Εάν δεις 1,2,3 πρώτα, καταστρέφεις τα 4,5,6 και όλα όσα δεν ξέραμε που τα κάνανε μαγικά. Το Solo, δεν υπάρχει σαν ταινία, μια αρπαχτή του κώλου. Το Rogue One, θα μπορούσες όντως να το δεις πρώτο από όλα, δεν χαλάει κάτι.Εγω θα λεγα 1, 2, 3, Solo, Rogue One, 4, 5, 6.
Το οτι τα 4, 5, 6 δεν εχουν το επιπεδο των vfx που εχουν τα προηγουμενα
ισοφαριζεται απο τον πολυ συναρπαστικοτερο ρυθμο του story (ουσιαστικα ενα κυνηγητο)
αλλα και τις καλυτερες ερμηνειες των ηθοποιων. Και δεν ειναι τοσο χαωδης η διαφορα των vfx.
Kαι ο ρυθμος του Rogue One ειναι και αυτος .... εκει ψηλα (μια ανασα πριν το ANH).
(εξαιρω τις σειρες που μπαινουν εμβολιμα στο timeline .... ας μεινουμε μονο στις ταινιες).
Tα βαλα σε χρονολογικη σειρα γιατι μετα απο τοσες δεκαετιεςΕάν δεις 1,2,3 πρώτα, καταστρέφεις τα 4,5,6 και όλα όσα δεν ξέραμε που τα κάνανε μαγικά. Το Solo, δεν υπάρχει σαν ταινία, μια αρπαχτή του κώλου. Το Rogue One, θα μπορούσες όντως να το δεις πρώτο από όλα, δεν χαλάει κάτι.
Γιατί τι έχουν τα 7,8,9 ;;Την καταδικη μου μεσα,
θα βαλεις τον μικρο να δει 7, 8 και 9 ?
Δεν σου ξαναμιλω (ουτε εσενα).
M'αρεσει που συζηταμε για ιεραρχηση πχιοτητας ....
Και το Acolyte βλέπω και ας είναι ότι χειρότερο. Πρέπει να τα δει όλα, δεν σημαίνει ότι είναι καλά ή θα του αρέσουν.Την καταδικη μου μεσα,
θα βαλεις τον μικρο να δει 7, 8 και 9 ?
Δεν σου ξαναμιλω (ουτε εσενα).
M'αρεσει που συζηταμε για ιεραρχηση πχιοτητας ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.