zeremefico
Senior Member
- 26 October 2007
- 377
Ο TM16GT με το κουπόνι του Μάρτιν πήγε 30$ ακριβότερα από την τιμή του κουπονιού του Τ75.Γι' αυτό τον πήρα.Μαζί και με το ότι έβγαινε με πολύ μεγαλύτερη ένταση σε cd.Που να ξέρω ότι εσείς κάνετε πονηριές με τα λεντ;...Ο t6 ποσο εφθασε?
Θεοδωρε ο τκ75 ειναι ακομα σε προσφορα με το κουπονι!!
Σε quad led φακό έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα και με τον jetbeam T6, με xpl v6 dedomed.
Η nitecore έφτιαξε ενα πολύ καλό φακό, δεν τόλμησε όμως αρκετά στα ρεύματα.
Μα δε μπαίνει τέτοιο θέμα.Κι εγώ έχω δώσει στο Γιώργο και μου έχει φτιάξει διάφορα,και περιμένω και άλλο.Απλώς δεν ήξερα για το συγκεκριμένο,τον Τ75.Χαχαχα, εμ αυτη ειναι η χαρα της βελτιωσης Θεοδωρε!! Δεν ειναι μονο οι γνωστοι βελτιωτες φακων αλλα και εμεις οι απλοι θνητοι!!
Μα δε μπαίνει τέτοιο θέμα.Κι εγώ έχω δώσει στο Γιώργο και μου έχει φτιάξει διάφορα,και περιμένω και άλλο.Απλώς δεν ήξερα για το συγκεκριμένο,τον Τ75.Χαχαχα, εμ αυτη ειναι η χαρα της βελτιωσης Θεοδωρε!! Δεν ειναι μονο οι γνωστοι βελτιωτες φακων αλλα και εμεις οι απλοι θνητοι!!
E γιαυτους το θεωρησα δεδομενο αλλα για τον t08 εριξα πολυ δουλεια...bypass ελατηρια, ar coated τζαμακι, σαντουιτς τα 2 drive (των 2,8Α), κολλημα εξτρα 7135..Πολυ ωραιο αποτελεσμα στους m24 και m3xs-ut![]()
5,3 amper μετρησα στην μπαταρια και το λεντ ειναι U4 bin.Ωραία νούμερα, πόσα amperes τραβάει ο zy-t08 και τί bin είναι;
11 χιλιοστα με μικρη επιφυλαξη..Θεμασαι ποσα mm διαμετρο εχει η τρυπα ?
Ωραια ιδεα για δοκιμη μου εδωσες τωρα!!Καλυτερα αποτελεσματα απο το xm-l2 εχει το dedomed xp-l , αλλα θα τρεχει στα 5.5-6 αμπερ .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.