Constantinos Milonas
AVClub Addicted Member
- 20 August 2006
- 1,782
Λετε ο Starkiller να έχει σχέση με Starkiller Base που είδαμε στο VII ? Μάνο μου έλυσες και την απορία γιατί τρώγονται μεταξύ τους oι Sith.
Λετε ο Starkiller να έχει σχέση με Starkiller Base που είδαμε στο VII ? Μάνο μου έλυσες και την απορία γιατί τρώγονται μεταξύ τους oι Sith.
Υπαρχουν πολλοι StarKiller !
O πιο γνωστος ηταν ο Luke StarKiller, στα early scripts του George Lucas. Πριν παρει την επωνυμια Skywalker.
Ενας αλλος ειναι ο μαθητης του Darth Vader ονοματι Galen Marek (στο Force Unleashed, video game).
Eνας ακομα ειναι ο παιδικος φιλος του Luke Skywalker ονοματι Windy Starkiller, στον Tatooine.
Εγω oμως ως StarKiller θα θυμαμαι ... ΑΥΤΟΝ > Kane StarKiller (ο πρωτος ιστορικα .... 1975 !!!)
Ο πατερας (Jedi) του Annikin και Deak Starkiller. Σε μια εποχη και ιστορια πολυ διαφορετικη
απο αυτην που τελικα εφτασε στην σκηνη, το 1977 !
![]()
H κοπελα που βλεπεται δεξια και κατω ... ειναι η Leia StarΚiller !!!! Mπερδεμα, ε ?
Δυστυχως, ηταν τοσο πρωιμο το concept art .... που ποτε δεν θα μαθουμε το πραγματικο της ονομα.
Οι επωνυμιες επαιρναν και εδιναν. Ο μαλλιαρος δεξια και πανω ειναι φυσικα ... ο Chewbacca !roud:

Oι Sith (ιστορικα) ηταν φυλη εξωγηινων που ζουσαν στον Korriban.

XAXAXAXAXAXAXA ....
Κορυφαιο ....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.