Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ MAZDA RX-8?

Απάντηση: Re: Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ MAZDA RX-8?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:
Τι δικό μου καίει 10-12 δρχ παρκαρισμένο και σβηστό.
Αλήθεια.
´´Τοχεις σε ακριβο παρκιν-bye-:flipout::flipout::flipout:

Βασίλη την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα μια "ψιλή" με ενα S2000. Ξεκίνησα από πίσω του στο φανάρι και στην ευθεία τα 2 αμάξια (το δικό μου είναι μια BMW 330ι) ήταν εντελώς ισοδύναμα, δεν μπορούσα ούτε να τον περάσω αλλά ούτε αυτός να φύγει. Στην πρώτη δεξιά 90 στροφή όμως πατήσε πολύ φρένο και του έφυγα 2 αμάξια. Μου έκανε εντύπωση που ενώ είχα βάλει ήδη 3η αυτός ακόμη μάζευε την ουρά του, πρέπει να είναι φοβερή φάση αυτό το αμάξι.

daskalakis marios said:
Βασίλη την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα μια "ψιλή" με ενα S2000. Ξεκίνησα από πίσω του στο φανάρι και στην ευθεία τα 2 αμάξια (το δικό μου είναι μια BMW 330ι) ήταν εντελώς ισοδύναμα, δεν μπορούσα ούτε να τον περάσω αλλά ούτε αυτός να φύγει. Στην πρώτη δεξιά 90 στροφή όμως πατήσε πολύ φρένο και του έφυγα 2 αμάξια. Μου έκανε εντύπωση που ενώ είχα βάλει ήδη 3η αυτός ακόμη μάζευε την ουρά του, πρέπει να είναι φοβερή φάση αυτό το αμάξι.

ΑΜΠΑΛΑΕΑΕΑΕΑΕΕΕΕΕ!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚ ΤΣΟΥΜΑΧΕΡ! -bye-

Ρε συ, πότε ρε θα με κάνεις βόλτα?

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Το "έκλεισα" σήμερα το απόγευμα.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!

Oχι ρε φίλος δε κάνω τον Κίμι, αλλά που και που είναι ωραίο να κάνεις κμιά κοντρίτσα.

Αυτό να δω, και τίποτ' άλλο στον κόσμο

daskalakis marios said:
...Στην πρώτη δεξιά 90 στροφή όμως πατήσε πολύ φρένο και του έφυγα 2 αμάξια. Μου έκανε εντύπωση που ενώ είχα βάλει ήδη 3η αυτός ακόμη μάζευε την ουρά του, πρέπει να είναι φοβερή φάση αυτό το αμάξι...

Ο φαρμακοτρίφτης εκπαιδεύεται στο apexing...:ernaehrung004:

Μάριε, εάν πάτησε φρένα σε στροφή με το s2000 πρέπει ή να ήταν κουλός ή ήθελε να αγοράσει κάποιο κοντινό οικόπεδο. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό να μπεις εσύ καλύτερα σε στροφή.

Σωκράτη, καλορίζικο και καλές βόλτες. Άλλαξε λάδια.

Καλορίζικο και απο εμένα....ελπίζω να βοήθησα....και οχι πλέον Βροοοουμ Βροοοοουμ ......τώρα Zoom Zoom!!!!!!!!!

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Το "έκλεισα" σήμερα το απόγευμα.
Ρε εγκληματία, τί έκανες πάλι;;;;; :bang:
Κάτι είχα διαβάσει προχθές αλλά νόμιζα οτι ήταν ακαδημαϊκό το ενδιαφέρον...
Άντε, μπράβο, ξέχνα τις βενζίνες τα λάδια και τα ξύδια, αυτό το αυτοκίνητο το παίρνεις για γουσταριλίκι... καλά έκανες!
Λοιπόν, καλοτάξιδο, (όχι καλορίζικο, αυτοκίνητο είναι), και περιμένω να με πάς βόλτα να δώ την plasma!!!! -bye-

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους.
Οφείλω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον Θοδωρή,ο οποίος έψαξε μέσα από την ΜAZDA το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και πήρα την απόφαση με τις ευλογίες του(λόγω της μάλλον χαμηλής τιμής του).

Μπάμπη,στο τέλος δεν θα σε φέρω να δεις την 50άρα,αλλά για να στην πουλήσω.