Το νήμα λέγεται Γελοιογραφία της ημέρας ..
Σωστά. Έγραφα από κινητό και δεν το πρόσεξα. Οι υπόλοιπες παρατηρήσεις μου ισχύουν. Αυτές θα τις λάβεις υπόψη σου;
Το νήμα λέγεται Γελοιογραφία της ημέρας ..
Η αδερφή της γιαγιάς μου πάντως έβαζε τα καλά της για να παρακολουθήσει τις απογευματινές ειδήσεις στην ΥΕΝΕΔ γιατί... τι θα πει ο άνθρωπος αν μας δει σαν τους λέτσους?
Δεν την πρόλαβα, η ιστορία μου έχει μεταφερθεί από τον πατέρα μου.
Δηλαδή σύμφωνα με τους κανονισμούς πλέον απαγορεύονται οι γελοιογραφίες, εκτός κι αν πρόκειται για περιεχόμενο εφηβικού ανεκδότου; Σαφές, αν και καταργεί το νόημα της λέξης ΓελΟΙογραφία. Κάθε γελοιογραφία άπτεται της Πολιτικής, με ή χωρίς κομματική απόχρωση.Να θυμίσω (για ακόμα μια φορά) ότι έχει ζητηθεί να σταματήσουν τα καθαρά πολιτικά ποστ.
Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι καθαρά πολιτικες γελοιογραφιες, και, προς έκπληξη κανενός, και αυτές που ξεπλένουν τη βία με δήθεν πολιτικό χαρακτήρα.
Και θα εξηγηθώ, για τελευταία φορά, επειδή μ'αρέσει να'μαι διαφανής με όλους:
το πρόβλημα με τις πολιτικές γελοιογραφίες είναι ότι με το να απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις, δε μπορεί κανείς να απαντήσει με αντεπιχειρήματα σε ό,τι υποστηρίζει το σκίτσο, ειδικά όταν πρόκειται σε σκίτσα με σαφείς στόχους. Οπότε το ποστ (και μαζί και το νόημα του) παραμένει ανενόχλητο χωρίς κανείς να έχει το δικαίωμα να το αποδομήσειι.
Από δω και πέρα θα διαγράφονται χωρίς πολλά λόγια, και οι συντάκτες θα αντιμετωπίζονται βάσει των κανονισμών.
Αν απαγορεύεται, να σβηστεί.![]()
Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος, και μπήκα και στον κόπο να εξηγήσω και τους λόγους (από σεβασμό προς εσένα που την πόσταρες, και για κανέναν άλλο λόγο)
Δυστυχώς ή ευτυχώς, πέφτει σε μας η ευθύνη του να διαχωρίζουμε ποιοτικά όσα ανεβάζετε, και να σφουγγαρίζουμε ο,τι θεωρούμε πως δεν έχει θέση σε δημόσιο βήμα. Αναγκαστικά κάπου μπαίνει η κόκκινη γραμμή, για την οποία δεν είναι απαραίτητο όλοι να συμφωνούμε. Και ποστ τα οποία είτε φανερά είτε υπογείως προάγουν την "καλή" βία, την καραμέλα δηλαδή που πιπιλάνε διάφορα καθάρματα του κοινού ποινικού, από άσημους μολοτοφωάκηδες μέχρι καταδικασμένους κατά συρροή δολοφόνους, εδώ μέσα δε θα βρίσκουν θέση. Μιλάω φυσικά για τη γελοιογραφία που έφυγε, όχι αυτή που βρίσκεται ακριβώς από πάνω.
Αν κάποιος θα ήθελε να αναλάβει στη θέση μου, να το συζητήσουμε, μετά χαράς. Όσο όμως είμαι εγώ, θα βάζω τη γραμμή εκεί που μου φαίνεται εμένα θεμιτό και λογικό.
Αυτά και δε θα επανέλθω.
πάντως, για να κάνουμε και λίγο πλάκα (και δεν επανέρχομαι κι εγώ), αν υπάρχει τόσο αυστηρή γραμμή ενάντια στον πολιτικό/κομματικό σχολιασμό, ακόμη και μέσα από σκίτσα, μάλλον πρέπει να κλείσετε και τα ποδοσφαιρικά νήματα να είναι όλα κομπλέ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του αθλήματος, εντός κι εκτός κοινοβουλίου...Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος, και μπήκα και στον κόπο να εξηγήσω και τους λόγους (από σεβασμό προς εσένα που την πόσταρες, και για κανέναν άλλο λόγο)
Δυστυχώς ή ευτυχώς, πέφτει σε μας η ευθύνη του να διαχωρίζουμε ποιοτικά όσα ανεβάζετε, και να σφουγγαρίζουμε ο,τι θεωρούμε πως δεν έχει θέση σε δημόσιο βήμα. Αναγκαστικά κάπου μπαίνει η κόκκινη γραμμή, για την οποία δεν είναι απαραίτητο όλοι να συμφωνούμε. Και ποστ τα οποία είτε φανερά είτε υπογείως προάγουν την "καλή" βία, την καραμέλα δηλαδή που πιπιλάνε διάφορα καθάρματα του κοινού ποινικού, από άσημους μολοτοφωάκηδες μέχρι καταδικασμένους κατά συρροή δολοφόνους, εδώ μέσα δε θα βρίσκουν θέση. Μιλάω φυσικά για τη γελοιογραφία που έφυγε, όχι αυτή που βρίσκεται ακριβώς από πάνω.
Αν κάποιος θα ήθελε να αναλάβει στη θέση μου, να το συζητήσουμε, μετά χαράς. Όσο όμως είμαι εγώ, θα βάζω τη γραμμή εκεί που μου φαίνεται εμένα θεμιτό και λογικό.
Αυτά και δε θα επανέλθω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.