Η γωνιά της μετατροπής

ΠΡΟΣΟΧΗ!

μην μπερδευτε τα διαφορα ειδη μεταξυ τους.
Υπαρχουν αυτοι με τα πολλαπλα στοιχεια φακων, υπαρχουν οι ασφαιρικοι και υπαρχουν και οι ζουμ.
Ειδικα οι τριτοι εχουν μεγαλες απωλειες
Brinyte B158, the newest LED zooming flashlight using the CREE XM-L2 U4 LED, max 380 lumens output on focus and 900 lumens output on flood.

Φτιάχτηκα με μία group buy ενός Ιταλικού σαίτ,που σχεδίασε ενα φακό,πάνω στον Zax,που βγάζει 198Κcd.Τον έχει ήδη βάλει ο BG και τον πουλάει $60.00,ενώ με το group buy,θα πάει 45.Θα αγοραστεί απ' ευθείας από τον BG με κουπόνι που θα σταλεί.

Απο την στιγμη που δεν εχει κατοπτρο για μενα μου ειναι ψιλοαδιαφορο να πω την αληθεια.
Οκ η δεσμη ειναι μαζεμενη αλλα δεν μου λεει κατι αυτο ουτε σε επιδοσεις ουτε σε κατι αλλο...δεν ξερω στην πορεια αν αλλαξω γνωμη..
Ισως ο ιταλικος να ειναι ενδιαφερον..

Παντως Θεοδωρε σε βλεπω φουλαρισμενο απο φακους!! ευγε!!:music-smiley-005:

ανακοινωση του XP-G3
730 λουμενς
d3055531-a6cd-4127-a6f7-bbf5f91eaf0d.jpg

Απο την στιγμη που δεν εχει κατοπτρο για μενα μου ειναι ψιλοαδιαφορο να πω την αληθεια.
Οκ η δεσμη ειναι μαζεμενη αλλα δεν μου λεει κατι αυτο ουτε σε επιδοσεις ουτε σε κατι αλλο...δεν ξερω στην πορεια αν αλλαξω γνωμη..
Ισως ο ιταλικος να ειναι ενδιαφερον..

Παντως Θεοδωρε σε βλεπω φουλαρισμενο απο φακους!! ευγε!!:music-smiley-005:
Αυτός είναι ο φακός. http://www.banggood.com/CPFItalia-C...de-1300LM-26650-LED-Flashlight-p-1048342.html . Σήμερα-αύριο,θα δοθούν οι κωδικοί για την αγορά με έκπτωση.

τι ανσ ου πω δεν διαβαζω εκεινο το φορουμ...
πολυ φιλολογια, μαλλον μιλαμε για αλλαγη στην διαδικασια παραγωγης...

ο καττερ ηδη πουλα τα -3 σε S5 Bin

Πρεπει να "δοκιμαστουν" , να δουμε σε σχεση με τα xp-g2 τι θα λενε , η αν εφτιαξαν καιρουργιο led απο το 0...

τι να δοκιμαστουν, ειναι αναμενομενα...εκαναν εαρμογη νεας τεχνολογιας....die και θολος δεν αλλαξαν μεγεθος

Βάζω κάτι που εγώ το βλέπω για πρώτη φορά.Διπλά ελατήρια,ένα ψιλό,ένα χοντρό.Στον φτιαγμένο Zax Z1 από το Ιταλικό CPF,με τα 198Κcd.
Springs
2 gold plated springs: one long and flexible (to adapt different to cells with different lenght), one thick and strong (to ensure optimal current flow).
This solution was used in the manker T01 and looks like it is capable to perform as well as a “sping bypass”.

Οτι ολο ειναι καλυμμενο με φωσφoρο (?) αν λεγεται ετσι , δεν αλλαζει κατι ?

οποια αναφορα ειδασ το τοπικ εκεινο ειναι για τον "φωσφορο", το φωτοπαραγωγικο υποστρωμα δηλαδη

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βάζω κάτι που εγώ το βλέπω για πρώτη φορά.Διπλά ελατήρια,ένα ψιλό,ένα χοντρό.Στον φτιαγμένο Zax Z1 από το Ιταλικό CPF,με τα 198Κcd.
Springs
2 gold plated springs: one long and flexible (to adapt different to cells with different lenght), one thick and strong (to ensure optimal current flow).
This solution was used in the manker T01 and looks like it is capable to perform as well as a “sping bypass”.

δεν πειθομαι...γιατι αν η μπαατρια ειναι κοντη, ή το σώμα του φακού μακρυ (Solarforce/Surefire), τοτε το χονδρο δεν θα κανει ποτε επαφη. οποτε δωρο αδωρο αν κυνηγας την παρασιτικη αντισταση

νοημα αυτη η διαταξη εχει μονο για να μην χανει την επαφη η μπαατρια στους κραδασμους και αλλαζει modes ο φακος.

οποια αναφορα ειδασ το τοπικ εκεινο ειναι για τον "φωσφορο", το φωτοπαραγωγικο υποστρωμα δηλαδη

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δεν πειθομαι...γιατι αν η μπαατρια ειναι κοντη, ή το σώμα του φακού μακρυ (Solarforce/Surefire), τοτε το χονδρο δεν θα κανει ποτε επαφη. οποτε δωρο αδωρο αν κυνηγας την παρασιτικη αντισταση

νοημα αυτη η διαταξη εχει μονο για να μην χανει την επαφη η μπαατρια στους κραδασμους και αλλαζει modes ο φακος.
Διάβασε εδώ την πρώτη εγγραφή. http://budgetlightforum.com/node/43817

Eγώ,μιά χαρά κατάλαβα.Εξ άλλου,Φυσικός είμαι.
Και στο τέλος,όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.Αν και όπως λέει,το έχουν χρησιμοποιήσει αυτό και κάποιες εταιρίες,άρα κάτι θα έχουν δει κι αυτές.

και δεν μου λες.. Αφου μονο το ενα ελατηριο ειναι κολλημενο στην πλακετα/βαση.
Αν δεν ακουμπησει λογω κοντης μπαταριας με συμπιεση το δευτερο, πως θα ωφελησει? Αφου τοτε δεν θα κανει ηλεκτρικη επαφη.

και δεν μου λες.. Αφου μονο το ενα ελατηριο ειναι κολλημενο στην πλακετα/βαση.
Αν δεν ακουμπησει λογω κοντης μπαταριας με συμπιεση το δευτερο, πως θα ωφελησει? Αφου τοτε δεν θα κανει ηλεκτρικη επαφη.

θεωρώ ότι θα έχει υπολογίσει τη συμπίεση,αλλοιώς είναι άσκοπο.