Η γωνιά της μετατροπής

Έκανα το πρώτο μου dedome σε XML και το πέρασα σε P60 dropin. Η δέσμη φαίνεται πολύ μικρότερη και το tint του led από Cool White πήγε σε Warm White.
Επόμενη μετατροπή: Hard Driven XP-G2 πάνω σε Noctigon σε C8 Host.

εσυ αγριεψες!
μπραβο.....καλα νουμερα...

τι κατοπτρο θα χρησιμοποιησεις?

εσυ αγριεψες!
μπραβο.....καλα νουμερα...

τι κατοπτρο θα χρησιμοποιησεις?
Smooth reflector για Xml λέω, μιας και με τέτοιο θα έρθει ο convoy c8.
Επίσης μέχρι να έρθει το xp-g2, θα είμαι με dedomed xm-l2.
Πόσο πιστεύεις ότι μπορώ να πιέσω το led με το stock αλουμινένιο board; 3.5 amps;

εχει στο Kaidomain κατοπτρο για XPG. Διαβασα για αυτο στο BLF.
αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαζει στον convoy c8

εχει στο Kaidomain κατοπτρο για XPG. Διαβασα για αυτο στο BLF.αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαζει στον convoy c8
Νομίζω είχα διαβάσει κάπου ότι δεν ταιριάζει.Για αρχή θα δώσω 3,5 amps στο xm-l2 + dedome

Έχω στην κατοχή μου δύο hd2010. Τον πρώτο τον μόνταρα (Nanjg 105c + XML2) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρόσφατα είχε προσφορά extension tube και χτύπησα ένα για τον δεύτερο, έτσι για να μην τον έχω να κάθεται. Μιας και ο driver(East-092) δέχεται μiα μπαταρία, έχει να προτείνει κανείς κάποιον driver στα 17mm που να δουλεύει με δύο μπαταρίες; Με μια ματιά που έριξα δεν βρήκα κάτι στα 17m. Η δεύτερη μπαταρία θα αυξήσει τις επιδόσεις του φακού σε συνδιασμό με ένα xml2 ή θα έχω παραπλήσιες επιδόσεις με τον πρώτο;

Θα σε δυσκολέψει ο ελάχιστος χώρος που έχει το pill του HD2010 από την εσωτερική πλευρά.
Οι buck drivers έχουν toroids που έχουν κάποιον όγκο και δε νομιζω να χωρέσει.

το ζητηαμ ειναι οτι ο πιο δυνατος στα 17μμ ειναι ο sku26110 στο DX. Δινει 1200μαη και εγω τον μετατρεπω στα 1500.
Μπορει να παει παραπανω αλλα οι απωλειες θα εκτοξευτουν.
Εναλλακτικη λυση ο κανιβαλισμος pill απο την dereelight (2500μαη - βγαινει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυσκολα και εχει καποιο υψος) και Solarforce (αγνωστη δυναμη και αποδοση)

για δες..υπαρχει δακτυλιδι που μπορει να αφαιρεθει για να φτασει η υποδοχη στα 18,5-19μμ?
Εκει υπαρχει επιλογη driver

Παρέλαβα σήμερα το extension tube για τον hd2010 και μου αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον. Δυστυχώς δε βρήκα κάτι αντιστοιχο http://www.fasttech.com/products/1616/10002799/1208602 που θα μου έδινε περισσότερες επιλογές. Με το φόβο να γίνομαι κουραστικός, να προχωρήσω στην αγορά του driver από πάνω; (θα μπορέσω άραγε να ανεβάσω λίγο τα αμπέρ) Jeremefico μήπως θα μπορούσες να με προμηθεύσεις τον driver, αν φυσικά έχεις απόθεμα; Και κάτι τελευταίο, ποιο λεντ να προτιμήσω xml2 ή το καινούργιο xpl;

Έχω, θα σου στείλω pm για λεπτομέρειες.
14553903105_c0490ec57a_o.jpg

Στη θέση σου θα χρησιμοποιούσα XM-L2, θα δυσκολευτείς να βρεις gasket XP για το κάτοπτρο του HD2010. Επίσης το όφελος είναι ελάχιστο.

(θα μπορέσω άραγε να ανεβάσω λίγο τα αμπέρ)

εδω τα βλεπω δυσκολα....γινεται να φτασεις στην sens resistor. Αλλα την βλεπω καλυμμενη με παστα. (σιγουρα ειναι ενωμενη με το - καλωδιο)

Jeremefico
ο δικος σου driver τι αρχιτεκτονικης ειναι?
σαν αυτον?
http://www.dx.com/p/18v-5w-cree-circuit-board-for-flashlights-16-8mm-5-5mm-26110