Η γωνιά της μετατροπής

3,5 αμπερ τραβαει με 20αμπερη μπαταρια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στην μπαταρια Γιωργο δηλαδη το drive..

Και ενα ιδιο drive που εχω τοσο το μετραει το πολυμετρο...δεν ξερω ισως δεν μετραει σωστα..

R4 ειναι το xp-g2 το οποιο αποτι φαινεται δεν το κολλησα σωστα στην πλακετα και αρχισε να μπλεδιζει, οποτε ξαναδοκιμασα με xm-l2 dedomed και παει πολυ καλα! 92.000λουξ εδειξε..
Aκομα και το xm-l2 dedomed ξεπερνα το xpl hi σε θροου...

Δυστυχως και ο thorfire c8 δεν εχει βιδωτο σωμα και πραγματικα ειναι ταλαιπωρια στο κολλημα του λεντ...με αναγκαζει να μην ξαναασχοληθω...
Ο επομενος c8 για βελτιωση θα ειναι του kaidomain...

Ασε τα ιδια περναω με τους Convoy C8 που δεν εχουν pill. Αλλα οκ , κατι κερδιζεις κατι χάνεις.

Γενικα θα ειχες καλυτερο αποτέλεσμα αν ειχες μεγαλυτερο bin led .

Εγω εκαψα μεσα στην εβδομαδα 2 led xml2 u3 , χωρις να ξερω καν πως .... Και ειχα εκει , γυρω στα 110kcd αποτελεσμα .

Με το ιδιο drive εφθασε τοσο ρε θυριο? Πολυ καλο!
Δικαιολογει πιστευω και τα αμπερ (4-4,5) του drive που λες..

Αν δεν καψεις λεντ, δεν μαθαινεις...!χαχαχα
Ευτυχως που ειναι σχετικα φθηνα..

Ετρεχε στα 4.9 αμπερ το xml2 .

Αυτο που εχω δει σε 1 led και ετριβα τα ματια μου ειναι σε xpl v6 dedomed στα 6 αμπερ.... Το εχω σε C8 ακομα . Το δυσκολο κομματι εκει ειναι το dedome . σε καποια tints ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο . Οπως το 0D .

Την 2η φορα που εβαλα το xml2 εκανα αναποδη εφαρμογη, κολλησα απο πριν 2 μακρυτερα καλωδια στο λεντ, το εβαλα στην θεση του και υστερα τα κολλησα στο drive..
Πιο ευκολο αλλα ηθελα αλλα 2 χερια για βοηθεια στο κολλημα του drive (ας ειναι καλα η κορη μου!!).:worshippy:

Last edited:
Ηλια δοκιμασες την πλακε μυτη ? (Στρογγυλη και στο τελος πλακε σαν το ισιο κατσαβιδι)

Ειναι πολυ καλη για κολλησεις σε σημεια που εχεις καθετα το κολλητηρι.

Ηλια δοκιμασες την πλακε μυτη ? (Στρογγυλη και στο τελος πλακε σαν το ισιο κατσαβιδι)

Ειναι πολυ καλη για κολλησεις σε σημεια που εχεις καθετα το κολλητηρι.

Δοκιμασα αλλα δυστυχως το 30W κολλητηρι (lidl) δεν το ξεκολλουσε-κολλουσε..

Αφαιρεση ανοδιωσης σε C8 και γυαλισμα :
20160908_124604.jpg

Στα ενδοτερα :
Διακόπτης Convoy C8
Brass pill απο το kaidomain
5 mode fet driver
Xp-l hi v2 3b (ισως γινει αλλαγη σε xp-g2)
Reflector απο τους καινούργιους kaidomain C8 xp-l hi

ενδιαφερον. πες μας και για την μεθοδο.
σιγουρα με καποιο αλκαλι την εκανες.
προσωπικα ενδιαφερομαι για το πως εκανες το γυαλισμα στην ρικνωση (χαραξη).
Με το ντρεμελακι και πανινο δεν μου εχει βγει ποτε γυαλιστερο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ετρεχε στα 4.9 αμπερ το xml2 .

Αυτο που εχω δει σε 1 led και ετριβα τα ματια μου ειναι σε xpl v6 dedomed στα 6 αμπερ.... Το εχω σε C8 ακομα . Το δυσκολο κομματι εκει ειναι το dedome . σε καποια tints ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο . Οπως το 0D .

τσεκαρισες την επιδραση τυο φακου. εχω εναν C2 (παραλλαγη του C8) που οτι pill και να του βαλω βγαζει 20+% παραπανω λουμεν

Το γυαλισμα δεν εγινε με dremel , αλλα με την πανινη βουρτσα σε σταθερο τροχο (μικρος σε δυναμη). Χρησιμοποίσα και ενα υλικο που εβαζα που και που κατα την δειαρκεια πανω στην βουρτσα , "σαπουνι" γυαλισματος το ξερω , σεν ξερω αν λέγεται ετσι . Ειδικό για αλουμίνιο.
Τωρα του μενει ενα τελικο γυαλισμα με το χερι με καποια κρεμα , αλλα δεν εχω προλαβει να βρω και να αγορασω.

Αυτο με τον C2 και το pill μου το εξηγεις καλυτερα? Το stock pill στον C8 μου ηταν απο αυτα με το πολυ λεπτο "ραφακι" και το αντικατεστησα με brass pill , πολυ βαρβατο , απο το kaidomain .

Σχετικα με τον L6 ...

το κομματι του ανοιγματος ειναι λιγο δυσκολο , γιατι πρεπει να αφαιρεθει και ο διακοπτης ωστε να βγει ο driver .

Μετα χρειαζεσαι ενα τετοιο resistor "πανω" απο τα sense resistors :
https://www.fasttech.com/product/1615807-1206-0-1r-smd-precision-resistors-100-piece

Τα mods πολλα , μπορουμε να συζηταμε μερες ....

Δεν πολυκολλάει το μέρος αλλά αν βάλω αγγελία αμφιβάλλω να τη δει κανείς.
Ψάχνω ένα convoy l6 σε κατάσταση καινούργιου για άμεση αγορά.
Γιώργο αν ο δικός σου είναι έτσι, τον θέλω και ψωνίζεις την clear edition:-)

Δεν σκεφτομαι για αλλαγη προς το παρoν , το μαυρο ματ μου αρεσει αρκετα στον L6 . :confused:

Εφτιαξα και fet driver για dual switch και θα εγκατασταθει τις επομενες ημερες ...

Last edited:
Το γυαλισμα δεν εγινε με dremel , αλλα με την πανινη βουρτσα σε σταθερο τροχο (μικρος σε δυναμη). Χρησιμοποίσα και ενα υλικο που εβαζα που και που κατα την δειαρκεια πανω στην βουρτσα , "σαπουνι" γυαλισματος το ξερω , σεν ξερω αν λέγεται ετσι . Ειδικό για αλουμίνιο.
Τωρα του μενει ενα τελικο γυαλισμα με το χερι με καποια κρεμα , αλλα δεν εχω προλαβει να βρω και να αγορασω.

αλλα δεν καταλαβα. τον ξεβαζε με αλκαλι πρωτα, ετσι?

Αυτο με τον C2 και το pill μου το εξηγεις καλυτερα? Το stock pill στον C8 μου ηταν απο αυτα με το πολυ λεπτο "ραφακι" και το αντικατεστησα με brass pill , πολυ βαρβατο , απο το kaidomain .

δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Αλλα το αρχικο αλουμινενιο πιλλ εβγαζε 260 λουμενς με XRE και τον μανισιο buck driver, και με ενα μπρουτζινο με 7135 βγαζω πανω απο 1100 με XML. για καποιο λογο εχω ελαχιστη ηλεκτρικη αντισταση.
Καποτε πειραματιστικα με μια σειρα σωματων για Ρ60 dropins, και ειχα δει διαφορα κοντα στο 17% μεταξυ του πρωτου και του τελυταιου