Η γλώσσα είναι ένα θαυμαστό εργαλείο.:eviltongue:
Κι όταν υπάρχει μια μικρή παρανόηση σε αυτή, ολόκληρα σύμπαντα καταρρέουν ή μεταλάσσονται εν ριπή οφθαλμού.:aetsch:
Κι έτσι, από μια τέτοια μικρή παρανόηση, εγεννήθη το "MEXICAN STAR WARS"!:bandit:
Τι Han, τι Juan, στο αυτί σχεδόν το ίδιο ακούγονται!:ears:
Και μετά από το πρώτο ολίσθημα, το σύμπαν εξαπλώθηκε αλά Big Bang!
Σε αυτή την περίπτωση, με δύο εξάσφαιρα και μπαμ μπαμ Big Bang!:twoguns::
Αλλά...
Κάποιες φορές πρέπει να κλείνουμε τα αυτιά μας στις καινοτομίες! :earmuffs:
ΟΕΟ! Φωνάζουν κι εκείνοι από τον ενθουσιασμό τους!
Με μηχανικό τον Τσούι και μάνατζερ/"εμψυχωτή" τον Vader, η ομάδα δεν θα παλεύεται!
Η οργάνωση ήδη υποδειγματική!
Ένας γκραντ βασανιστής για τους μηχανικούς, στα μαύρα, βεβαίως-βεβαίως, κάνει επιτόπου τη διαφορά είτε με φωτόσπαθο είτε με μάνικα (και ό,τι απειλή υπονοείται με τη μάνικα...) !
Κι αν τολμάει κανείς, ας αφαιρεθεί από τη δουλειά του έστω και για μια στιγμή...
Α, όλα κι όλα, καλοπερνάει το team με τέτοιες πολυτέλειες- βλέπετε το χαμόγελο του
μηχανικού σχηματισμένο ε...χμμ...
στο κράνος του...
Κι ενόσω η ομάδα πασχίζει να στήσει τον πύραυλό της, υπό το πατρικό χάδι του εμψυχωτή Vader, κρυμμένου κάπου παρά πίσω...
Ο Τσούι προσπαθεί να εξηγήσει στους οδηγούς του κάποιες τεχνικές αλλαγές που θα
επηρεάσουν κάπως τη συμπεριφορά του μονοθεσίου
κι ανάθεμα αν καταλαβαίνει κανένας τι λέει!
Εντωμεταξύ, η φαν έχουν ενθουσιαστεί ανεπανόρθωτα!
Ιδίως όταν στο τιμόνι της προσπάθειας βρίσκεται ο Γώγος!
Μιλάμε δεν είναι παίξε-γέλασε κατάσταση!
Φορέστε την καλοκαιρινή κάσκα του Φαν και ορμήστε στην πίστα όταν το πρωτάθλημα θα φτάσει στην Ελλάδα
Σε 2,5 χιλιάδες χρόνια πάνω-κάτω...
Μια ομάδα αστέρων, με υπογραφή και πιστοποιημένη εγγύηση απόδοσης,
που θα οδηγήσει την αγαπημένη σας ομάδα στα άστρα!
Μέχρι και σε Death Stars!
Αναμενόμενο, θα μου πείτε, εφόσον οι μηχανικοί, όπως προαναφέραμε, ετοιμάζουν με ζήλο τον πύραυλο για εκτόξευση!
Πλακα-πλακα ..... δεν ξερω πολλους που να εχουν τετοια φουντα μαλλι στα 70 τους !
Πρεπει να πεφτει πολυ τρυπημα την κουκλα (βουντου) καθε φορα που εμφανιζεται σε εκδηλωσεις.
Και οχι μονο απο 70αρηδες.
Και παρολο που ειναι γεννημα-θρεμμα Αμερικανος ... φορες-φορες ... για Kρητικατσι τον κοβω
Wishful thinking, βεβαια .......... but still, he makes me wonder :chinscratch:.......
Χμμμ, δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι τέτοιο.
Δηλαδή, μπορεί να είναι και πολλοί εκείνοι που θα εύχονταν κάτι τέτοιο
σταδιακά ή απότομα...
Μα τέτοια ζήλια, βρε παιδί μου; :afro: Κακοήθεια!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και παρολο που ειναι γεννημα-θρεμμα Αμερικανος ... φορες-φορες ... για Kρητικατσι τον κοβω
Wishful thinking, βεβαια .......... but still, he makes me wonder :chinscratch:.......[/QUOTE]
:chinscratch:! Δεν ξέρω για καταγωγή, αλλά χτύπησες λαβράκι!
Από κομμένες σκηνές της Τριλογίας, ανακαλύψαμε αυτό:
ο Γώγος σίγουρα πήγε Κρήτη και του έκαναν ξενάγηση στα πέριξ, όπου τού ήρθε μια απορία και αργότερα αυτήν την απορία εξέφρασε και ο Vader
στην ταινία.
Γυρίζει λοιπόν και ρωτάει ο λόρδος:
So, who is your father?
Ο Μινώταυρος πρέπει να έμεινε κόκκαλό, μα το κέρατό του!