Η γωνιά της μετατροπής

Ο δαιμονας του τυπογραφειου....για τον ZY-T13 ηθελα να γραψω, με 2 μπαταριες στη σειρα.

Για το λεντακι Luminus SST-40 τι πλακακι θελουμε παιδια? για xml?
Για dedomed πως ειναι καλυτερα? θερμικο ή με βενζινη?

Σημερα ή αυριο θα εγραφα μερικα πραγματα , οτι εχω βγαλει συμπερασμα δηλαδη ...

Καταρχην , ειναι αντιστοιχο του xm-l2 αλλα πιο τουμπανο . Χαμηλο Vf , τραβαει 8-8.50 αμπερ με fet driver (!!!!) , με αποτελεσμα ευκολα 2k lumens . Σε C8 εδωσε πολυ ωραια νουμερα (160-170kcd ;) ).

Η πλακετα του ειναι ιδια με του XM-L / XM-L2 κλπ .

Dedome κανω προσωπικα με διαλυτικο νιτρου οπως προτεινουν αρκετοι στο BLF . Καλυτερα αποτελεσματα απο την βενζινη , αλλα προσοχη να μην μεινει μεσα το led παρα πολλες ωρες (να αφαιρεθει μολις ξεκολλησει το dome) ... Το διαλυτικο που βρηκα εγω σε τοπικο καταστημα ηταν το "Pansil Auto 210 διαλυτικο νιτρου" και δουλευει αψογα...

Ωραιες πληροφοριες Γιωργο!! Ευχαριστουμε!

Θυμασαι χρονο που χρειαστηκε μεσα στο νιτρο?

Δηλαδη Γιωργο ειναι στα επιπεδα xpg2 σε candelas?

Ηδη παραγγειλα drive (τα εκανα sold out :flipout:)https://www.banggood.com/Wholesale-...on-For-Flashlights-p-63077.html?rmmds=myorder
για να φτιαξω κανα fet!!

Last edited:
Δεν ειναι στα επιπεδα xp-g2 , αλλα υποθετω ειναι το αμεσως καλυτερο (εαν δεν ειναι το dedomed xp-l , μιλαμε για 3βολτα led ).

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μολις παρηγγειλα ενα SSt-40 για δοκιμη απο το kaidomain.
Πηρα και πλακετες DTP απο τις δικες του.

Ερωτηση: Εχει κανεις καμμια ιδεα γιατι ενα XPL HI σε χαλκινη πλακετα απο fasttech και driver τον bLF μπλεδιζει στα 3+Α και πεφτει στο μισο των λουμεν? Το ξανακολλησα, δεν υπαρχει περιπτωση να εχει λιγο καλαι κατω απο την κεντρικη επαφη του λεντ.

Με το sst40 να εισαι ετοιμος για 7.5 αμπερ και πανω με fet :D

Για το xpl hi : Υπαρχει περιπτωση να μην ηταν καλα κολλημένο την πρωτη φορά ή να μην εκανε καλη επαφη η πλακετα του στο σωμα του φακου ... Αν δεν το προσεξες και το αφησες αναμμενο πολυ ωρα , ισως να εχει παθει μονιμη ζημια το led και να βγαζει μπλε απο το πρωτο δευτερόλεπτο , μου εχει συμβεί .

Δυστυχως το λεντακι ειναι για πεταμα Κωστα...δεν σωζεται οταν μπλεδισει.
Την εχω πατησει και γω...υποψιαζομαι απο κακη κολληση ή απο θερμικο dedomed...

Last edited:
και εμενα δεν μου αρεσουν οι πιθανοτητες. θα το δοκιμασω στην σκαλα του 50% να δω αν μπλεδισει οταν ζεσταθει...

εοτιμαζομα να κανω το ιδιο για μια αποθηκη που δενε χει ρευμα. 3χ18650 + λεντοταινια.
η ιδεα για λαμπα διαχυσες ειναι καλη.
σαν ψειρας ομως δεν θα ηθελα να χανω παραπανω απο 10-15% απο την φωτεινοτητα λογω του πλαστικου

οχι μια αδιαβροχη λεντοταιναι θα ειναι...σκετη. αρκει για διαχυση.
3χ18650 σε φορεα εν σειρα, διακοπτακi ομτεν και αν δεν την κοψω σε κομμματια και την κρατησω ολοκληρη, θα βαλω ροοστατη γιατι θα ειναι 3000 λουμεν ονομαστικα

Για το λεντακι Luminus SST-40 τι πλακακι θελουμε παιδια? για xml?
Για dedomed πως ειναι καλυτερα? θερμικο ή με βενζινη?
Σφαιρα ηρθαν τα λεντακια απο kaidomain, περιμενω και τα πλακακια απο banggood τα οποια κλεισανε μηνα απο την παραγγελια...γμτ..

77Vkbf0.jpg

oZxVj4z.jpg

DzlJviA.jpg

UoGpJOP.jpg

Ωραια δουλεια ! Ενας λογος που συμπαθω λιγο παραπανω τους Thorfire C8s ειναι το καλοσχεδιασμενο τους tailcap ...

Ωραία δουλειά με τον τόρνο.
Βουτά τον C8 σε ΝaOH να φύγει και η ανοδιώση!