Η γωνιά της μετατροπής

Τα εβαλα στο πιο πανω post .
Κατι καλυτερο θα ηταν ομως να αγοραζες γυαλι απο εδω : http://intl-outdoor.com/42mm-ar-coated-glass-lens-p-303.html

Αλλα δεν ειμαι υπερ του να "φτιαξεις" ετσι ενα C8 . (πολλες φορες κακη ποιοτητα ανοδιωσης , οι βολτες δεν ειναι ανοδιωμενες κλπ)

Σιγα σιγα μαθαινουν και οι εταιριες μερικα πραγματα . Δεν ειναι μονο "μικρες" εταιριες που χρησιμοποιουν bypass :

Thrunite TN42 : https://c2.staticflickr.com/6/5475/30078867325_9540303ff3_b.jpg

Και ολο το review : http://budgetlightforum.com/node/49972
Γιώργο,τι λες,πάει ίσαμε το 1μύριο ο ΤΝ42;Μαμά είναι πάνω από 700000.

30% πανω ειναι τεραστιο ποσο.

Νομιζα οτι ειχε buck driver αλλα βλεπω οτι μαλλον εχει boost driver . Δεν νομιζω να σηκωνει βελτίωση.

30% πανω ειναι τεραστιο ποσο.

Νομιζα οτι ειχε buck driver αλλα βλεπω οτι μαλλον εχει boost driver . Δεν νομιζω να σηκωνει βελτίωση.
Διάβασα ότι θα ασχοληθεί μαζί του ο Vinh,οπότε θα μάθουμε τι ακριβώς έχει και πόσο ψηλά μπορεί να πάει.Οχι ότι υπάρχει περίπτωση να το πληρώσουμε σ' αυτά που θα ζητάει,αλλά έτσι,εγκυκλοπαιδικά που λένε...
Και by the way,ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του ενός και του άλλου driver σε πολύ χοντρές γραμμές;

Αμα πας εδώ,http://budgetlightforum.com/node/49972 ,θα δεις το παρακάτω στο #1.
^ All the larger components on the back of the driver are potted for extra impact resistance. This driver boosts the voltage from the battery pack to power the XHP35 HI emitter which is a 12V emitter. Modders will be happy to see what look to me to be a bank of four sense resistors that could probably be changed to increase output beyond the factory 2000 lumens. It goes without saying but doing so will definitely void your warranty. Some folks I know won't be deterred from seeing how much they can wring from the boost driver.
Αρα,έχεις δίκιο,αλλά όλο και κάτι μπορεί να γίνει,όπως λέει...

Το ειδα αυτο.
Αλλα σε καποιο mod εχω διαβασει οτι δεν ειχε πετυχει (σε boost driver) . Ποτε ομως δεν αποκλειω κατι.

Και στην τελικη λυση υπαρχει . αλλη μπαταριοθηκη αλλος driver και και και....

Το ειδα αυτο.
Αλλα σε καποιο mod εχω διαβασει οτι δεν ειχε πετυχει (σε boost driver) . Ποτε ομως δεν αποκλειω κατι.

Και στην τελικη λυση υπαρχει . αλλη μπαταριοθηκη αλλος driver και και και....
Βλέπεις ότι σ' αυτούς τους μεγάλους throwers,εκείνο που μετράει πολύ είναι ο καθρέφτης,κι εδώ μιλάμε για 10εκ.Οπότε,αν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής στα εντόσθια,με τον καθρέφτη αυτό,μπορεί να πάει ψηλότερα.
Θα δούμε όμως τι θα παρουσιαστεί μελλοντικά, όταν αρχίσουν οι φανατικοί το...πασπάτεμα.Και το που θα το φτάσουν,αλλά και τι προβλήματα θα γεννηθούν.
Εγώ,αν κατάφερνε ο Μάρτιν να βρει κουπόνια,κάτι δύσκολο όπως μου είπε,γιατί η εταιρία δεν δίνει εκπτώσεις,και η τιμή ερχόταν κλάτω,θα μπορούσα να τον πάρω και να στον στείλω δια τα ...περαιτέρω,άμα είχαμε τα αποτελέσματα των ...προσκόπων.Αλλοιώς,δεν τον πλησιάζω με τίποτα,από τη στιγμή που έχω τον Κ70.

TK75

P61015-082124_zps22pn9jj2.jpg

S61015-082240_zpsdvlxtbk9.jpg

Meanwhile in my domeless world.
Tk75

Re: TK75

Meanwhile in my domeless world.
Tk75
Και καλά,πως γίνεται;Η Εταιρία λέει ότι έχει 105.600cd,και γι' αυτό κι εγώ παρήγγειλα τον TM16GT,ο οποίος είναι στο αεροδρόμιο τώρα,και ο οποίος έχει 252.000cd.Kαι πλήρωσα και 30$ παρα πάνω.Με μία πολύ μεγάλη έκπτωση από το Μάρτιν.

Και καλά,πως γίνεται;Η Εταιρία λέει ότι έχει 105.600cd,και γι' αυτό κι εγώ παρήγγειλα τον TM16GT,ο οποίος είναι στο αεροδρόμιο τώρα,και ο οποίος έχει 252.000cd.Kαι πλήρωσα και 30$ παρα πάνω.Με μία πολύ μεγάλη έκπτωση από το Μάρτιν.

Μαλλον Θεοδωρε δεν ειδες οτι εχει κανει τα λεντακια dedomed...!!!

Αμα ήξερα ότι γίνεται αυτό,θα ρώταγα το Γιώργο αν μπορεί να το κάνει κι αυτός και σε καταφατική απάντηση θα αγόραζα τον Fenix.

Σε quad led φακό έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα και με τον jetbeam T6, με xpl v6 dedomed.
Η nitecore έφτιαξε ενα πολύ καλό φακό, δεν τόλμησε όμως αρκετά στα ρεύματα.

Σε quad led φακό έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα και με τον jetbeam T6, με xpl v6 dedomed.
Η nitecore έφτιαξε ενα πολύ καλό φακό, δεν τόλμησε όμως αρκετά στα ρεύματα.
Ο t6 ποσο εφθασε?

Θεοδωρε ο τκ75 ειναι ακομα σε προσφορα με το κουπονι!!