Η γωνιά των SunwayLED/SunwayMan

οχι...δεν θα ταιριαξει...θελει κατι αναλογο με την σειρα 6Ρ

Για οσους εχουν παραγγειλει τον D40Aκαι περιμενουν...
"Sorry about waiting.

We were waiting for it to restock before. But your order is being packaged and will be shipped within 24 hours.

You will receive a notification email with tracking number inside then.

Please let us know if there is anything else we can help with."

Χθες έφτασε για την ακρίβεια αλλά δεν είχα χρόνο...

au7j.jpg

2mli.jpg

Ότι έχει μέσα το κουτί, δηλαδή τα πάντα, ειδικά οι θήκες του Sunwayman σε όλους τους φακούς του είναι πρακτικότατες.

rcvz.jpg

9x42.jpg

wm6x.jpg

Τα κουμπία του μου αρέσουν, άμεση αλλαγή mode και των άλλων κόλπων που έχει.

ndbp.jpg

i88y.jpg

axjg.jpg

Οι βίδες αν φαίνεται είναι λίγο στρογγυλές στον σταυρό, αυτός που τις βίδωσε το παράκανε λίγο.

Μπορώ να πω ότι δεν είναι μικρός (τσέπης) αλλά ούτε και μεγάλος, αλλά είναι δυνατός.

Δεν είναι βαρύς αλλά έχει το βάρος του (όσο πρέπει).

Ωραία ποιότητα κατασκευής όπως όλοι οι φακοί Sunwayman (ο τρίτος που ήρθε στα χέρια μου).

Το moon mode ενώ λέει ότι είναι 1 λούμεν εμένα μου φαίνεται για 3, μου αρέσει η άμεση εφαρμογή του κρατώντας το κουμπί on/off για 2 δεύτερα.

Ο καλύτερος φακός με μπαταρίες ΑΑ αυτή τη στιγμή.

Πολυ περιποιημενος φαινεται! Ωραιες φωτο εβγαλες!

Οταν μου ερθει θα τον συγκρινω με αλλους φακους που εχω που παιρνουν πανω απο 2 μπαταριες ΑΑ.

Νομιζω οτι εχει τα πρωτεια, τουλαχιστον στην φωτεινοτητα αλλα ισως και σε αλλα σημεια.
Ηθελα να ειχε βγει και ο αντιστοιχος Ζεβρα που εχει ανακοινωθει, με τις 3χΑΑ, αλλα φαινεται οτι θα περιμενουμε αρκετα ακομα.

Παντως ο EagleTac με τις 3χΑΑ δεν μου γεμισε το ματι, απ'οτι διαβασα μεχρι στιγμης. Εχει και αβολο UI.

Καλοφώτιστος jpil !

Σημερα ήρθε και σε εμένα ο C20C απο wallbuys. Πολύ όμορφο φακουδάκι,στιβαρή και πολύ ποιοτική κατασκευή, ενώ ειναι μικροτερος απότι τον περίμενα πράγμα που μου άρεσε.

Καλοριζικος! Οντως ωραιος και στιβαρος φαινεται!
Τελικα η κατηγορια 1χ18650 εχει πολλες καλες επιλογες που δεν ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις!

Ναι το ειχε στο σακουλάκι που ειχε το κορδόνι και το δύο λαστιχένια δαχτυλίδια

Ο Sunwayman d40a xm-l2 χθες το απόγευμα βρέθηκε αναμμένος μέσα στην θήκη του, λέω θα πατήθηκε καταλάθος το κουμπί του, έλα όμως που ήταν στο χαμηλό mode και κανένα κουμπί δεν έκανε τίποτα, ούτε άλλαζε mode ούτε έσβηνε ούτε τίποτα!

Έβγαλα τις μπαταρίες τις ξανάβαλα τα ίδια. Άφησα τον φακό για κανένα 4ωρο χωρίς μπαταρίες και συνήλθε, δούλευε ρολόι.

Τον άφησα εκτός θήκης για να μελετήσω τι συνέβει.

Το βράδυ στις 5 που ξύπνησε η μικρή ο φακός ήταν και πάλι αναμμένος από μόνος του και πάλι κολλημένος στο χαμηλό mode και κανένα κουμπί δεν έκανε τίποτα, ούτε άλλαζε mode ούτε έσβηνε ούτε τίποτα!

Τράβηξα και βίντεο με το πρόβλημα του και έστειλα μήνυμα στον Sunwayman.

Απάντηση θα έχω από Δευτέρα.

http://www.youtube.com/watch?v=Hw09SFVwnvA

Νο good...Κριμα.

Eιχαμε προβληματικο (υλικο κατασκευης) διακοπτη στον ΕΑ4 τωρα φαινεται οτι εχει θεμα το κυκλωμα του διακοπτη του D40A.
Eλπιζω να ειναι μεμονωμενο περιστατικο. Θελω να δω τι θα σου πει η εταιρεια.

Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου φακού αλλά μόνο εγώ προς το παρόν έχω εκδηλώσει βλάβη.

Eλπίζω και εγώ να είναι μεμονωμένο περιστατικό.

Ζητεί συγνώμη ο Sunwayman για την βλάβη, εντός των ημερών θα κανονίσει που να επιστρέψω τον φακό και ποιος θα μου στείλει έναν καινούργιο.

Δε πειράζει, αφού θα στον αλλάξουν όλα καλά! Να σου πω, το beam profile του, πως θα το περιέγραφες;Υπάρχει ομαλή μετάβαση από το κέντρο στην ακτίνα;

Μόνο το χαμηλό mode έχω εδώ και 4 ημέρες, κόλλησε εκεί ότι και να κάνω...

Το κέντρο είναι φωτεινότερο (στεφάνι) και μετά έχει την ίδια φωτεινότητα μέχρι εκεί που τελειώνει η ακτίνα.

Παρακάτω υπάρχουν Beamshots,

http://budgetlightforum.com/node/22186