Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Μία πρόχειρη απάντηση για το παρακάτω

82758376_1104918939858170_1059742395278557184_n.jp  g

μάλλον θα καταλήγει σε όλο και περισσότερες νέες ερωτήσεις που ίσως να καλυφτεί με spin off ή κόμικ ή σειρά κτλ,
ωστόσο γιατί να βασανίζει κανείς τον Keanu με αυτό, αντί να τον ρωτάει πότε θα έχουμε τίποτα τέτοιο;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
:cool:

Marvel Kylo Ren και κάποιες εξηγήσεις για Snoke και Ren kinghts.

portrait_uncanny.jpg

Το πρώτο αυτό τεύχος δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, αλλά είναι μια αρχή.

Περί Πάλπατιν (ή και ό,τι άλλου) αν θα δωθούν επιμέρους εξτρά, τα αναμένουμε.

--------------------------------------------------------------------

Και κάποιοι αναμένουν άλλα...

81509228_124454419039384_3278956330743758848_n.jpg
:p

Η τρουπεραδικη αστοχια .... εχει γινει πια ΔΟΓΜΑ ... και με την υπογραφη του Favreau.
Μαλιστα, ΔΕΝ θυμαμαι ο Lucas (η ο JJ η ο Rian) να τους ξεφτιλισαν με τοσο straighforward τροπο.
Στα τρια μετρα, ενα τενεκεδακι, πρεπει να το σημαδευεις με τα ματια κλειστα (και γυρισμενη την πλατη) !

Χιουμοράκι από τους F&F :p

Τέτοιο spin off θα ήταν κωμωδία, βέβαια.

Άραγε το Tag and Bink, τι σειρά να έβγαζε; :hmmmm:
------------------------------------------------------

Βγήκε και το 2ο Kylo.

portrait_uncanny.jpg

Στο τέλος του έχει το πρόσωπο του αρχηγού των Ren (και ότι ο Σνοκ έλεγε περίπου ότι "έγινα Σνοκ, δεν ήμουν (πριν τη σκοτεινή πλευρά)" ).
(Καθώς και η συνάντηση με τον Λουκ, όπως φαίνεται κι απ' το εξώφυλλο).

-----------------------------------------

3 λόγοι που η θυσία του Άνακιν δεν πήγε χαμένη.

Δεν πήγε χαμένη η θυσία του Anakin, υπονομεύεται όμως η σημασία της προφητείας του εκλεκτού. Και αυτό εμένα με ενοχλεί. Πολύ. 🤬

Iσως ο εκλεκτος να ηταν η Rey.

Αλλα εχεις δικιο ... μας δουλευουν ψιλο-γαζι !

Αυριο-μεθαυριο μπορει να ειναι ο Finn ... και παραμεθαυριο η Maz Kanata. :icon15:

Οτι να ναι ... :nounder: ...

Τετοια ξεφτιλικια με τον Ζωρζ ... θα τα αποφευγαμε !

Ο Ζωρζ εκανε αλλα ασυγχωρητα ...
αλλα να κανει την φιλοσοφια Jedi-Sith παπατζιλικι ...
δεν του πηγαινε, θα το απεφευγε.

Στην Disney, δυστυχως .... της πηγαινουν ΟΛΑ.

Θα χωθώ λίγο σφήνα, αν και μάλλον γνωστά πράγματα θα πω.

Δεν πήγε χαμένη η θυσία του Anakin, υπονομεύεται όμως η σημασία της προφητείας του εκλεκτού. Και αυτό εμένα με ενοχλεί. Πολύ. ο ¬

Aυτό που λέει το λινκ δεν είναι θέσφατο, άποψη είναι. Βέβαια, μου φαίνεται λογική σε γενικές γραμμές.
Χμμ ειδικά για την προφητεία...όντως το ζήτημα στην καλύτερη των περιπτώσεων...χάνει.
Δεν έχω ψάξει τι απόψεις παίζουν, αλλά αν βρω κάτι πρόσφατο και σοβαρό θα το εισάγω και να δούμε τι έχει να πει.

Iσως ο εκλεκτος να ηταν η Rey.

Αλλα εχεις δικιο ... μας δουλευουν ψιλο-γαζι !

Αυριο-μεθαυριο μπορει να ειναι ο Finn ... και παραμεθαυριο η Maz Kanata.

Οτι να ναι ... ...
Σιγά μην να είναι κάποιος άλλος!
Παραβιάζει τον νόμο του copy/paste που ακολούθησε ο J.J., ιδιαίτερα αν η Κένεντυ είναι φαν του playsafe και παρεμβαίνει σε επίπεδο σημασίας μέχρι και επιστροφής Σίντιους.

:playingball:

Δεν πήγε χαμένη η θυσία του Anakin, υπονομεύεται όμως η σημασία της προφητείας του εκλεκτού. Και αυτό εμένα με ενοχλεί. Πολύ. 🤬

Γιατι ξερουμε ακριβως πως θα εφερνε ισορροπια ?

μια φραση ηταν ολη και ολη αυτη που ξεραμε και τιποτα αλλο. Και οι Jedi ενα παραμυθακι ηξεραν που δεν το πιστευαν και ολοι.

Σωστα ...
οποτε γιατι να ΜΗΝ ειναι ενας Jawa ο εκλεκτος ?

(ξερεις τι κουκλακια θα πουλησει ! ... απειρα !)

Και θα ειναι και politically correct.
(ο αρχικαταφρονεμενος του γαλαξια ! ....
αυτον που ειχαν για σκοποβολη, καποιοι καποιοι ....)

Στην εξαλογία ξέραμε. Ο Vader σκοτώνει τον αυτοκράτορα, επιστρέφει ως Jedi (Return of the Jedi) και εξαλείφει τους Sith φέρνοντας την ισορροπία που είχε προφητευθεί.
Μετά ήρθε η Disney...

Τιποτα δεν ξεραμε.

Αυτα για τον "εκλεκτο" ηταν το τυρακι του Λουκας για να τραβηξει την τριλογια σε εξαλογια....και αντι για τον Λουκ να χρισει ως "πρωταγωνιστη" τον Ανακιν.

Μην γινομαστε τωρα οπαδοι του ενος και του αλλου.

Ολοι τα τραβανε τα σεναρια κατα το δοκουν και βαζουν πραγματα ειτε για να κανουν κι αλλες ταινιες και να κονομησουν ειτε για να πουλησουν πραγματακια....

Εμένα προσωπικά η πρηκουελιάδα δεν με χάλασε τόσο. Όσες αστοχίες και αν είχε (Jar Jar κλπ) διατηρούσε μια κεντρική αφήγηση σχεδιασμένη από πριν. Ειδικά το Revenge of the Sith μου άρεσε πολύ.

Δεν μπορώ να πω το ίδιο για την σηκουελιάδα. Δεν είναι τόσο οι αστοχίες που με ενοχλούν όσο η έλλειψη ενιαίας σεναριακής αφήγησης που οδήγησε σε μπαλώματα και αναστάσεις πεθαμένων...

πρηκουελιάδα vs σηκουελιάδα ειχαν μερικες σημαντικες διαφορες :

young vader vs wannabe vader (aka KyloRen)

Jedi & Sith vs myass (:flipout:)

Xαμενη απο χερι η συγκριση ....