Η γωνιά της μετατροπής

βασικα περιοριζεσαι απο την ΑΑ. βαλε IMR 14500, XPL HI και αναλογη πλακετα

βασικα περιοριζεσαι απο την ΑΑ. βαλε IMR 14500, XPL HI και αναλογη πλακετα

Μέσες άκρες αυτό σκεφτόμουν 14500 IMR και ότι προκύψει. Η BLF A6 πως σου φαίνεται σαν ιδέα η είναι κάπως υπερβολή για το μέγεθος του φακού

ακομα και με IMR 14500 δεν μπορεις να πιασεις πολλα αμπερ...κανε κρατει....

εχεις 3 δρομους.....

ανταλλακτικο λαμπακι λεντ

full μοντα, με ψυκτρα-βαση του λεντ, μετατροπη διακοπτη, ακριβα ηλεκτρονικα, μπαταριες λιθιου κτλ. ΑΚΡΙΒΗ υποθεση

ο αλλος δρομος ειναι ψυκτρα-βαση του λεντ + πλακετα με τσιπακια 7135 + 4 επαναφορτισομενες NIMh

γιατi οχι XHP50 κτλ?
ψαξε στο cpf για H22 heatsink
και ψαξτο λιγο για τις μπαταριες. θα χρειστεις ενα μεταλλικο βυσμα για να κανει επαφη το μεγαλο ελατηριο πισω και να παρει τον επιπλεον χωρο. Αξιζει να βαλεις 26650

Ο ξάδελφος μου ζήτησε να του χαρίσω έναν sk68 που θα τον χρησιμοποιεί μόνο με επαναφορτιζόμενες αα. Με κριτήριο τη μέγιστη απόδοση, με αα πάντα, ποιον driver - led θα προτείνατε; Στα υπόψιν έχω αρκετά xml-t6 από παλιές μόντες. Για τα xpl δεν έχω άποψη μιας και απέχω από το άθλημα κανά χρόνο τώρα.

λοιπον...xpl και xml-2 ειναι το ιδιο πραγμα. θα εχει +20% διαφορα στο φως με το xml-t6

με απλες 14500 μπορεις να πας μεχρι 1500mA. με IMR μπορεις παραπανω

Χθες βραδυ για να περασει η ωρα μου ειπα να ενωσω 2 drives 8x7135 (16 τσιπακια χ 0,35=5,6Α θεωρητικα) και τελικα τα καταφερα!!:music-smiley-005:
Για να μην το ματιασω δεν εβγαλα φωτογραφιες αλλα στο επομενο τεστ θα βγαλω!
Η δοκιμη εγινε στον small sun zy-t08 λογο αρκετου χωρου (με noctigon xm-l2 και dedomed) και εξεπλαγην ευχαριστα!! Απο θερμοκρασιες τα παει μια χαρα!
Απλα δεν εχω λογια να το περιγραψω! Tολμω να πω οτι κοντραρει στα ισια olight sr52ut ακομα και τον m3xs-ut !!
Αυτος ο φακος ειναι πραγματικα λατρεια!

Πρεπει να παρω οπωσδηποτε ενα μετρητη http://www.banggood.com/HS1010-HS1010A-LCD-Digital-Light-Meter-Illuminance-1-200000LUX-p-932711.html
Λοιπον το φωτομετρο ηρθε και καναμε καποιες δοκιμουλες..
Olight m3xs-ut πολυ κοντα στα 250.000 λουξ (το ιδιο με τα μαμα σπεκ)
Olight sr52ut στα 170.000 λουξ (160.000 δινει η μαμα)

και η βελτιωση του small sun zy-t08 ξεπερασε τα 180.000 λουξ!!!
Λεω να προσθεσω λιγα ακομα τσιπακια 7135 μπας και φθασω τον m3xs-ut..χαχα!

Να ευχαριστησω τελος τον Θεοδωρο (teomav) για την βοηθεια του στο καλιμπραρισμα!!

Καλησπερα φιλοι , υπαρχει καποιος τροπος , καποιο ειδικο λουρακι με υποδοχη ωστε να κανω τον zebralight sc62w κεφαλης ? Δυστηχως δεν πηρα κεφαλης απο την αρχη λογω κακης εκτιμησης ...και ειναι και ακριβος για να τον αφησω στην ακρη
Αν δεν γινεται mod να τον κανω κεφαλης θα ηθελα καποια προταση με 18650 για κεφαλης αλλα φθηνο σχετικα.

Απάντηση: Re: Η γωνιά της μετατροπής

Καλησπερα φιλοι , υπαρχει καποιος τροπος , καποιο ειδικο λουρακι με υποδοχη ωστε να κανω τον zebralight sc62w κεφαλης ?

Nitecore headband, μέχρι 3 φακούς ταυτόχρονα!!! και ebay γύρω στα 10

Στη φωτό με 2 (not me!)
4030360_26b3ecb8-dd68-11e3-8400-7a932523fab8.jpg

και μια ακόμη απεικόνιση
4045269_e8c27478-7147-11e4-9b85-20a92523fab8.jpg

μονο πυ θα τον χρησιμοποιεις στο κεντρικο λουρι, για να κοιτα προς τα κατω.
διαφορετικα (στο πλαι) θα πρεεπει να εχει συνεχως το κεφαλι κατω

Χαιρετώ.
Τώρα βρήκα το νήμα αυτό κατά τύχη,γιατί το σάιτ το ήξερα μόνον για audio-video.
Aρχισα να ασχολούμαι με τους φακούς τώρα τελευταία,και δοκίμασα να δώ αν μπορώ να πάρω κάτι από την Κίνα,και γίνεται από κάποια μαγαζιά,και έτσι πήρα κάποια πράγματα,φακούς-μπαταρίες-φορτιστή,έτσι για να βρίσκονται.
Θα δω τώρα τι υπάρχει σε δυνατότητες μετατροπών,γιατί από ό,τι ξέρω,σε άλλες Χώρες,υπάρχουν πολλοί που επιδίδονται στο σπορ.

ειναι γνωστο, καποιοι στο blf to χρησμοποιουν....αλλα υπαρχουν και αλλοι παρπαμετροι. το πιο βασικο -απο την εμπειρια μου- ειναι να τερματιζει το ελατηριο. Για να μειωνεται το ενεργο μηκος του.

...να βραχυκκλώνονται οι σπείρες,ναι.
Διάβασα κάποιον,που είχε πάρει τέτοια,και τα είχε επαργυρώσει κι όλας!

βρε μπορει ακνεις να τα επιχρυσωσει αν θελει....

ενα στρωμα απο καλαι φτανει

Σε καμιά βδομάδα περιμένω τρεις φακούς,δύο πες,γιατί τον τρίτο θα τον χαρίσω.Eναν SR52-UT,έναν BLF A6,και έναν Astrolux S1.Nα τους βάλω καλάι;Και πόσα Βατ πρέπει να είναι το κολλητήρι,για να μην τα ξεπατώσει όλα εκεί;:hmmmm: