Η καλύτερη κεφαλή ΜΜ κατω των 500 ευρώ

εκείνο το μπλε κονεκτοράκι της καλωδίωσης είναι σίγουρα οκ;;
έβαλες άλλο καλώδιο βραχίονα στα rca για δοκιμή;;
Εχει 2 μπλε κονεκτορακια το ενα εχει να κανει με το τροφοδοτικό ειχε κοπει σε ενα φίλο και εχανε στροφές (δεξια στη φωτο) και στο αλλο (αριστερά) καταλήγει η καλωδιωση του βραχίωνα.
Αυτό που πιθανα πρεπει να ανακατασκευασω αν τελικά δεν βρω αλλη άκρη και δυστυχως ουτε τα μάτια ουτε τα χερια μου με βοηθούν πλεον σε κολλησεις τυπου τριχας.
Αλλο καλωδιο οχι θα το δοκιμάσω κι αυτό

ΤΟ ΒΡΗΚΑ κάτω απο το βραχίονα ξεκινά ενα πεμπτο καλωδιάκι γείωσης το οποιο μετα απο παρατήρηση με μεγενθυτικό φακό είναι κομμενο και κρατιεται πάνω στη μπλε φύσα μόνο απο το πλασικό του περιβλημα. ΠΟΙΟΣ θα κολλήσει κατι τοσο μικρό;; Eδω εκανα αμάν να το δω.

ΤΟ ΒΡΗΚΑ κάτω απο το βραχίονα ξεκινά ενα πεμπτο καλωδιάκι γείωσης το οποιο μετα απο παρατήρηση με μεγενθυτικό φακό είναι κομμενο και κρατιεται πάνω στη μπλε φύσα μόνο απο το πλασικό του περιβλημα. ΠΟΙΟΣ θα κολλήσει κατι τοσο μικρό;; Eδω εκανα αμάν να το δω.
για βάλε μια φωτογραφία..

Έκανα τα εξής έκαψα την άκρη του μαύρου καλωδίου να μείνει μόνο το μέταλλο και με μια καρφίτσα άνοιξα το βύσμα πέρασα το καλώδιο και το ξαναέκλεισα.
Το αποτέλεσμα ήταν χειρότερος βόμβος και στατικά σκασίματα στα ηχεία το αποσύνδεσα αμέσως
Η επόμενη λύση ήταν μονωτική ταινία μεταξύ της κεφαλής και του βραχίονα. Λύση που ελάττωσε το βόμβο κατά 50%.
Πλέων μόνο σε πολύ μεγάλη ένταση το ακούω αλλά δυστυχώς και στα περάσματα χωρίς ήχο.
Κοιτάω για νέα καλώδια βραχίονα.

Έκανα τα εξής έκαψα την άκρη του μαύρου καλωδίου να μείνει μόνο το μέταλλο και με μια καρφίτσα άνοιξα το βύσμα πέρασα το καλώδιο και το ξαναέκλεισα.
Το αποτέλεσμα ήταν χειρότερος βόμβος και στατικά σκασίματα στα ηχεία το αποσύνδεσα αμέσως
Η επόμενη λύση ήταν μονωτική ταινία μεταξύ της κεφαλής και του βραχίονα. Λύση που ελάττωσε το βόμβο κατά 50%.
Πλέων μόνο σε πολύ μεγάλη ένταση το ακούω αλλά δυστυχώς και στα περάσματα χωρίς ήχο.
Κοιτάω για νέα καλώδια βραχίονα.
φέρε μου κάποια στιγμή τον βραχίονα με την καλωδίωση όπως είναι μέσα..

φέρε μου κάποια στιγμή τον βραχίονα με την καλωδίωση όπως είναι μέσα..
Τα παράτησα δεν μπορώ να βρω άλλη λύση και ακούω απο τα ψηφιακά τι έχεις στο μυαλό σου ??
Έλεγα από Δευτέρα να παραγγείλω αυτά ποια η γνώμη σου?
και

Last edited:
Εγω θα προτεινα να αποσυνδεσεις την κεφαλη και να μετρησεις το βραχιονα. Να δεις αν τα καλωδιακια μεσα λειτουργουν σωστα, αν τα πλην εχουν καποια επαφη με τη γειωση του βραχιονα , αν το σασι του βραχιονα εχει καποια επαφη με γειωση του πικαπ/μοτερ κλπ , ωστε να μπορεις να σκεφτεις τι μπορει να προκαλει το βομβο. Το οτι απομονωσες μερικως την κεφαλη με μονωτικη ταινια δεν λεει κατι . Μην καταληξεις στο τελος με ανακαλωδιωση του βραχιονα και να εχεις τα ιδια θεματα. Στο λεω διοτι ετυχε ξανα. Εν ολιγοις, πρεπει να βρουμε την αιτια που προκαλει το βομβο. Το οτι ειναι στο ενα καναλι, μπορει να ειναι η αρχη του ψαξιματος. Οι γειωσεις (γενικα) σε ενα πικαπ , κανουν περιεργα πραγματα , και διαφορετικα αναλογα με την κεφαλη που εχεις.

Εγω θα προτεινα να αποσυνδεσεις την κεφαλη και να μετρησεις το βραχιονα. Να δεις αν τα καλωδιακια μεσα λειτουργουν σωστα, αν τα πλην εχουν καποια επαφη με τη γειωση του βραχιονα , αν το σασι του βραχιονα εχει καποια επαφη με γειωση του πικαπ/μοτερ κλπ , ωστε να μπορεις να σκεφτεις τι μπορει να προκαλει το βομβο. Το οτι απομονωσες μερικως την κεφαλη με μονωτικη ταινια δεν λεει κατι . Μην καταληξεις στο τελος με ανακαλωδιωση του βραχιονα και να εχεις τα ιδια θεματα. Στο λεω διοτι ετυχε ξανα. Εν ολιγοις, πρεπει να βρουμε την αιτια που προκαλει το βομβο. Το οτι ειναι στο ενα καναλι, μπορει να ειναι η αρχη του ψαξιματος. Οι γειωσεις (γενικα) σε ενα πικαπ , κανουν περιεργα πραγματα , και διαφορετικα αναλογα με την κεφαλη που εχεις.
Το θετικό σε αυτό το πικάπ είναι ότι όλα είναι εντελώς χωρισμένα σε ξεχωριστά κομμάτια. το τροφοδοτικό είναι εντελώς ξεχωριστό κομμάτι στα αριστερά με τα ρεύματα του όπως και το on/off σε ένα κομμάτι. Στα αριστερά επίσης σε ξεχωριστό κομμάτι βραχίωνας γείωση rca. Φυσικά και η λύση μου ήταν πρόχειρη. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου κατά γραμμα.
Σε 5 στέλνω π.μ

Οταν αποσυνδεσεις την κεφαλη, μετρησε αν η γειωση του βραχιονα εχει επαφη με τη γειωση του πικαπ. (οταν ο βραχιονας ειναι στη θεση του βιδωμενος )

Last edited:
Τα παράτησα δεν μπορώ να βρω άλλη λύση και ακούω απο τα ψηφιακά τι έχεις στο μυαλό σου ??
Έλεγα από Δευτέρα να παραγγείλω αυτά ποια η γνώμη σου?
και
κατά πάσα πιθανότητα, ..βραχυκύκλωμα...

IMG_20220322_140018[1].jpg

κατά πάσα πιθανότητα, ..βραχυκύκλωμα...
Κάποια στιγμή πρέπει να μου πείτε πως βγάζετε τις φωτογραφίες αυτές τις κοντινές, που τα μάτια μου αδυνατούν να δουν.
Vlad μην αργείς για άρχισα να παίζω πάλι με τα ψηφιακά μου

• Haha
Reactions: vlad66
jim κοίτα προσεκτικά εδώ και πες μου αν ο άσπρος κονέκτορας μπορεί να κουμπώσει στο αρσενικό του πικάπ.
το "βήμα" είναι ίδιο, το πάχος αλλάζει.

IMG_20220323_124337[1].jpg

IMG_20220323_124426[1].jpg

IMG_20220323_124553[1].jpg

αν κρίνεις ότι δεν μπαίνει, θα βάλω ανεξάρτητα πινς με έγχρωμα θερμοσυστελλόμενα να τα κουμπώσεις ένα ένα στο αρσενικό του πικάπ.
την σειρά θα στην βάλω σε φωτογραφία εδώ και δεν θα κάνεις λάθος.

ξέχνα την νέα καλωδίωση στον παλιό κονέκτορα.
δεν μπορεί να γίνει.

IMG_20220323_124650[1].jpg

IMG_20220323_124726[1].jpg

μέχρι το βράδυ που θα σχολάσω θέλω απάντηση για να έχεις τον βραχίονα το 3ήμερο.................. :p