Η γωνιά των SunwayLED/SunwayMan

Καλορίζικος!!! Απ' τα πολύ ωραία κομμάτια που έχουν βγεί, μόνο που τα 980 lumen κρατάνε μόνο 5 λεπτά.
Turbo: 980 Lumens (Automatically enter High mode after 5 mins continuous use to avoid overheat)
High: 470 Lumens (3.5hrs.)
Mid: 220 Lumens (10hrs.)
Low: 20 Lumens (130hrs.)
Ναι αλλα αν κανεις loop τα mode ή τον κλεισεις και τον ξανανοιξεις ξαναγυριζει στα 980.Eπειδη στο ενα ζευγαρι μπαταριες που εκαψα μεχρι τωρα εκανα συνεχεια αυτο το loop για να γυρναει παλι στα 980, ειναι σαν να δουλευε συνεχεια σε αυτα τα lumen και δεν ειδα να ζεστενεται υπερβολικα ο φακος.

Last edited:
Sunwayman T45C (2 x 18650)

Αν και ο Σωτήρης Gismoduck έχει ήδη σχολιάσει,
να πω και γώ οτι παρέλαβα μολις έναν Sunwayman T45C, δωρο, από το Illumination Supply (giveaway @ FB)

Εξαιρετικά προσεγμένος φακός, thrower με πολύ φωτεινό (ΛΕΥΚΟ) hotspot (η κεφαλή μου θύμισε πολύ τον Nitecore EA4)
Αν του φορέσεις μπαταρίες (2 χ 18650) είναι βαρύς στο χέρι αλλα ευτυχώς το μέγεθος δεν είναι δραματικό

Στην αρχική τιμή του δεν είναι φτηνός ($83 νομίζω έχει) αλλα για αυτούς που θέλουν περίπου 1000 Lumens με "συμμαζεμένο" μέγεθος και αυξημένη αυτονομία, είναι άριστη επιλογή!

Ρε παιδια αυτην :"NexTORCH SL6 Silicone Grease" την εχει βαλει κανεις ;τι υλικο ειναι τα o-rings των SWM;

εχω ξδεψει τυολαχιστον ενα συν διαφορα παρομοια....
καποια απο λαστιχο ειναι (τα μαυρα) αλλα εχει και διαφανη απο σιλικονη

εχω ξδεψει τυολαχιστον ενα συν διαφορα παρομοια....
καποια απο λαστιχο ειναι (τα μαυρα) αλλα εχει και διαφανη απο σιλικονη

Ευχαριστω kospap,μαυρο ειναι.

http://www.fasttech.com/products/1551200
1551200-8-thumb.jpg

Sunwayman D40A XM-L2 U2 1020 Lumens

Features:
CREE XM-L2 LED, with a lifetime of up to 50,000 hours
Brand-new Dual-button Side Switch System, slightly depress the side switch buttons for output ranging from 30 to 1020 lumens, Police Strobe, Aviation Signal, SOS, Strobe and Moon Mode:
Turbo: 1020 Lumens (To avoid overheating, the light will enter High mode automatically after 3mins continuous use)
High: 570 Lumens (1.7hrs)
Mid: 230 Lumens ( 4hrs )
Low: 30 Lumens (31hrs)
Constant current circuit, constant output;

Specifications:
Standby Current: < 30μA
Effective range of 320 meters;
Intensity: 25600cd;
Uses 4* AA (alkaline, NI-MH, nickel-cadmium) batteries;
High quality reflector with soft beam pattern;
Working voltage: 3~6V;
Optimized deep metal reflector, great throw distance as well as perfect beam pattern;
High quality aerospace-grade aluminum alloy, Stainless steel head retaining ring;
Military specification Type III- hard anodized body;
Waterproof, in accordance with IPX-8 standard;
Ultra-clear tempered glass lens resists scratches and impacts;
Tail stand capable- can be used as a candle

Dimensions:
Dimension: 120.6mm (length) x 40mm (head diameter) x 42mm (body diameter)
Weight: 165.4g (Excluding battery)

Accessories:
Lanyard, O-ring, Holster

τι λετε γα τον v25c ? καποια καλη τιμη ?

ο nitecore ec2 ,σταματησε να αναβει...μονο οτι εχει να κανει με το κοκκινο led,ανταποκρινεται...

για τιμη δεν ξερω..."γυρισες" στα γνωστα μαγαζια?

Για τον ec2 τα πραγματ εινα γνωστα, μπορεις να δεις παλια ποστ για το προβλημα...τσεκαρισε αν εχεις το ιδιο, και στειλτον για επισκευη

βολευτηκα προς το παρον,με τον olight S10 που ειχα δωσει στην μανα :2thumb22sup:

και βλεπουμε :HTEHETH63:

Άλλος ένας ποιοτικός φακός από την εταιρία.

1npf.jpg

Που είναι όμως η θήκη και το κλιπ του;

Δυστηχώς η εταιρία δεν τον προμηθεύει με αυτά...

wuhg.jpg

Κάθετε ωραία στο χέρι, τουλάχιστον στο δικό μου και με μια κίνηση έχεις από 0,1 λουμεν μέχρι 780 λουμεν (για 1 ώρα).

Στο τούρμπο δεν πέφτει η φωτεινότητα του μετά από 3-5 λεπτά όπως στα προηγούμενα μοντέλα.

vahi.jpg

Κάθετε και όρθιος αν και από κάτω έχει το κουμπί για το άνοιγμα κλείσιμο.

Γυρίζοντας το διακόπτη υπάρχει σημείο που το λεντ δεν ανάβει και είναι κλειστός ο φακός, αλλά αν τον γυρίσεις αριστερόστροφα θα έχεις από 780 σε 0,1 λουμεν.

Επίσης δεν έχει μνήμη, το αφήνεις στο 0,1 λουμεν, τον κλείνεις, γυρνάει ο διακόπτης καταλάθος, τον ανάβεις και έχεις χχχ λούμεν... :smash:

q3j6.jpg

xb9s.jpg

Μετά από χρήση 30 λεπτών στα 780 λουμεν μπορώ να πω ότι απλά ζεστάθηκε.

Χωράει όλες τις μπαταρίες (3400 με προστασία).

Αν κάποιος ενδιαφέρετε για την αγορά του ας μου στείλει πμ.

???? Giati?

Πως ειναι η αισθηση του διακοπτη?
Αυτο που λες ειναι ενδημικο σε ολους τους φακους με περιστροφικο διακοπτη, ολων των εταιριων. (πχ sunwayman σειρα V)
Μονο σε αυτους που εχουν σκαλες και κλικ κατα την περιστροφη εισαι ησυχος. (πχ sunwayman σειρα Μ)

Μια χαρά είναι η αίσθηση του διακόπτη (σαν αίσθηση) και σε κλάσμα δευτερολέπτου έχεις ότι φωτεινότητα θέλεις.

Προτιμώ όμως την αίσθηση του διακόπτη του M11R Sirius που έχει όπως λες σκάλες και κλικ.

Τώρα ανα πάσα στιγμή γυρνάει από μόνος του και όταν τον ανάβεις δεν ξέρεις πόσα λουμεν θα έχει...

Καινούριος ειναι. Αν ειχα αναγκη ένα τέτοιο φακό θα τον χτύπαγα

Μου αρέσει και μένα αυτός ο φακός,και λέω να τον χτυπήσω.(Sunwayman V20C XM-L U2 ) Σ'αυτόν δεν αναφέρεσαι ''flashlight'' ?
Μήπως γνωρίζεις, ή κάποιος άλλος πόσα volt και πόσα mAh πρέπει να είναι η ''18650 '' μπαταρία που πέρνει;
Στη σελίδα της Sanwayman δεν το διευκρινίζει αυτό.Πειράζει να είναι επαναφορτιζόμενη;(έχω 5-6 τέτοιες)