Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Οταν ελεγα οτι ολοι χιππηδες ειναι (και οριστε, χτυπουσε LSD ο αγαπητος Phil)
μου ειπες οτι καποιος απο αυτους θα μου φερει το αγαλματιδιο του Oscar στο κεφαλι.
Εγω δεν εγραψα οτι χτυπουσαν LSD ...... απλα οτι ηταν χιππηδες. Τι αλλο να λεγα ?
Και ειναι ξεκαθαρο για οποιον κοιταξε το 9ο bluray της κασετινας (τι ηταν ολοι τους).

Δεν ξερω o Joe Viskocil που γνωριζα και με πιλατευε να παω να δουλεψω μαζι του πριν 25 χρονια παντως δεν ηταν.

Πολυς κοσμος δουλευε στατιστικα θα υπηρχαν τα παντα.

• Like
Reactions: SR-71
Δεν ξερω o Joe Viskocil που γνωριζα και με πιλατευε να παω να δουλεψω μαζι του πριν 25 χρονια παντως δεν ηταν.

Πολυς κοσμος δουλευε στατιστικα θα υπηρχαν τα παντα.
Δεν γνωριζω γιαυτον. Μπορει και να μην ηταν (χιππακος).
Ομως ΟΛΟΙ της τοτε ILM γεννηθηκαν τελη του 50.
Τι θα ταν, new wave ?

Που ειχαμε μεινει ? ☺️

Α ναι ........... κρεατομηχανη για pod racer ! 🤪

Pod Racer 19.jpg

Oτο πιο ΑΝΤΙαεροδυναμικο (σε pod racer) εχω συναντησει !
Το επομενο ειναι ενα ΤΟΥΒΛΟ (με τρυπες) ....

Και υπαρχει και ενα σχεδιο (απο Eddie Jones) >>>ΑΚΟΜΑ<<< πιο κοντα στο 1977 (εξωφυλλο του 1976 !!!!)
Harry Harrison - The Stainless Steel Rat - Meet Slippery Jim diGriz ! (διαβασε και υποθεσoυλα ! Ολιγον Han Solo ? 😙)

Eddie Jones - Slippery Jim diGriz.jpg

Eδω τωρα ........... ειναι δυνατον ουτε η ILM να ειδε το εξωφυλο αλλα ουτε και ο Eddie Jones να ειδε κατι της ILM ?
Βρισκομαστε ενα χρονο πριν την πρεμιερα !!!! Και η ΙLM του 1976 ....... δεν ηταν ακριβως η αρχειοθηκη της CIA.
Aλλα ουτε και ο Eddie Jones βρισκοταν σε μια εποχη που η αποζημιωση για copyrights μετρουσε εκατομμυρια $
για κατι που ............. ηταν και δεν ηταν TIE fighter !!!

ΠΟΙΟΣ ............. ΕΚΛΕΨΕ ............. ΠΟΙΟΝ ? 🙂🙃

Οσο σκεφτομαι ποσο ΨΙΧΟΥΛΑ screentime της εδωσαν στο Acolyte ............... ΚΛΑΙΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.

Carie Ann Moss.jpg

Αυτη ηταν μια Τζενταϊσα ...... να τους παρει τα φωτοσπαθα και να τα κανει καγκελοπορτα !

Tωρα να πω οτι ............... κατουρηθηκα απο χαρα ................ λιγο θα ναι !
Μονo μην μου βαλετε τον Ryan σε ρολο jedi-φιλοσοφου. Με ρημαξατε.
Sithης καταμαυρος και σφιχτης. Να γουσταρουμε !
Eστω dark-sider. Αλλα οχι ..... νηπιαγωγος !

Mε την Μεγαιρα στο τιμονι .......... μαλλον νηπιαγωγο θα τον κανουν ! 😒

Με έπιασε για άλλη μια φοράνα ξαναδώ την δεύτερη τριλογία, η οποία όσο αιρετικός και αν ακούγομαι μου αρέσει εξίσου με την original. Μόλις τελείωσα το δεύτερο επέισόδιο, και έχω να πω πως πάλι οι ίδιες σκηνές με συγκίνησαν. Η μία είναι που παίρνει ο Yoda το σπαθί του, και η άλλη που ο Anakin και η Padme παντρεύονται με "μάρτυρες" τον R2 και τον 3PO. Και εννοείται αρχίζω καπάκι το τρίτο.

Eγω Νικο (δεν ξερω γιατι) απο τα prequels μονο την σκηνη του Pod Racing βαζω να ξαναδω.
Μαλλον .... ξερω γιατι : οσο προχωρω σε ηλικια ολο και λιγοτερο ασκω το πνευμα μου.
Βαλτε μου 2 ωρες pod racing ........ και κοιμηθηκα σαν πουλακι. Μου φυγαν ολες οι σκεψεις.
ΛΑΜΠΙΚΟΣ ! 😚 Μωρο παιδακι 🐥 .............

Fastest pod racer.gif

Εσυ δεν μου πες "Μανο, στο πρωτο φρεναρισμα, μην σου πω που θα βρεθει ο αναβατης" .............. ?
E ............... δεν σκαω γρι ! ΤΟ ΚΑΤΑΓΛΕΝΤΑΩ ............ ξανα και ξανα και ξανα ................