Η γωνιά των Jetbeam

Απάντηση: Η γωνιά των JETBEAM

Δλδ θα χαλασει καποια στιγμη το λεντ ετσι?Κριμα ομως αν δεν υπηρχε τετοιο θεμα θα ηταν το πιο μικρο τερατακι.

Re: Η γωνιά των JETBEAM

το πιο πιθανον ειναι να χαλασει πολυ μετα απο οταν τον αντικαταστησεις

Θα αργησει δλδ να φθαρει?Aς πουμε αντι 50000 ωρες θα ζησει 20000 ωρες?Η σε 100 ωρες θα τα φτυσει?Ε τοτε θα τον σκισω με rcr.

δυσκολο..πρεπει αν δεις τον οδηγο του λεντ και να συσχετισεις θερμοκρασια με ζωη.....εχω την εντυππωση για χονδρες περιπτωσεις υπερθερμανσης (απο υπερτροφοδοτησηςς) μιλαμε για 1500? ωρες.....

αλλα με τις -123 δνε μπορεις να φτασεις εκει

Βασικα εγω εχω aw123 imr νομιζω οτι με αυτες δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα απλα μειωνονται οι χρονοι.

Re: Απάντηση: Η γωνιά των JETBEAM

εμένα πότε θα έρθει ο BC40 μουυυυυυ?????

:bigcry:

Είδα στις ''Μπαταρίες-φορτιστές'' ότι σου ήρθε ο φακός, καλορύζικος!

Πόσο σου πήγε, από που τον πήρες και πόσες ημέρες έκανε να έρθει;

Η συσκευασία μέσα έχει και αυτό; http://www.jetbeamusa.com/bc-40-holster/

Δουλευω τον bc10 με aw imr123,o selfbuilt sto review λεει οτ ειναι καλυτερα απο rcr123 απλα θελει προσοχη γιατι οι imr123 δεν εχουν προστασια.Τι σημαινει αυτο?Η μπαταρια θα τα παιξει η ο φακος?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γωνιά των JETBEAM

Είδα στις ''Μπαταρίες-φορτιστές'' ότι σου ήρθε ο φακός, καλορύζικος!

Πόσο σου πήγε, από που τον πήρες και πόσες ημέρες έκανε να έρθει;

Η συσκευασία μέσα έχει και αυτό; http://www.jetbeamusa.com/bc-40-holster/

ωχ, τώρα το είδα, σόρι.

Τον πήρα από shiningbeam κατόπιν προτροπής του φίλτατου kospap και η συσκευασία περιείχε τη θήκη ζώνης.

72,46$ Shipped!

Ακόμα δεν τον έχω δει να ανάβει. Πήγα να πάρω 4 cr123 μπαταρίες από γερμανό και μου είπε 3,90 τη μία!

Με έπιασαν τα τσιγγούνικα, θα περιμένω τις 18650 που θα έρθουν (κάποτε)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γωνιά των JETBEAM

ωχ, τώρα το είδα, σόρι.

Τον πήρα από shiningbeam κατόπιν προτροπής του φίλτατου kospap και η συσκευασία περιείχε τη θήκη ζώνης.

72,46$ Shipped!

Ακόμα δεν τον έχω δει να ανάβει. Πήγα να πάρω 4 cr123 μπαταρίες από γερμανό και μου είπε 3,90 τη μία!

aman πολλα λεφτά καλά έκανες, με 16 ευρώ αγοράζεις 2 18650,φορτιστή και τα ρέστα παγωτό!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γωνιά των JETBEAM

ωχ, τώρα το είδα, σόρι.

72,46$ Shipped!

αν τα θελεις τωρα μπορουμε να συναντιθουμε στην πολη και να σου φερω 4 cr123 σε τιμη 6 ευρω . δηλαδη 1,5 ευρω τη μια! :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γωνιά των JETBEAM

χε..μιση τιμη απ'οτι κανονικα.
Αν δουλευε με ΑΑ θα τον χτυπαγα.. και free shipping. Αν ειναι του γουστου σου, χτυπα τον πριν να'ναι αργα :)

Απάντηση: Re: Η γωνιά των JETBEAM

o Jetbeam M2S βγαζει περισσοτερο φως απο τους TrustFire 3800lm Lumen 3x CREE XML XM-L T6
που κυκλοφορουν στο ebay?
μηπως ξερει κανεις?

o jetbeam m2s ειναι 1000λουμενς και αυτος που αναφερεις παραπανω γραφει ξεκαθαρα 3800λουμενς αρα και πιο φωτεινος.

Παντως, εκτος αν θελεις για καποιο ειδικο λογο φωτεινοτητα ~4000 λουμενς(!!), δες και διαστασεις, βαρος, ποιοτητα κλπ.
Οτι λαμπει περισσοτερο δεν ειναι και αναγκαστικα καλυτερο.

thanks!
καπου ειχα δει και μετρουσανε ενα με 3800 και βγηκε 550 γιαυτο ρωτησα.
αλλα αν ειναι ετσι γιατι να δωσω τοσα για ενα m2s και παραπανω αν βαλεις ιδιας κατηγοριας
φακους απο αλλες μαρκες για εναν με ~1000 ενω
με 35ευρω παιρνεις ''3800''=1300-1600

Ο Jetbeam M2S οπως ειπε ο ergotelis βγαζει 650-700 λουμεν απο ενα λεντ και λογω του κατοπτρου φεγγει στα 300+ μετρα. Ο 3800 απο την αλλη εχει 1300-1600 λουμεν αλλα λογω οτι ειναι 3 λεντ και εχει ρηχα κατοπτρα ριχνει ενα τοιχο απο φως αλλα σε σχετικα κοντινες αποστασεις 200+ μετρα. Εγω εχω και τους δυο. Αλλα τον Jetbeam M2S τον εχω μονταρει με λεντ xm-l που φροντισε και μου εστειλε ο ergotelis και με προετρεψε στο να γινει η μετατροπη. Ποσα βγαζει πανω κατω θα σας πει εκεινος. Παντως φεγγει αρκετα πανω απο 300μετρα. Παραπανω δεν μπορω να διακρινω. Πρεπει να στειλω καποιον εκει που φεγγω για να μου πει. Τα $60 δολλαρια που τον πουλανε ειναι τρομερη ευκαιρια.

Mε το xm-l πρέπει να πιάνει τα 1000 πραγματικά, κάπου 950-1000 σίγουρα. Πάντως αν ήμουν ανάμεσα στους 2 αυτούς θα διάλεγα με κλειστά μάτια τον jetbeam, η διαφορά ποιότητας και αξιοπιστίας είναι μεγάλη. Τον ένα τον παίρνεις για εφέ ενώ τον Jetbeam τον έχεις για σοβαρό εργαλείο. Μη ξεχνάς άλλωστε πως κάποιοι τον πήρανε 3πλάσια τιμή και βάλε....Ακόμη και με το στοκ λέντ αξίζει, αν του βάλεις xm-l πετάει και του αναβαθμίζεις τη ποιότητα και τη τιμή στα στάνταρτ των περισσότερων καλών φακών των 150+ $.

Οπως ειπε ο ergotelis εγω τον ειχα παρει με εκπτωτικο κουπονι τον φακο + remote switch για $217.60 USD!!!