Δεν το είχα δει:grandpa:.Πιο πριν εχω γραψει οτι χρησιμοποιω ηδη κατι τετοιο![]()
Ηλια δοκιμασες την πλακε μυτη ? (Στρογγυλη και στο τελος πλακε σαν το ισιο κατσαβιδι)
Ειναι πολυ καλη για κολλησεις σε σημεια που εχεις καθετα το κολλητηρι.
Ετρεχε στα 4.9 αμπερ το xml2 .
Αυτο που εχω δει σε 1 led και ετριβα τα ματια μου ειναι σε xpl v6 dedomed στα 6 αμπερ.... Το εχω σε C8 ακομα . Το δυσκολο κομματι εκει ειναι το dedome . σε καποια tints ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο . Οπως το 0D .
Το γυαλισμα δεν εγινε με dremel , αλλα με την πανινη βουρτσα σε σταθερο τροχο (μικρος σε δυναμη). Χρησιμοποίσα και ενα υλικο που εβαζα που και που κατα την δειαρκεια πανω στην βουρτσα , "σαπουνι" γυαλισματος το ξερω , σεν ξερω αν λέγεται ετσι . Ειδικό για αλουμίνιο.
Τωρα του μενει ενα τελικο γυαλισμα με το χερι με καποια κρεμα , αλλα δεν εχω προλαβει να βρω και να αγορασω.
Αυτο με τον C2 και το pill μου το εξηγεις καλυτερα? Το stock pill στον C8 μου ηταν απο αυτα με το πολυ λεπτο "ραφακι" και το αντικατεστησα με brass pill , πολυ βαρβατο , απο το kaidomain .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.