Η γωνιά της μετατροπής

Θα βρεις βίντεο στο youtube.
Κόλλας τα δυο ακριανά του τριπλού και το μονο απο την αλλη πλευρα.
Εννοω 2 πλακετες drive 7135 μεταξυ τους, δηλαδη να ανεβασω τα mA με 2 μαζι drives με μια μπαταρια παντα.

Για τσιπακι σκετο ειμαι ακομα στην εκπαιδευση!!

Δεν το έχω κανει πότες, ψάξε nanjg master-slave.
Προσπάθησε πάντως να κολλήσεις τα 7135 μεταξύ τους, είναι πιο οικονομικό.

παιδια οντως ο V10+ ειναι υλοποιηση μιας βασικης συνταγης.
Η καλωδιωση και η μειωση της ηλεκτρικης αντιστασης παιζουν μεγαλο ρολο.

επισης θα πρεπει να τσεκαρει ακνεις και την sense resistor οταν αυτη χρησιμοποιειται. Σε καποιες περιπτωσεις αυτη θελει αλλαγη

Εχω εναν c8 με 16αρι drive και θα ηθελα να το αλλαξω, υπαρχει καλο 7135 drive 16αρι?
Κοιταζω να λιανω τo σωμα σιγα σιγα για να το φερω στα 17 αλλα βλεπω οτι τα περιθωρια ειναι στενα...

Βγαζωντας το μπρουτζινο δαχτυλιδι, βλεπω οτι ειναι 17χιλ...ειναι υποχρεωτικο να υπαρχει αυτο?

αν μπορεις να πρεσσαρεις την πλακετα ωστε να μεινει καλα...και πριν το δοκιμασεις βαλε λιγο καλαι περιμετρικα απο την μεσα μερια για καλυτερη επαφη

thanks κωνσταντινε, για την ακριβεια το δαχτυλιδι ηταν 16,5 και πρωτα πρεσαρα το drive σε αυτο και υστερα με λιγη πιεση ακομα στο σωμα...οποτε ενταξει..

κοιτα πιστευω οτι 1χιλιοστο απ[ο την πλακετα μπορουσες να το τροχισεις.
επισης -για να υπαρχει- μια αλλη μεθδος ειναι να βαλει κανεις την πλακετα και μετα να πρεσαρει το δακτυλιδι

Δυστυχως η προσπαθεια που εκανα για dedoming απετυχε. Ενω ξεκολλησε πολυ ευκολα στο ματι της κουζινας(οχι σε μεγαλη θερμοκρασια για να μην φυγει ολοκληρο το λεντ), δεν ξαναδουλεψε..τα συρματακια φαινονται οκ.
Τι να πηγε στραβα? Τι θα πρεπει να προσεξω?

Τελευταια δοκιμη για dedoming και πετυχε!!!!:firstprize::ernaehrung004:
Η χαρα της βελτιωσης ειναι μεγαλη!!!

Μια προχειρη φωτο με τον small sun zy-t08 και φυσικα το throw αυξηθηκε αρκετα!!

243gsup.jpg

Last edited:
και εγω προχθες ειχα μια επιτυχια με χημικο dedoming αλλα δεν προλαβα να ετοιμασω τις φωτο...