Η γωνιά της μετατροπής

ρε συ δεν εχεις κοινη εποξικη 2 συστατικων στο σπιτι να κανεις μιγμα?

Γιωργο δεν ξερω....ξερω οτι ο μεγαλος darkzero στο cpf χρησιμοποιει το ιδιο μιγμα παντου. 50 εποξικη και 50 σκονη alumina
εγω βαζω 60 παστα και 40 εποξικη. ετσι κρατα καποια ελαστικοτητα

Απάντηση: Re: Η γωνιά της μετατροπής

ρε συ δεν εχεις κοινη εποξικη 2 συστατικων στο σπιτι να κανεις μιγμα?
Όχι. Μη σου φαίνεται περίεργο.
Φυσικά μπορώ να πάρω, αλλά γιατί να παιδεύομαι στο 1ο mode που πάω να κάνω, αν γίνεται η δουλειά με σκέτη thermal paste;

BTW, παράγγειλα πριν λίγο τον BLF A6 driver απ' το BG (5$ με code του Martin & θα μου το στείλουν registered μαζί με τον Klarus Mi7 Olive που παρήγγειλα χθες).
Αύριο μπαίνω να κάνω μια επέμβαση, από μεθαύριο (Θεού επτρέποντος) παραγγέλνω τα υπόλοιπα απαιτούμενα (led & δεν θυμάμαι αν χρειάζεται κάτι ακόμα).

Σιδερένιος και με το καλο να βγεις.

Αν θελεις σου βαζω και ενα link με 20 awg καλωδιο που χρησιμοποιω και ειναι πολυ μαλακο. 2-3$ τα 5 μετρα αν θυμαμαι καλα (2.5 μαυρο 2.5 κοκκινο)

Βαλ' το βρε Γιώργο, τζάμπα είναι το link!:laugh:

Ευχαριστώ για τις ευχές,
Την πέφτω τώρα, γιατί αύριο έχει εγερτήριο πρωί-πρωί.

γιωργο ποσ λεπτο ειναι το περιβλημα?

εγω και ο τεο εχουεμ παρει στρατιωτικων προδιαγραφων με ψιλο καλυμμα τεφλον και 19 τριχες, αλλα εχει την ταση να σπαει στις ενωσεις/κολλησεις μετα απο μερικες κινησεις.
το δικο σου σου επιτρεπει να κατεβασεις κατοπτρο με επιπεδο πατο στο υψος ενος XPG?

Ναι , ειναι πολυ μαλακο και μεσα !
Το παταω με την μυτη , στην κολληση με την πλακετα , και η κολληση γινεται flat ...

Το περιβλημα ειναι 0.5 χιλιοστα απο οτι βλεπω στα specs (γυρω στο 1 χιλιοστο το βλεπω) , αλλα δεν ειχα κανενα θεμα με σκισιμο κλπ... Ακομα και εκει που κολλας δεν καίγεται οπως τα υπολοιπα.

Εχω 18awg καλωδιο οπως αυτο που λες και απλα δεν μπορω να το χρησιμοποιησω επειδη ειναι άκαμπτο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η γωνιά της μετατροπής

Λεντακι http://intl-outdoor.com/noctigon-xp16-v2-mcpcb-cree-xpg2-s4-2b-led-p-867.html το οποιο θα το κανεις μονος σου dedomed με βενζινη πρατηριου..
Το παρήγγειλα χθες, αλλά πριν λίγο είδα ότι μου έκανε refund ενώ εμφανίζει ότι έχει 96 διαθέσιμα. :huh2:

Anyway, κάποιο άλλο link για παραγγελία του από αξιόπιστο πωλητή που να μην ξυρίζουν τα μεταφορικά του;
Είναι κρίμα να δώσω extra $13.25 για shipping με USPS που θέλει η mtnelectronics.
Τα έχω παραγγείλει όλα (BLF A6 driver, τα καλώδια που έγραψε ο Γιώργος-giorgosko, έχω το pill) & μου λείπει αυτό.

Last edited:

Σωστά υποθέτεις Γιώργο.
Δεν είχα δει τον όρο. Μου έστειλαν απάντηση στο e-mail που τους ρωτούσα, όπου με ενημέρωναν.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να μην το στείλουν, ενώ:
  1. Δίνουν τη δυνατότητα unregistered.
  2. Γράφουν ξεκάθαρα πως δεν θα είναι υπεύθυνοι αν χαθεί το δέμα (<<We will not be responsible for the lost shipment if you choose "unregistered shipping">>).
Αφού το ξεκαθαρίζουν, τι τους νοιάζει αν επιλέγουμε unregistered?
Είναι κρίμα για παραγγελία 4$ να πληρώνουμε 2$ για registered!

Anyway, κάνας άλλος αξιόπιστος & φθηνός (που να έχει το συγκεκριμένο) υπάρχει;
Στο kaidomain & στο fasttech γιοκ...

και εδω ερζεται το intl-outdoor κια λεει γιαιτ να την πληρωσω οταν δεν φταιω?
Η αληθεια ειναι οτι αυτο το συστηαμ με τα 2 δολλαρια το ξεκινησε οταν υπηρχε προβλημα πριν χρονια με τις αποστολες απο κινα...ειχαν οντως χαθει δεματα καθως ειχαν πηξει τα παντα (οχι μονο τα κινεζικα αλλα και τα σιγκαπουριανα αεροδρομια) και τα δεματα για ευρωπη πηγαιναν οπως οπως και ξεφορτωνονταν οπου-οπου.

Οπου υπαρχει το paypal , αν δεν παραληφθει το δεμα , φταιει ο αποστολεας . (με unregistered)
Δεν είναι σίγουρο αυτό Γιώργο: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/security/buyer-protection-resolution
My order never arrived

If your order never shows up and the seller can't provide proof of shipment or delivery, you'll get a full refund. It's that simple.
Μήπως "proof of shipment" θα μπορούσε να υπάρξει & με unregistered;
Δεν στέλνω δέματα για να ξέρω, απλά αναρωτιέμαι.

Κι άντε... να θεωρήσω ότι στην Ελλάδα χάνονται δέματα/γράμματα σε υψηλό ποσοστό (εγώ που δεν έχασα ποτέ ίσως είμαι τυχερός). Δεν είναι τουλάχιστον περίεργο να θεωρούνται η Ισπανία κι η Ιταλία "ok" & να είναι στην ίδια μοίρα με την Ελλάδα (& τη... Ζιμπάμπουε) η Ελβετία;!

Anyway, αυτό θέλουν, αυτό εφαρμόζουν. Δικό τους είναι το μαγαζί.

Επανέρχομαι στην ερώτηση μου: Κάνας άλλος αξιόπιστος & φθηνός (που να έχει το συγκεκριμένο) υπάρχει;

Να προτεινω τοτε την φτιαχτη λυση με χωρια αστερι και Cree XP-L V6 1A το οποιο πρωτα θα το κολλησεις στο αστερι με παστα καλαι και υστερα θα το κανεις dedomed..
http://www.banggood.com/BLF-16mm-Co...ath-Circuit-Board-p-1056412.html?rmmds=search
http://kaidomain.com/p/S024360.Cree-XP-L-V6-1A-LED-Emitter-1-pcs
Θα εχει καλυτερη αποδοση απο το xpg2..Καλυτερα να μας πει ο Γιωργος γιαυτο..!

Σιγουρα ομως δεν την λες και οικονομικη λυση...αφου σχεδον ερχεται μια η αλλη...

Μεγιστη αποδοση θα εχει με dedomed xp-g2 .

Και με dedomed xp-l ια εχει παρα πολυ καλο throw , αλλα δεν εχω καταφερει να κανω dedome καποιο V6 ! Εχει παιξει και εκει αλλαγη , που φαινεται το κανει δυσκολοτερο στο dedome .

Παλια xp-l v6 πρεπει να ειναι του intl outdoors αλλα τα εχει και 6-7 δολλαρια το ένα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και κατι που θυμηθηκα σε σχεση με το σχολιο πριν με τα ταχυδρομεια.
Το ελληνικο ειναι απο τα πιο αξιοπιστα σε θεμα απωλειών πακέτων...

Και αυτο το λεω γιατι αν χανω 1 στα 40 , ξερω δικα μου ατομα σε χωρες οπως Ολλανδια ή Ιταλια που χάνουν 1 στα 4-5 ...