Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Book nook 00.jpg

Book nook 01.jpg

Book nook 02.jpg

Book nook 03.jpg

Book nook 04.jpg

Τantive IV hallway doors ......... as ......... BOOK NOOK !

What is a Book Nook ?
It's a tiny little room that you position between your books to give the illusion that that there is another world hidden behind your shelves.

Last edited:
Δικό σου;
Αν ναι, η καρικατούρα δίπλα που προσβάλει το ΑΤ-ΑΤ παρακαλώ να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων. Ή έχεις ή δεν έχεις πιστά αντίγραφα.

Oχι βρε ......... που να βρω την υπομονη να μαζευω τοσα βιβλια.
Αλλα δεν πιανουν και τα χερια μου στον μοντελισμο και το πινελακι και το κοπιδι.
57 εγινα ....... δεν εχω αλφαδι χερι !

H καρικατουρα AT-AT ουτε εμενα μ'αρεσε .... !

Nαι αλλα .......
υπαρχουν και τρεις ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Expanded Universe (τουλαχιστον τρεις) !
Στον Καιαδα ?

4763642294_b3c3e8c20c_b.jpg

(αυτα που βλεπεις στις ραφιερες ειναι ουτε το 1/10 ....... ΚΑΝΕΙΣ δεν τα χει ολα)

Last edited:
Σε παραδιδω στην κριση του φορουμ ...... 😌 .......
Επίσης αν ψάξεις κι άλλο, είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει και "Η δίαιτα του Darth Vader"
" O Luke Skywalker και τα κατοικίδια του " "Τα νέα χτενίσματα της princess Leia" "Η γκαρνταρόμπα του Obi wan"

• Haha
Reactions: SR-71
Συντάσσομαι με τον Οικονόμου. Απεταξάμην τον μπλέ φλούφλη Thrawn και το χρέπι του.
Kαι ΣΥ τεκνον Βρουτε ??? ..... 😳 ......... ω μοντιε, ιμποσιμπιλε 😒
O Τhrawn ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ (non force sensitive) που σεβοντουσαν και φοβουνταν οι Sith/Jedi.
Η ευστροφια, δολοπλοκια και διορατικοτητα του ηταν μια κλαση ανωτερη ακομα και απο Sith.

Last edited:
Επίσης αν ψάξεις κι άλλο, είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει και "Η δίαιτα του Darth Vader"
" O Luke Skywalker και τα κατοικίδια του " "Τα νέα χτενίσματα της princess Leia" "Η γκαρνταρόμπα του Obi wan"
Καμια ιστορια ..... δεν εκανε κυριαρχο θεμα ..... τετοιες ΑΗΔΙΕΣ.
Ολες σεβοντουσαν το lore και την μυθικη διασταση των χαρακτηρων (που εξιστορουσαν).
Μην κρινεις απο το τι γινεται τωρα, σημερα (αλλου). Υπηρχε σεβασμος (τοτε).