδευει αρθρο για την επιστροφη της συφηλης στην Ευρωπη.

"Οταν βγαινεται να σκεπαζεστε"

1041856158.jpg

Γελιογραφια του Μαϊου που μας περασε στον ρωσσικο (κυβερνητικο παντα) τυπο.

Ειναι ενδιαφερουσα γιατι λεει κατι που ειναι σημαντικο και μαλλον περασε απαρατηρητο, μεσα στην ταση αυτη ενδοιασμων του Τραμπ για κυρωσεις στην Τουρκια.
Πριν 4 μηνες ο Τραμπ ειχε επιβαλει ηδη κυρωσεις και μαλιστα νομιζω σημαντικες. Αφου αποφασισε να βαλει τερμα στην συμμετοχη της Τουρκιας στο προγραμμα (SPG)
Αυτο το προγραμμα που σημαινει Γενικοποιημενο Συστημα Προτιμησεων επετρεπε στην Τουρκια να εξαγει στις ΗΠΑ χωρις δασμους.
Παραλληλα μειωσε τους δασμους για το ατσαλι εισαγωμενο απο την Τουρκια στο ημισυ. Γιατι ετσι συμφερει ισω την βιομηχανια του που ειναι σε ανοδο.
Βεβαια απο την πλευρα των Ρωσσικων συμφεροντων βλεπουν το αστειο αλλιως...

1041147586.jpg

ο Αρκας ειναι 60φευγα τον ειχε συμφοιτητη καποιος γνωστος που μενει Θεσσαλονικη και ειναι τοσο..μου χε πει και το ονομα του αλλα ουτε που το θυμαμαι καν..

Πριν 6-7 χρόνια ένας δάσκαλος σκίτσου του μεγάλου μου, μού είπε πως τον είχε γνωρίσει στην Ίο. Τον περιέγραψε ως ανήκοντα στον ευρύτερο αριστερό χώρο, και κάπου στα 75+ (σήμερα). Μάλλον υπάρχουν πολλές αναφορές.

Ο Βλάσης, πώς τον κατάλαβε; Από την τεχνοτροπία του σκίτσου; Μα αυτή είναι τεχνηέντως απλή και εύκολη να τη μιμηθεί κάνεις.

Παλιός Αρκάς, "αριστερός", πριν γίνει "άριστος"...
d46828cb31b329c80d90308c0f7d315e.jpg

Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk