Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Re: Απάντηση: Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Good afternoon -bye- .... I'm back on track :proud:

View attachment 152742

Ο JL_? .... ειμαι σιγουρος οτι μπορει να παγωσει το timer στα 2 λεπτα και 12 δευτερα .... -bye-

Εγω, :flute: δεν ημουν πολυ επιμελης. :flute: Ετρωγα μια μπανανα :rolleyes: ... (γνησιος Γουκας :proud: γαρ)

:laugh:
Τεχνικά προβλήματα δηλαδή, αλλά με την κρυφή Δύναμη, μέσα σου, θριάμβευσες!
t0215.gif

Πάντως, αν το κάνεις δεύτερη φορά (κτλ) θα το ρίξεις στα 30 δευτερόλεπτα πιστεύω. ;)

Εδώ και κάτι μέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι η Κένεντυ θα αποσυρθεί.

JS116041508_Rex-Features_Star-Wars-The-Force-Awakens-2015_trans_NvBQzQNjv4BqEHvAbHJlDInf-qtfktrkqm-y1lxO-KDFPdrEirx2m_s.jpg

Για να δούμε...

Δυσάρεστη φήμη...ευχάριστη φήμη...όπως το πάρει κανείς...:hmmmm:

Μερικές σας σκέψεις δια το θέμα τούτο το λεπτό, κύριε SR-Μάν; ( :devil-smiley-029: )

(Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, ήταν στις μέρες της απουσίας σου)

Εξαρταται ποιος θα παρει την θεση της !!!!!
Αρκετες φορες, η αλλαγη δεν συνεπαγεται ανασταση.
Αλλωστε ... μαλλον η ιδια επελεξε και ποιος θα την αντικαταστησει.
ΚΑΙ υποψιαζομαι βασιμα οτι ΔΕΝ θα ειναι καποιος βαμμενος Γουκας.

ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΜΕΣΑ :proud: .... να ρθει ανασταση ρεεεεεεεεεεεεεε .... :laugh:

Malak & Revan.gif
Dark Horse το αναγνωσμα προσχωμεν ....:rip: .... στην πυρ το εξωτερον οι αποστατες. :devil-smiley-029:
Εις αυτους ... και Γεωργιος ο Λουκας ... ο μεγας αρχιτεκτων του σχισματος της ΑστροΠολεμιαδος.

Last edited:
Απάντηση: Re: Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ωραιος !

Δεν το ειχα ψαξει τοσο καιρο.
Ισως γιατι ημουν σιγουρος ΗΔΗ απο Εκτη Δημοτικου οτι X-Wings και TIE fighters δεν ηταν για ατμοσφαιρες.
Ειχα πλασει με το μυαλο μου, οτι ειχαν καποιου ειδους αορατη αεροδυναμικη/θερμοδυναμικη ασπιδα που τα
προστατευε μεχρι να βγουν απο την ατμοσφαιρα (και να ξαναμπουν). Βεβαια ... για Εκτη Δημοτικου παιδακι,
μπορειτε να αφαιρεσετε το "αεροδυναμικη/θερμοδυναμικη" ΕΝΤΕΛΩΣ. Oλα εμπαιναν κατω απο την μαγικη
φροντιδα μιας απιθανα μαγικης υπερτεχνολογιας, καπου στο μελλον .... και αυτο ηταν ολο. Δεν χρειαζοταν
ουτε γραμμαριο επιστημοσυνης. Εστω και αστειας επιστημοσυνης. Πεταει ο γαιδαρος ? .... Πεταααααααει !
Σιγα μην ηξερα τι ηταν θερμοδυναμικος (ισως λιγο να καταλαβαινα τι ηταν αεροδυναμικος, αλλα αμφιβαλλω
ακομα και γιαυτο ..... τι drag ειχε για μενα ενας γαιδαρος ? ..... 0.00000000000001 .... and that's that)

Moυ κανει παντως εντυπωση .... οτι το X-Wing εχει συντελεστη οπισθελκουσας (καλα το ειπα ?) 0.45 !!!
Mε εκεινα τα ματσουκια (laser canons) στις ακρες των φτερων περιμενα να εχει συντελεστη κοντα στο
..... 0.75 !!!!! Αν αναλογιστει κανεις και την μικρη καμαρα που εχει το canon στην εξοδο του.
Κυριολεκτικα .... τα πρωτα πραγματα που θα καιγονταν σε μια ατμοφαιρικη εισοδο (σε πικοδευτερολεπτα)
ειναι εκεινα τα laser canons. Σαν να επιζητουν να καουν .... να λαχταρουν να καουν ...

Absolute drags !

Αυτη την φορα :rolleyes: .... δεν χαζολογουσα ξεφλουδιζοντας μπανανες. :proud:

Results.jpg

Ισως να κερδιζα 1-2 δευτερολεπτα εκει στο Armored skiff
γιατι μπερδευτηκα με το Naboo skiff της Amidala (στον Coruscant).

Για τον φιλαρακο μου τον Kosh (που απουσιαζει δεκαετιες ολοκληρες απο δω μεσα :rolleyes:)

H πριγκηπισα μας ... σε σπανιοτατη φωτο απο τα γυρισματα του Return of the Jedi ! (φωτογραφος : Βrian Griffin)

045b89784544c798284ef25f3ee8e785--leia-star-wars-star-wars-art.jpg

C8PDVuJVwAMFNMH.jpg-large2.jpg

Για Star Wars και Carrie Fisher ... δεν εχω ξεθαψει πιο αισθησιακο (αιθεριο) καδρο της.
ΑΠΟΚΟΣΜΗ Carrie .... με τον καταλληλο φωτισμο υποσκιαζε και την Koo Stark (την ακατονομαστη :rolleyes:)
Η συγκεκριμενη φωτο, χωρις να ανατιναζει τον ποθο μεσα μου ... διεγειρει κατι πολυ καρμικο, πολυ αιθεριο.
Δεν θελω να της κανω ερωτα (σκασιλα μου αν δεν γινομαι πιστευτος). Θελω να την καμαρωνω να ατενιζει
τον οριζοντα ΕΤΣΙ, ηρεμα και αγερωχα ..... εις το διηνεκες της αιωνιοτητας. Δεν αποζητω τιποτε αλλο.

Last edited:
καταπληκτικες φωτο! απορω πραγματικα που δεν τις εχω πετυχει πουθενα αλλου.

Αυτη την φορα :rolleyes: .... δεν χαζολογουσα ξεφλουδιζοντας μπανανες. :proud:

View attachment 153181

Ισως να κερδιζα 1-2 δευτερολεπτα εκει στο Armored skiff
γιατι μπερδευτηκα με το Naboo skiff της Amidala (στον Coruscant).

πολυ ευκολο ακομα και για εμενα που δεν ειμαι μεγαλος γνωστης. Καταφερα και τα εκανα μανταρα ομως μην αναγνωριζοντας σωστα hammerhead corvette ετσι πεσαμε στο 15/16. Ερωτηση, δεν εχω ξανα ακουσει το ονομα Tantine IV, ειχα την εντυπωση οτι ειναι corellian corvette, κανω λαθος; :chinscratch:

Σωστός!

t2021.gif

(Ή μήπως όχι; Cr90 Corvette δεν είναι, SrΜαν? )
---------------------
Όντως, πολύ αρτιστίκ στις φωτό η αλανιάρα μας πριγκηπέσσα.

h15110.gif

--------------------------
Και για σήμερα...μια αλήθεια δωσμένη...αλλιώς!

35482262_680646175618784_7607873857159954432_n.jpg

:p

Για τον φιλαρακο μου τον Kosh (που απουσιαζει δεκαετιες ολοκληρες απο δω μεσα :rolleyes:)

H πριγκηπισα μας ... σε σπανιοτατη φωτο απο τα γυρισματα του Return of the Jedi ! (φωτογραφος : Βrian Griffin)

045b89784544c798284ef25f3ee8e785--leia-star-wars-star-wars-art.jpg

C8PDVuJVwAMFNMH.jpg-large2.jpg

Για Star Wars και Carrie Fisher ... δεν εχω ξεθαψει πιο αισθησιακο (αιθεριο) καδρο της.
ΑΠΟΚΟΣΜΗ Carrie .... με τον καταλληλο φωτισμο υποσκιαζε και την Koo Stark (την ακατονομαστη :rolleyes:)
Η συγκεκριμενη φωτο, χωρις να ανατιναζει τον ποθο μεσα μου ... διεγειρει κατι πολυ καρμικο, πολυ αιθεριο.
Δεν θελω να της κανω ερωτα (σκασιλα μου αν δεν γινομαι πιστευτος). Θελω να την καμαρωνω να ατενιζει
τον οριζοντα ΕΤΣΙ, ηρεμα και αγερωχα ..... εις το διηνεκες της αιωνιοτητας. Δεν αποζητω τιποτε αλλο.

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: