Η γωνιά της μετατροπής

Ο t6 ποσο εφθασε?

Θεοδωρε ο τκ75 ειναι ακομα σε προσφορα με το κουπονι!!
Ο TM16GT με το κουπόνι του Μάρτιν πήγε 30$ ακριβότερα από την τιμή του κουπονιού του Τ75.Γι' αυτό τον πήρα.Μαζί και με το ότι έβγαινε με πολύ μεγαλύτερη ένταση σε cd.Που να ξέρω ότι εσείς κάνετε πονηριές με τα λεντ;...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε quad led φακό έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα και με τον jetbeam T6, με xpl v6 dedomed.
Η nitecore έφτιαξε ενα πολύ καλό φακό, δεν τόλμησε όμως αρκετά στα ρεύματα.

Nitecore,ποιόν λες,τον δικό μου;

Χαχαχα, εμ αυτη ειναι η χαρα της βελτιωσης Θεοδωρε!! Δεν ειναι μονο οι γνωστοι βελτιωτες φακων αλλα και εμεις οι απλοι θνητοι!!

Χαχαχα, εμ αυτη ειναι η χαρα της βελτιωσης Θεοδωρε!! Δεν ειναι μονο οι γνωστοι βελτιωτες φακων αλλα και εμεις οι απλοι θνητοι!!
Μα δε μπαίνει τέτοιο θέμα.Κι εγώ έχω δώσει στο Γιώργο και μου έχει φτιάξει διάφορα,και περιμένω και άλλο.Απλώς δεν ήξερα για το συγκεκριμένο,τον Τ75.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μα δε μπαίνει τέτοιο θέμα.Κι εγώ έχω δώσει στο Γιώργο και μου έχει φτιάξει διάφορα,και περιμένω και άλλο.Απλώς δεν ήξερα για το συγκεκριμένο,τον Τ75.
Διάβασα πάντως ότι πιθανόν να μπορεί να γίνει κάτι με τα ρεύματα που λες.Κάτι για κάποιες αντιστάσεις είδα που έλεγε κάποιος,αλλά αυτά πρέπει να επιβεβαιωθούν από κάποιους...προσκόπους.Να μην κάνουμε τα guinea pigs....

small sun zy-t08 dedomed xml2 (18χ7135 drive)

maxtoch m24 dedomed xpg2

olight m3xs-ut dedomed xpg2

Eκανα μια επαλυθευση των μετρησεων απο τα 5 μετρα να δω που ειμαστε...
Ο small sun με τρελαινει πραγματικα!! Ο maxtoch εχει πολυ ωραιο hot spot!!
Ο olight δυστυχως ψοφαει πολυ γρηγορα και πεφτει κοντα στην αποδοση του maxtoch...

Last edited:
Πολυ ωραιο αποτελεσμα στους m24 και m3xs-ut ;)
E γιαυτους το θεωρησα δεδομενο αλλα για τον t08 εριξα πολυ δουλεια...bypass ελατηρια, ar coated τζαμακι, σαντουιτς τα 2 drive (των 2,8Α), κολλημα εξτρα 7135..

Ωραία νούμερα, πόσα amperes τραβάει ο zy-t08 και τί bin είναι;
5,3 amper μετρησα στην μπαταρια και το λεντ ειναι U4 bin.
Θα παραγγειλω 2 drive 3αμπερα και θα κολλησω 3-4 τσιπακια να δουμε αν θα φθασουμε τα 6 αμπερ..

Εγω θα εμενα εκει ...
Εχω δει πολλα ψημενα xm-l2 τις τελευταιες εβδομαδες. 5.3 αμπερ ειναι σουπερ , εμενα πανε μεχρι 4.9 με fet .

Απο θερμοκρασιες παει παρα πολυ καλα λογω του χαλκινου αστεριου (maxtoch)..

Δυστυχως σε αυτον δεν μπορω να βαλω xpg2 (εστω για δοκιμη) καθως το κεντραρισμα στον ριφλεκτορα ειναι παρα πολυ δυσκολο...παλιοτερα παλεψα πανω απο 1 ωρα αλλα δεν τα καταφερα..

μου μοιαζει με 10 χιλιοστα απο μια φωτογραφια οπως αυτο που χρησιμοποιει η convoy (αυτο) .

Αν ειναι στα 10mm , παιρνεις τα παραπανω , και το κεντραρεις ετσι .
Δηλαδη το κεντραρεις πανω στο mcpcb του led , και το κολλας με ελαχιστη κολλα (στη μυτη της οδοντογλυφιδας) , με καποια κολλα που αντεχει στη θερμοκρασια και ειναι "αργή" (εχει σχετικα μεγαλο χρονο σκληρυνσης , οχι στιγμης οπως Logo κλπ), ωστε να εχεις χρονο να κεντραρεις το led (μετα που θα σκληρυνει τοποθετεις το led μεσα στο host , και μετα το κατοπτρο).

Ανεφερα να αγορασεις , για να μπορεις να γυρισεις στο xm-l2 αν δεν εισαι ευχαριστημενος .

Αμα σου πω οτι το εχω αυτο το πλαστικο και διαπερνα την τρυπα του small sun, θα το πιστεψεις? :p
Οποιοδηποτε σηκωμα του ριφλεκτορα παντως καταστρεφει το hot spot του...
Να υπαρχει αραγε κανα καλο ριφλεκτορ κοντα στα 57.73mm x 38.92mm ?

Κατι αλλο που σκεφθηκα για τον olight...να εβαζα και σ´αυτον xml2 u4 dedomed, μηπως δω πιο σταθερα νουμερα σε σχεση με το xpg2..

Κατι αλλο που ειδα σε μετρησεις μου αλλα και διαβασα, ειναι οτι ενα xml2 dedomed αποδιδει περισσοτερα cd αποτι ενα xpl hi !!

Custom centering rings φτιαχνει καποιος στο BLF , οτι διαμετρο/παχος/design θες . Πληροφοριακα το λεω.

Σχετικα με το xml2 δεν νομιζω να εχω μετρησει σε ιδιο host . Πάντως το xp-l hi να εχεις στο μυαλό σου οτι ειναι χαμηλοτερα bin για παραδειγμα σε σχεση με το xp-l . Καλυτερα αποτελεσματα απο το xm-l2 εχει το dedomed xp-l , αλλα θα τρεχει στα 5.5-6 αμπερ .