- 16 February 2012
- 2,923
Εχει 2 μπλε κονεκτορακια το ενα εχει να κανει με το τροφοδοτικό ειχε κοπει σε ενα φίλο και εχανε στροφές (δεξια στη φωτο) και στο αλλο (αριστερά) καταλήγει η καλωδιωση του βραχίωνα.εκείνο το μπλε κονεκτοράκι της καλωδίωσης είναι σίγουρα οκ;;
έβαλες άλλο καλώδιο βραχίονα στα rca για δοκιμή;;
για βάλε μια φωτογραφία..ΤΟ ΒΡΗΚΑ κάτω απο το βραχίονα ξεκινά ενα πεμπτο καλωδιάκι γείωσης το οποιο μετα απο παρατήρηση με μεγενθυτικό φακό είναι κομμενο και κρατιεται πάνω στη μπλε φύσα μόνο απο το πλασικό του περιβλημα. ΠΟΙΟΣ θα κολλήσει κατι τοσο μικρό;; Eδω εκανα αμάν να το δω.
φέρε μου κάποια στιγμή τον βραχίονα με την καλωδίωση όπως είναι μέσα..Έκανα τα εξής έκαψα την άκρη του μαύρου καλωδίου να μείνει μόνο το μέταλλο και με μια καρφίτσα άνοιξα το βύσμα πέρασα το καλώδιο και το ξαναέκλεισα.
Το αποτέλεσμα ήταν χειρότερος βόμβος και στατικά σκασίματα στα ηχεία το αποσύνδεσα αμέσως
Η επόμενη λύση ήταν μονωτική ταινία μεταξύ της κεφαλής και του βραχίονα. Λύση που ελάττωσε το βόμβο κατά 50%.
Πλέων μόνο σε πολύ μεγάλη ένταση το ακούω αλλά δυστυχώς και στα περάσματα χωρίς ήχο.
Κοιτάω για νέα καλώδια βραχίονα.
Τα παράτησα δεν μπορώ να βρω άλλη λύση και ακούω απο τα ψηφιακά τι έχεις στο μυαλό σου ??φέρε μου κάποια στιγμή τον βραχίονα με την καλωδίωση όπως είναι μέσα..
Σε αυτη τη φωτογραφια το κλιπακι με το λευκο θερμοσυστελλομενο παει στο μπλε πιν της κεφαλης ή με ξεγελα η φωτογραφια ?
Το θετικό σε αυτό το πικάπ είναι ότι όλα είναι εντελώς χωρισμένα σε ξεχωριστά κομμάτια. το τροφοδοτικό είναι εντελώς ξεχωριστό κομμάτι στα αριστερά με τα ρεύματα του όπως και το on/off σε ένα κομμάτι. Στα αριστερά επίσης σε ξεχωριστό κομμάτι βραχίωνας γείωση rca. Φυσικά και η λύση μου ήταν πρόχειρη. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου κατά γραμμα.Εγω θα προτεινα να αποσυνδεσεις την κεφαλη και να μετρησεις το βραχιονα. Να δεις αν τα καλωδιακια μεσα λειτουργουν σωστα, αν τα πλην εχουν καποια επαφη με τη γειωση του βραχιονα , αν το σασι του βραχιονα εχει καποια επαφη με γειωση του πικαπ/μοτερ κλπ , ωστε να μπορεις να σκεφτεις τι μπορει να προκαλει το βομβο. Το οτι απομονωσες μερικως την κεφαλη με μονωτικη ταινια δεν λεει κατι . Μην καταληξεις στο τελος με ανακαλωδιωση του βραχιονα και να εχεις τα ιδια θεματα. Στο λεω διοτι ετυχε ξανα. Εν ολιγοις, πρεπει να βρουμε την αιτια που προκαλει το βομβο. Το οτι ειναι στο ενα καναλι, μπορει να ειναι η αρχη του ψαξιματος. Οι γειωσεις (γενικα) σε ενα πικαπ , κανουν περιεργα πραγματα , και διαφορετικα αναλογα με την κεφαλη που εχεις.
κατά πάσα πιθανότητα, ..βραχυκύκλωμα...Τα παράτησα δεν μπορώ να βρω άλλη λύση και ακούω απο τα ψηφιακά τι έχεις στο μυαλό σου ??
Έλεγα από Δευτέρα να παραγγείλω αυτά ποια η γνώμη σου?
καιΚαλώδια Βραχίονα Πικάπ Van Den Hul MSS-7 50cm – 3345rpm.gr
Καλώδια Βραχίονα Πικάπ Van Den Hul MSS-7 50cm Καλώδια για την αναβάθμιση βραχίονα του πικάπ καλώδια για τον βραχίονα του πικάπ της Van Den Hulwww.3345rpm.gr
![]()
Van den Hul Cartridge Clips Set 4 – 3345rpm.gr Κλιπς κεφαλές πικάπ
Van den Hul Cartridge Clips Set 4 Van den Hul Κλιπς σύνδεσης για κεφαλές πικάπ Van den Hul Cartridge Clips Κλιπς σύνδεσης για κεφαλές πικάπwww.3345rpm.gr
![IMG_20220322_140018[1].jpg IMG_20220322_140018[1].jpg](https://d1det0hdqz4sg.cloudfront.net/data/attachments/155/155680-ddf5ef664c3d23fba02f3477d6dbed45.jpg?hash=3fXvZkw9I_)
Κάποια στιγμή πρέπει να μου πείτε πως βγάζετε τις φωτογραφίες αυτές τις κοντινές, που τα μάτια μου αδυνατούν να δουν.κατά πάσα πιθανότητα, ..βραχυκύκλωμα...
![IMG_20220323_124650[1].jpg IMG_20220323_124650[1].jpg](https://d1det0hdqz4sg.cloudfront.net/data/attachments/155/155728-916a152b483e8f5a14cc4ab492711355.jpg?hash=kWoVK0g-j1)
![IMG_20220323_124726[1].jpg IMG_20220323_124726[1].jpg](https://d1det0hdqz4sg.cloudfront.net/data/attachments/155/155729-d94fed0bd9f69602f6abe49cf6abbb8b.jpg?hash=2U_tC9n2lg)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.