Yep! Ξεφτιλίζω που ξεφτιλίζω το Star Wars, έ ας το κάνω και για το Star Trek που και που.
Ούτως ή άλλως είμαι τελειωμένος, έχω εξοργίσει μέχρι και τον Thor της Marvel,
γιατί, ως γνωστόν, όσα δεν φτάνει ο Sonic τα κάνει κρεμαστάρια!
Αχ, τι έτσι,
τι αλλιώς
Αναρωτιέμαι γιατί τώρα πια δεν μου τυχαίνουν κι εμένα τέτοια!:frown:
Τους φθονώ λοιπόν και τους κράζω ο κάφρος!
Μα ναι, αν θυμάστε νωρίτερα πήραμε μαθήματα από το Τσούι για τα απανταχού θηλυκά!
Αχ, αυτή η μόδα, όμως, γιατί -παροτι πάντα σινιέ, ωραίοι και δασκαλεμένοι-
και ποια θα μπορούσε να αντισταθεί
απ' τις γατούλες;
Τριχωτές Γουκογατούλες, Γιαφκιώτες, μην ξεχνιόμαστε!
Μα η μόδα τώρα τελευταία άλλαξε πάλι,
χαρντκορ ανανέωση!
οι κυρίες αλλάζουν μυαλά και ιδέες,
κι εμείς παλεύουμε τη νέα συνταγή να σωριάζονται τα θηλυκά στα πόδια μας ευθύς αμέσως!
Χαρντκορ στυλ, βρε παιδιά, αλλά κεφάλι και μαλλί;
θέλει λιγή δουλειά ακόμα ε; Τι λέτε;
Μα πού θα πάει; Λίγο καλλιτεχνικό γούστο να ανακατέψουμε και θα είμαστε κομπλέ!
Με τη βοήθεια του φίλτατου Bob Han Solo Ross, που αποφάσισε να μας φτιάξει τη νέα ρηξικέλευθη εμφάνιση, θα καταλήξουμε σε σιγουράκι καταστάσεις ξανά!
Το λαγουδάκι προσφορά της Αυτοκρατορίας στους υπαλλήλους της.
να χαζέψει ο κόσμος να ξεχαστεί,
Αυτός εδώ προνοεί για το Πάσχα μου φαίνεται!
από την καθημερινότητα που του κλέβει πολλά
Καλά αυτός εδώ ο ζωοκλέφτης τον βούτηξε ψωμωμένο τον λαγό!
και από το διαρκές κυνήγι των υποχρεώσεων,
σαν να ήταν δα κανένας κυνηγός κεφαλών!
για να χαλαρώσει λίγο
και να αφεθεί στην ηρεμία,
γούτσου-γούτσου!
απαλλαγμένος από τις σκοτεινές σκοτούρες.
Άχου το!
:willy::beerglass::stupid:
(Δια χειρός Bob Han Solo Ross; Ποιος ξέρει!)
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και μετά κι απ' αυτό το σοκ, να βάλουμε κι εδώ ένα trailer Κλασσικού Star Wars, γυρισμένο, όμως με ακριβώς τον ίδιο τρόπο και τεχνική, όπως το trailer του "Age of Ultron"
(ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται αυτός που το δημιούργησε).
Εσείς τι λέτε;
(πάντως απ'την πρωταρχική εικόνα είχα τεράστιες αξιώσεις για το τι θα δω σε αυτό, αλλά, και πάλι, άσχημο δεν ήταν το βιντεάκι).
Το τραίηλερ "Star Wars αλά Age of Ultron", που αναρτήσαμε προ ημερών, δεν ήταν καθόλου τυχαίo...
Μετά την ανακάλυψη και του τέταρτου πετραδιού στην ταινία του "Age of Ultron", η Marvel θα εμπλακεί ενεργά στον κόσμο του Star Wars!
Η πραγματική αφίσα του "Star Wars 7" φανερώνει θριαμβευτικά ό,τι μας έκρυψαν εκείνα τα παραπλανητικά βιντεάκια που πέταγε σε εμάς, τους λυσσαλέους πειναλέους, η Lucas Films...
να και ο Thanos, φάτσα φορά στην αφίσα, τον οποίο και είδαμε στο τελευταίο πλάνο του 3D Ultron!
Επιπλέον, ένας από τους "κακούς" που είδαμε στο τραίηλερ του Star Wars 7 είναι τελικά ο Sith
Darth Dr. Doom της Mαrvel!
Όχι τίποτα, αλλά σπάγαμε τις κεφαλές μας να μάθουμε ποιος είναι ή δεν είναι ο νέος εκπρόσωπος της σκοτεινής πλευράς!
E ναι, τι να κάνουμε; Αλλά πάντα υπάρχουν και γελοιότερα πράγματα, που μπορούν να επισκιάσουν κάτι τέτοιες μικρολεπτομέρειες...
Βάζω λινκ και απαξιώ να προσθέσω την παραμικρή φωτογραφία.
Worst Star Wars Exhibition EVER!! http://www.digitallife.gr/the-worst-star-wars-exhibition-of-all-time-86159 :blink::blink::blink: