Η γωνιά της μετατροπής

Εμενα στις 2μιση μου το πεταξε με την καθαρη βενζινα , χωρις καταλοιπα πανω .
Το tint κιτρινισε λιγο παραπανω απο οτι αυτο με hot dedome .

To τριτο led ειναι μεσα σε νεφτι ...
Δοκιμασε τα αν δουλευουν..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οι Αμερικάνοι λένε ότι μετά το διαλυτικό,να το φυσάς με αέρα για να φεύγουν τα υπολείμματα.
To γνωριζω αλλα αερα με πιεση δεν εχω..

Δοκιμασε τα αν δουλευουν..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To γνωριζω αλλα αερα με πιεση δεν εχω..
Υπάρχουν κάτι δοχεία,στο μέγεθος ενός μεγάλου κουτιού μπύρας,ή κάπως μικρότερο, που περιέχουν αέρα υπό πίεσιν,και τα πουλάνε μαγαζιά με υπολογιστές,για να καθαρίζεις οθόνες,πληκτρολόγια κλπ.Εχω πάρει ένα.

Και εγω τα καθαριζω με πεπιεσμενο αερα...
Αυτο που ηταν στον νεφτι , επειδη βαριομουν να περιμενω , το εβαλα στην καθαρη βενζινη , και μετα απο ενα μισαωρο μολις ακούμπησα επεσε ολη η σιλικονη... Το tint ηταν διαφορετικο... Οχι τοσο κιτρινο , αλλα δεν ξερω αν πρασινιζει.... Δεν εχω κανενα host να δοκιμασω , οποτε περιμενω τον C8 , που θα ερθει μαζι με το φωτομετρο για δοκιμες....

Υπαρχει και πιθανότητα, καποιο απο τα led να ειναι απο τα τελευταια τα "αλλαγμενα" , αλλα δεν ξερω . ολα ειναι xp-g2 s2 1a απο τα τριπλά (παραλληλα) του kd

Re: Απάντηση: Η γωνιά της μετατροπής

Το tint ηταν διαφορετικο... Οχι τοσο κιτρινο , αλλα δεν ξερω αν πρασινιζει.... Δεν εχω κανενα host να δοκιμασω , οποτε περιμενω τον C8 , που θα ερθει μαζι με το φωτομετρο για δοκιμες....

Υπαρχει και πιθανότητα, καποιο απο τα led να ειναι απο τα τελευταια τα "αλλαγμενα" , αλλα δεν ξερω . ολα ειναι xp-g2 s2 1a απο τα τριπλά (παραλληλα) του kd
Δηλαδή,άμα τα ...βαφτίσεις για να φύγει το καπέλο,θα αλλάξει πάντα η απόχρωση;Δεν υπάρχει υγρό που να μην την αλλάζει.

Γιωργο παρε μια τετοια θηκη για δοκιμη για να μην παιδευεσαι σε περιπτωση που δεν αναψει και το εχεις ηδη κολλησει..http://www.banggood.com/5Pcs-DIY-Ba...-For-18650-Rechargeable-Battery-p-965083.html

Καπου εχω μια τρομπα 220v για φουσκωμα στρωματος και πρεπει να το ψαξω..ειναι αρκετα δυνατο..

Πλακετες για xp-l (και ολα με xp package) και xm-l2 τι αγοραζετε sta 16/20mm?
Sinkpad/Noctigon ή κατι αλλο ?

Γιώργο,μήπως ξέρεις τι είδους βίδα είναι αυτή που έχει ο S41 δίπλα στα led;Λείπει η μία,και ο Κινέζος με ρωτάει αν μπορώ να βρω εγώ άλλη.
Μου στέλνει όμως το σακουλάκι που έλειπε με το κορδόνι και τα ο-rings.

Δεν ξερω τι βιδα ειναι... Παντως αν κανενα παιδικο παιχιδι που εχουν τετοιες σιγουρα θα βρεις ολο και καποια...

Λοιπον , σχετικα με τα xp-g2 οντως το ενα απο τα 3 ειναι απο τα καινουργια , και dedomed φαινεται με το ματι η διαφορα ...
Οποτε μολις εχω host και το φωτομετρο θα γινει συγκριση...

3 μετατροπες του Σαββατοκυριακου

Battery Spacer

με μια ιδεα που μου ηρθε στην συναντηση με τον Τεο. (και χορηγια του τα μπρουτζινα κουμπια απο διακοπτες).
ειναι 2 τσιμουχες απο μπαταρια βρυσης με περασμενο το κουμπι αναμεσα.

web-IGP3399.jpg~original

P60 dropin με XPL-HI & BLF Driver...+ Spring Bypass

Ο Dereelight DBS μου γουργουριζει σαν Γατι!

web-IGP3389.jpg~original

web-IGP3392_1.jpg~original

Επισκευη φακου Solarstrom

Αυτο που ξεκινησε με ενα απλο βγαλσιμο του μπλε λαστιχου του διακοπτη, κατεληξε σε ενα 5ωρο δουλειας.
Ο κατοχος εβαλε Logo στην περιοχη, ενω το μονο που χρειαζοτανε ηταν να βαλει μια λεπιδα κατω απο το δακτυλιδι συγκρατησης, να το βγαλει γιαιτ ειναι πατητο και να το ξανσυναρμολογησει.

web-IGP3375.jpg~original

Το αρχικο διακοπτακι το βρηκα αποσυναρμολογημενο στα κομματια του, και δεν καταφερα να το ξαναμονταρω.
Τελικα κανιβαλισα ενα φλασακι ΜΡ3, κολλησα τον νεο διακοπτη, επισκευασα και ενα σπασμενο πηνιο.
Αλλα ο φακος δεν ανοιγε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Αναγκαστηκα να κολλησω νεα καλωδια στον driver και μετα να κανω επεκτασεις των καλωδιων αυτων, και να τις περασω μεσα απο ολο το σωμα για να φερω την πλακετα στη θεση της. Στον ενδιαμεσο οι κολλησεις των καλωδιων εσπασαν απο το τραβηγμα 4 φορες. :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:
Μετα ξεκολλησα τις επεκτασεις και εκανα τις τελικες κολλησεις των επαφων.

Εξασκηση στην υπομονη Δαλαι Λαμα ηταν.

(και υπαρχει πιθανοτητα να τον ξεμονταρω και να τον ξανακανω γιατι η πλακετα πια δεν καθεται σωστα) :slapface::hanged:

web-IGP3361.jpg~original

web-IGP3377.jpg~original

Last edited:
Ειχες μπολικη δουλεια το σ/κ βλεπω Κωστα , ειδικα με τον Solarstorm :)

Αυτο με το p60 το εχω κανει σχεδον ιδιο , με xp-l v5 desomed στον UF wf501b και παει μπαλα !

Σημερα που ειχα λιγο χρόνο και εγω, εκανα το "τελευταιο βημα" στον τριπλο A6 , spring bypass στο tailcap , απο το ελατηριο κατευθειαν στον διακοπτη , και για μειωση της αντιστασης αλλα και να μην ψηθει η πλακετουλα πισω...

Δυστυχως η πλακετα του BLf μου ανοιξε χονδρες δουλειες. ειναι πολυ δυσκολη στη συνεργασια με διακοπτες forward click που εχω σε ολους μου τους φακους.

οποτε η πλακετα θα παει στον C8 που εχω και θα του ξαναμπει reverse click διακοπτης.

στο Ρ60 θα μπει μια μαυρη πλακετα του kaidomain.

ξερετε που μπορω να βρω Omten για τα πολλα αμπερ? (εχω τους κανονικους των 2-3 αμπερ)

Intl-outdoor εχει σιγουρα τα αυθεντικα , fasttech δεν ξερω . (edit : τα πιο μεγάλα εννοεις ? Δεν χωρανε σχεδον πουθενα , ειναι αρκετα μεγαλα...)
Παντως τα μικρα ασπρα απο kaidomain (που πανω γραφουν Omten) αντεχουν σε 10Α χωρις προβλημα ...

Driver ετοιμος στα 17mm για 6V led υπαρχει ?
Μεχρι να ερθουν οι zener και κατι resistor για τα fet drivers να γινουν 6V , και να εχω και αλλη λυση .

Βρεθηκε . Δεν ειχα ψαξει στο intl-outdoor.com , και ειχε εκει .
Ξαναδιαβάζοντας τα ποστ,στάθηκα εδώ για να σε ρωτήσω,τελικά τι έγινε,το πήρες το οπτικό,και τι έγινε,είχες καλύτερο αποτέλεσμα;
Κατάλαβες γιατί σε ρωτάω.Γιατί αν υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα με το 10άρι,τότε να ψάξω να βρω κι εγώ ένα για τον δικό μου τον Α6,που του έχω βάλει το 15άρι...:operator:

Το οπτικο βρεθηκε απο αλλου , αλλα δεν έχει τις σωστες διαστάσεις .... Ειναι πιο κοντό , οποτε δεν μπαινει οπως το 15° , θελει περαιτέρω μετατροπη που δεν αξιζει τον κοπο. Η δεσμη ηταν ιδια . (Και το οπτικο ήταν και ποιοτικο , οχι κινεζικο)