evankouros
Established Member
- 15 January 2014
- 251
Απάντηση: Re: Η γωνιά της μετατροπής
Αφού μου λες ξεκάθαρα ότι δεν έχεις ευθύνη αν χαθεί κι εγώ το αποδέχομαι, στείλε μου το παλιοτσάντζαλο-μάντζαλο των 2-3-4...Χ$ κι άσε με ν' αναλάβω την ευθύνη αν χαθεί, & μη με χρεώνεις με τόσο μεγάλο ποσοστό επί της αξίας του για υποχρεωτικό registered. Αν δεν το παραλάβω δεν χάλασε ο κόσμος, το ξαναπαραγγέλνω!
Αυτό ακριβώς. Το είχα διαβάσει στο thread για το gb του B158 από τον KKW.Μεγιστη αποδοση θα εχει με dedomed xp-g2 .
Αυτό λέω κι εγώ, γι' αυτό & με χαλάει που (ενώ μπορούμε να τις καταχωρήσουμε) δεν μας στέλνει unregisteterd παραγγελίες χαμηλής αξίας το intl-outdoor.Και κατι που θυμηθηκα σε σχεση με το σχολιο πριν με τα ταχυδρομεια.
Το ελληνικο ειναι απο τα πιο αξιοπιστα σε θεμα απωλειών πακέτων...
Και αυτο το λεω γιατι αν χανω 1 στα 40 , ξερω δικα μου ατομα σε χωρες οπως Ολλανδια ή Ιταλια που χάνουν 1 στα 4-5 ...
Αφού μου λες ξεκάθαρα ότι δεν έχεις ευθύνη αν χαθεί κι εγώ το αποδέχομαι, στείλε μου το παλιοτσάντζαλο-μάντζαλο των 2-3-4...Χ$ κι άσε με ν' αναλάβω την ευθύνη αν χαθεί, & μη με χρεώνεις με τόσο μεγάλο ποσοστό επί της αξίας του για υποχρεωτικό registered. Αν δεν το παραλάβω δεν χάλασε ο κόσμος, το ξαναπαραγγέλνω!