Η γωνιά των Jetbeam

Απάντηση: Η γωνιά των JETBEAM

Ο φακος ειναι εντελως καινουργιος οποτε 50αρι σιγουρα.

Yπαρχει καποιο θεμα με τις rcr123 και τον bc10?Διαβασα στην αξολογηση του selfbult οτι δεν ενδυκνυνται οι aw rcr123.Aπο που αγοραζουμε aw?Φορτιστης για αυτες ο wf-139 εναι οκ?

Re: Η γωνιά των JETBEAM

Γενικότερα δεν είναι καλό γιατί τραβά πολύ ρεύμα και μπορεί να κάνεις ζημιά ουσιαστικά στο φακό. τις μπαταρίες είτε από 4sevens είτε από το φόρουμ, του στέλνεις πμ στο Marketplace. Όσο για το φορτιστή, αν βάλεις μαγνητάκια κάνεις δουλειά.

Τις παίρνει κανονικά αλλά ζεσταίνεται πολύ γρήγορα. Εγώ rcr χρησιμοποιώ, αλλά σχεδόν πάντα στο low το οποίο είναι υπεραρκετό. Στο μαχ ξεπερνά τα 450 lumens και δεν μπορείς να κάνεις δουλειά γιατί σε στραβώνει σε όποια επιφάνια και αν φωτίσεις.

Χρησιμοποεις aw rcr123 η οποιαδηποτε επαναφορτιζομενη πιανει τοσα λουμεν?

Rε παιδια επειδη δεν πολυκαταλαβα,αν δουλεψουμε τον bc10 με aw imr123 θα βγαλει παραπανω λουμεν?Και με αυτη την μπαταρια ποτε γινεται ζημια και ποιος την παθαινει ο φακος η η μπαταρια?

Ισως σε σχεση με μια απλη rcr123 γαιτι γινετια direct drive και με τις δυο...

με την απλη παιρνεις 470 λουμεν....αν θα αντεξει? για πολυ ωρα το κυκλωμα, κανεις δεν ξερει....
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?312793
με κυκλωμα που αντεχει και φακο αντιστοιχου μεγεθους ξεζουμισα imr123 στα 3,2Αμπερ και το λεντ εξησε

Απλή rcr χρησιμοποιώ αλλά χωρίς τον υπερθερμαίνω. Ζεσταίνεται όμως πολύ γρήγορα και δεν θα το ρίσκαρα. Σε μια νυχτερινή εξόρμηση το ΣΚ που δεν είχα άλλο φακό μαζί μου τον δούλεψα κανένα 15λεπτο στο δυνατό και δεν είχε κανένα πρόβλημα (με -2 βαθμούς θερμοκρασία)

Παρελαβα σημερα τον bc10.Φοβερος φακος παιδια,νομιζεις οτ εχει xm-l led.Μου φανηκε οτι κοντραρει σε λουμεν τον cl1h.Zεσταινεται ομως γρηγορα,αυτο ειναι καλο η κακο?Τον δουλευω με trustfire 880mah και τα σπαει ο φακος.Νομιζω οτι τα λουμεν ειναι παραπανω απο οτι γραφουν και στις 2 σκαλες.Τον συνιστω ανεπιφυλακτα.

Παρελαβα σημερα τον bc10.Φοβερος φακος παιδια,νομιζεις οτ εχει xm-l led.Μου φανηκε οτι κοντραρει σε λουμεν τον cl1h.Zεσταινεται ομως γρηγορα,αυτο ειναι καλο η κακο?Τον δουλευω με trustfire 880mah και τα σπαει ο φακος.Νομιζω οτι τα λουμεν ειναι παραπανω απο οτι γραφουν και στις 2 σκαλες.Τον συνιστω ανεπιφυλακτα.

Είναι που τον δουλεύεις με επαναφορτιζόμενη μπαταρία , γι αυτό και σου ζεστένεται γρήγορα , πράγμα που δεν είναι και ότι καλύτερο , όταν τον είχα πρωτοπάρει και γω έτσι τον δούλευα μέχρι που έμαθα απο δω και απο αλλού οτι δεν είναι σωστό.
Βάζε του απλές μπαταρίες , πάντος αυτό το φακό έχω πάντα μαζί μου.
Καλοριζικος!!
Εγω καλοβλεπω τον αντιστοιχο Jetbeam 1χΑΑ τον PA10.
Απο που τον πηρες?

Χιώτη και γω αυτό είναι το φακουδάκι της jetbeam που ζαχαρώνω εδώ και καιρό και μάλλον θα το χτυπήσω οσονούπω, εγώ ψωνίζω απο hkequipment.

Re: Απάντηση: Η γωνιά των JETBEAM

Είναι που τον δουλεύεις με επαναφορτιζόμενη μπαταρία , γι αυτό και σου ζεστένεται γρήγορα , πράγμα που δεν είναι και ότι καλύτερο , όταν τον είχα πρωτοπάρει και γω έτσι τον δούλευα μέχρι που έμαθα απο δω και απο αλλού οτι δεν είναι σωστό.
Βάζε του απλές μπαταρίες , πάντος αυτό το φακό έχω πάντα μαζί μου.

Χιώτη και γω αυτό είναι το φακουδάκι της jetbeam που ζαχαρώνω εδώ και καιρό και μάλλον θα το χτυπήσω οσονούπω, εγώ ψωνίζω απο hkequipment.

Μαλλον αλλαξα γνωμη:))
Διαβασα και καταλαβα οτι τα 640λ τα πιανει μονο με ΑΑ λιθιου:(

Τον πηρα απο ιμπει 35$,αν πατησεις το μοντελο θα στο βγαλει.Κανω ζημια στο φακο με rcr123?Να χρησιμοποιω cr123?

Re: Απάντηση: Η γωνιά των JETBEAM

Τον πηρα απο ιμπει 35$,αν πατησεις το μοντελο θα στο βγαλει.Κανω ζημια στο φακο με rcr123?Να χρησιμοποιω cr123?

Θυμαμαι καλα οτι διαβασα οτι δεν συνισταται η χρηση rcr123. Μονο αν το γραφουν οι προδιαγραφες του φακου επιτρεπεται.
Ενας χρηστης που το δοκιμασε για την πλακα παρετηρησε οτι φωτισε πολυ παραπανω αλλα ζεσταθηκε αμεσως. Οποτε καταλαβαινεις...

ρε παιδια ειναι απλο...ολοι οι φακοι αυτης της γενιας (και απο αλλες εταιριες) γινονται Direct drive με τετοιες μπταριες και αυτο που τους κραταει ειναι οτι η μπαταρια ερχεται στα οριοα της...

Ακριβώς αυτό. Ο φακός γίνεται direct drive με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει για το led. Πάντως εγώ, εδώ και αρκετούς μήνες τον χρησιμοποιώ με rcr στο low και σπάνια στο δυνατό. Εξάλλου στο high το φως είναι τόσο πολύ που δεν μπορείς να κάνεις δουλειά, αν πέσει σε λευκή επιφάνια σε στραβώνει. Αυτό έπαθα προχθές που είχα ανέβει να τσεκάρω κάτι στον ηλιακό θερμοσίφωνα, όταν φώτιζα το λευκό πάτωμα της ταράτσας μετά για να επανέλθει η όραση έπαιρνε κάτι δευτερόλεπτα. Είναι όμως τόσο εντυπωσιακό το να φωτίζεις την πενταόροφη πολυκατοικία του διπλανού οικοδομικού τετραγώνου με ένα edc φακουδακι που κρύβεται στην παλάμη σου…..:music-smiley-005: