Constantinos Milonas
AVClub Addicted Member
- 20 August 2006
- 1,782
Λετε ο Starkiller να έχει σχέση με Starkiller Base που είδαμε στο VII ? Μάνο μου έλυσες και την απορία γιατί τρώγονται μεταξύ τους oι Sith.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Λετε ο Starkiller να έχει σχέση με Starkiller Base που είδαμε στο VII ? Μάνο μου έλυσες και την απορία γιατί τρώγονται μεταξύ τους oι Sith.
Υπαρχουν πολλοι StarKiller !
O πιο γνωστος ηταν ο Luke StarKiller, στα early scripts του George Lucas. Πριν παρει την επωνυμια Skywalker.
Ενας αλλος ειναι ο μαθητης του Darth Vader ονοματι Galen Marek (στο Force Unleashed, video game).
Eνας ακομα ειναι ο παιδικος φιλος του Luke Skywalker ονοματι Windy Starkiller, στον Tatooine.
Εγω oμως ως StarKiller θα θυμαμαι ... ΑΥΤΟΝ > Kane StarKiller (ο πρωτος ιστορικα .... 1975 !!!)
Ο πατερας (Jedi) του Annikin και Deak Starkiller. Σε μια εποχη και ιστορια πολυ διαφορετικη
απο αυτην που τελικα εφτασε στην σκηνη, το 1977 !
![]()
H κοπελα που βλεπεται δεξια και κατω ... ειναι η Leia StarΚiller !!!! Mπερδεμα, ε ?
Δυστυχως, ηταν τοσο πρωιμο το concept art .... που ποτε δεν θα μαθουμε το πραγματικο της ονομα.
Οι επωνυμιες επαιρναν και εδιναν. Ο μαλλιαρος δεξια και πανω ειναι φυσικα ... ο Chewbacca !roud:

Oι Sith (ιστορικα) ηταν φυλη εξωγηινων που ζουσαν στον Korriban.

XAXAXAXAXAXAXA ....
Κορυφαιο ....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.