Παει ...
επεσε και αυτο το οχυρο (Dark Horse).
Η Disney( Μarvel ) εχει μαζεψει τα παντα !
Γμ τη φαρα μου :icon15: γμ ...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
[/COLOR]
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
[/COLOR]
Εσυ να πας να αγορασεις το 1200 (Technics) και να μας πεις αν αξιζει τα 4/5 χιλιαρικα :smash:
Tι δουλεια εχεις εδω μεσα ? ......... (σοβαρος ανθρωπος, επιστημων :alberteinstein
![]()
Mα δεν ξερω τιποτα απο Δινακαλο.
(και στην οικονομικη κατασταση που βρισκομαι .... ουτε προκειται).
Aφου ο δικαναλισμος ειναι για ολα τα βαλαντια ... η SB Audigy-2 (του 2003) μια χαρα μπασα βγαζει.
Καποια στιγμη (οταν αναστηθει ο Kenobi) ... θα προχωρησουμε και σε κατι ποιοτικοτερο![]()
Μονο που τα προσωνυμια Sith και Jedi .... ειναι ακρογωνιαια στην ΑστροΠολεμιαδα.
Ειτε ειπωθηκαν στην πρωτη τριλογια (1977-83) ειτε δεν ειπωθηκαν (που δεν ειπωθηκαν).
Nομιζω γραφτηκε (ως ορος) στο αρχικο script του A New Hope αλλα πρωτοακουστηκε
το 1999 στο The Phantom Menace.
Σημασια εχει οτι χωρις αυτες τις λεξεις (τις συγκεκριμενες λεξεις) η ΑστροΠολεμιαδα
φευγει τελειως απο τις καταβολες της. Ειναι σαν να λεμε οι Eloi (απο το Time Machine)
θα λεγονται Λουηδες και οι Morlock Μορτηδες. Ε ... δεν μιλαμε πια για το ιδιο story.
Μπορει σε καποιον που δεν ειναι τρελλαμενος με την ΑστροΠολεμιαδα να μην κανει καμια
αισθηση ..... αλλα σιγουρα κανει για μας τους Γουκαδες. Κατι παραπανω απο "σιγουρα".
Ψιτ, νέος! Ξέρεις τι πικάπ έχει ο κύριος; Μπροστά του το 1200 είναι σαν VW Golf μπροστά σε μονοθέσιο της F1. Έχεις πολλά να μάθεις για το Δικάναλο...
Εγω τοτε .... ειμαι εδω ! :furious3:
![]()
Ως γνησιος δασκαλος, διατηρω χαμηλο προφιλ και αφηνω στους padawan την τεχνολογικη υπεροπλια.roud:
Ας εχουν κατι και αυτοι ... ψυχουλες ειναι !![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.