Συγχωρέστε μου το offtopic, αλλά στο 24 υπάρχει μία εκτέλεση. Δεν έχω ακούσει τον Περάχια, αλλά έχω ακούσει πολλές άλλες και δεν υπάρχει σχέση...![]()
Υ.Γ. Αμα αγοράσω και το box set με τον Περάχια θα με πείτε ψυχαναγκαστικό ???:grandpa:![]()
Όπως εξελίχθηκε η συζήτηση δεν είναι καθόλου offtopic...
Σήμερα που ήμουν στο Metropolis υπήρχε η εκτέλεση με τον Kempff (και σε εξευτελιστική τιμή) αλλά δεν θυμόμουν την αναφορά σου Δαμιανέ ενώ την έχω διαβάσει.
Δημήτριεεε ακούς;
thanks mbravo
Σημίτης εστί..?
(βαριέμαι να διαβάζω ξανά το ποστς..:BDBDG54![]()
εδώ θα βρεις το βίντεο από την ερμηνεία του Salonen -2006 DG (επίσης καλή).
Είναι το 1ο από πέντε μέρη που είναι χωρισμένο στο youtube το έργο.
Δίπλα βρίσκεις και τα υπόλοιπα τέσσερα.
Η συγκεκριμένη εκτέλεση με τον Salonen μου άρεσε πολύ, δεν ξέρω αν είναι αυτή κάτω δεξιά
ή στο DVD είναι διαφορετική η εκτέλεση.
Ευχαριστώ Διονύση :smile:
Αιχμαλωτίστηκα.. δεν μπορώ να βρω καταλληλότερη λέξη. Η άλλη -μεγάλη- έκπληξή μου ήταν, οτι ο (σχεδόν) τετράχρονος γιός μου, παράτησε κάθε άλλη συνηθισμένη υπερδραστήρια ασχολία του και με μεγάλο ενδιαφέρον ήρθε και κάθησε δίπλα μου! Στις ροκιές που του βάζω πάντως δεν έχει δείξει τέτοια προσήλωση..
Ακούσαμε- είδαμε τελικά και τα πέντε μέρη! "Να το αλλάξω;" ρώτησα κανα δυό φορές ; ΟΧΙ, απάντησε αποφασιστικά!
Διονύση, βλέπω ότι στο πρώτο ποστ (πριν 11 χρόνια!) είχες αναφέρει και την ηχογράφηση του Monteux του 1951. Την έχεις ακούσει κι αν ναι, πως την κατατάσεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.